Aquarium Decoratie

Aquarium decoratie ornamenten. Geef uw aquarium een unieke inrichting met ons aquarium decoratie materiaal. Frits Kuiper Groningen bied een breed scala aan zowel natuurlijke als macabere aquarium decoratie zoals houtstronken of schedels. 

KUNSTSTOF decoratie stenen Blue belle

BLUE BELLE PACIFIC ROCKIN FELLAS BROWN 1 16.8X10.8
Kunstof steen nr. 1   - Aquariumdecoratie gemaakt van polyresin (kunsthars) - Niet giftig, neutraal voor het biologisch evenwicht - Geschikt voor zoetwater of zoutwater - Kleurecht, lichte kleurveranderingen zi ... (meer lezen)
€ 16,90 1
BLUE BELLE PACIFIC ROCKIN FELLAS BROWN 2 19.7X12.6
Kunstof steen nr. 2 - Aquariumdecoratie gemaakt van polyresin (kunsthars) - Niet giftig, neutraal voor het biologisch evenwicht - Geschikt voor zoetwater of zoutwater - Kleurecht, lichte kleurveranderingen zijn mogeli ... (meer lezen)
€ 18,90 1
BLUE BELLE PACIFIC ROCKIN FELLAS BROWN 3 15.6X11.4
Kunstof steen nr. 3 - Aquariumdecoratie gemaakt van polyresin (kunsthars) - Niet giftig, neutraal voor het biologisch evenwicht - Geschikt voor zoetwater of zoutwater - Kleurecht, lichte kleurveranderingen zijn mogeli ... (meer lezen)
€ 16,90 1
BLUE BELLE PACIFIC ROCKIN FELLAS BROWN 4 12.6X14.9
Kunstof steen nr. 4 - Aquariumdecoratie gemaakt van polyresin (kunsthars) - Niet giftig, neutraal voor het biologisch evenwicht - Geschikt voor zoetwater of zoutwater - Kleurecht, lichte kleurveranderingen zijn mogeli ... (meer lezen)
€ 16,90 1

Superfish Zen Deco

Superfish Zen Deco Laughing Boedha
Superfish Zen Deco Laughing Boedha beelden zijn decoratieve ornamenten waarmee u een unieke sfeer creëert.   Deze sfeer noemen we ook wel 'feng shui' en geven u sfeer, inspiratie en balans in uw aquaria. Geschikt voor zoet- en zout ... (meer lezen)
vanaf € 8,95 1
superfish zen deco pagode
Superfish Zen DECO Pagode   Decoratieve ornamenten waarmee u een unieke sfeer creëert.   Deze sfeer noemen we ook wel 'feng shui' en geven u sfeer, inspiratie en balans in uw aquaria. Geschikt voor zoetwater aquaria & ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish Zen DECO temple rood
De Superfish Zen DECO Tempel   De Superfish Zen DECO Tempels zijn geschikt voor ieder zoetwater aquaria en geven een unieke Oosterse sfeer. Ideaal als u een Aziatische of Zen-sfeer wilt creëeren.   De tempel is 100 % ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish Zen DECO temple zwart
De Superfish Zen DECO Tempel   De Superfish Zen DECO Tempels zijn geschikt voor ieder zoetwater aquaria en geven een unieke Oosterse sfeer. Ideaal als u een Aziatische of Zen-sfeer wilt creëeren.   De tempel is 100 % ... (meer lezen)
€ 9,95 1

Superfish Skull Range

Superfish Deco Jar 1
Superfish Deco Jar 1   De Superfish Deco Jar 1 is niet alleen decoratief maar biedt ook schuilmogelijkheden voor de aquarium- terrariumbewoners.   Afmeting 11x 11x 11 cm
€ 8,95 1
Superfish Deco Jar 2
Superfish Deco Jar 2   Superfish Deco Jar 2 biedt extra schuilmogelijkheden voor de bewoners van het aquarium en terrarium. En is ook geschikt voor dwergcichliden om te bewonen.   Afmeting 11x 10x 11 cm ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Superfish Deco Jar 3
Superfish Deco Jar 3   De Superfish Deco Jar 3 is iets anders gevormd en wat hoger dan zijn voorgangers. Maar deze is ook erg geschikt voor dwergcichliden.   Afmetingen 10x 9x 16 cm   Geschikt voor aquar ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Superfish Skull Monkey
Superfish Skull Monkey   De Superfish Skull Monkey is ideaal voor het creeeren van een macabere sfeer in het aquarium of terrarium.   Afmetingen 8 x 6 x 6 cm
€ 4,95 1
Superfish Skull Mountain
De Superfish Skull Mountain is een mooie decoratie voor in het aquarium of terrarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid.   Afmetingen:17 x 13 x 21 cm
€ 37,95 1
Superfish Skull Red Pirate
Superfish Skull Red Pirate   De Superfish Skull Red Pirate is een mooie en gedetaileerde schedel die ongetwijfeld de aandacht zal trekken in uw aquarium of terrarium.   Afmetingen: 15 x 13 x 14 cm ... (meer lezen)
€ 15,95 1
Superfish Skull T Rex
Superfish Skull T Rex   De Superfish Skull T-rex is een mooie decoratie voor in het aquarium of terrarium. Er is de keuze uit twee verschillende maten.   Afmeting maat S 8 x 6 x 6 cm Afmeting maat M 15 x 11 x 8 ... (meer lezen)
vanaf € 4,95 1
Superfish Skull Triceratops
Superfish Skull Triceratops   Superfish Skull Triceratops is een mooie decoratie voor in het aquarium of terrarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid. De Skull Triceratops is verkrijgbaar in twee verschillende maten.  ... (meer lezen)
vanaf € 4,95 1

Superfish DecoLED-Air

Superfish Deco Led Air Plane
Superfish Deco Led Air Plane   De Superfish Deco Led Air Plane is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden voor een mooi effect.
€ 10,95 1
Superfish Deco Led Beetle Car
Superfish Deco Led Beetle Car   Een decoratie als een DecoLED ornament van Superfish is iets wat eigenlijk niet kan ontbreken in een aquarium. Ze zijn 100% veilig voor vissen en het aquarium ecosysteem en heel erg gedetailleerd ... (meer lezen)
€ 9,95 1
SUPERFISH DECO LED KASTEEL
Superfish Deco LED Kasteel is een leuk ornament voor in je aquarium met de mogelijkheid tot verlichting. Deze decoratie is gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht. Geschikt voor zoet- en zeewateraquariums. ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish Deco Led Light House
Superfish Deco Led Light HouseDe Superfish   Deco Led Light House is een leuk ornament voor in het aquarium of vissenkom met mogelijkheid tot verlichting. Het is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden v ... (meer lezen)
€ 11,95 1
SuperFish Deco LED Mini Cooper
De Superfish DecoLED Mini Cooper is een mooie decoratie voor in het aquarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid. Dit ornament heeft ruimte voor de DecoLED multi-color spot waardoor er mooie verlichting is.   Afmetingen: ... (meer lezen)
€ 11,95 1
Superfish Deco Led Motorbike
Superfish Deco Led Motorbike    De Superfish Deco Led Motorbike is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden voor een mooi effect.
€ 11,95 1
Superfish Deco Led Skull White
Superfish Deco Led Skull White   De Superfish Deco Led Skull White  is iets wat eigenlijk niet kan ontbreken in een aquarium. Ze zijn 100% veilig voor vissen en het aquarium ecosysteem en heel erg gedetailleerd waardoor er alti ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Superfish Deco VW Van
Superfish Deco VW Van   De Superfish Deco VW Van is zo ontworpen dat de Superfish Deco LED hier in geplaatst kan worden voor een mooi effect.
€ 10,95 1
Superfish DecoLED London Bus
De Superfish DecoLED London Bus is een mooie decoratie voor in het aquarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid. Dit ornament heeft ruimte voor de DecoLED multi-color spot waardoor er mooie verlichting is. Afmetingen: 13 x 6 x 8,5 ... (meer lezen)
€ 10,90 1
Superfish DecoLed scheepswrak
Een decoLed scheepswrak is een decoratief, handgeschilderd en milieuvriendelijk ornament voor in uw aquarium. Deze decoratie heeft ruimte voor de DecoLed spot en Bubble kit
€ 10,90 1

Superfish Fish Home

Superfish fish cave 1
Superfish fish cave 1   De Superfish fish cave 1 is een Fred Flinstone huisje uit kunsthars, voor uw vissen met 1 opening. 
€ 6,95 1
Superfish fish cave 2
Superfish fish cave 2   De Superfish fish cave 2 is een Fred Flinstone huisje uit kunsthars, voor uw vissen met 2 openingen.
€ 7,95 1
Superfish fish cave 3
Superfish fish cave 3   De Superfish fish cave 3 is een Fred Flinstone huisje uit kunsthars, voor uw vissen met 3 openingen.
€ 13,95 1
Superfish garnalenflat met mos maat L
Leuke decoratie voor in uw aquarium en tevens een goede schuilplaats voor uw garnalen Keramische schuilplaatsen voor uw garnalen.
€ 6,90 1
Superfish garnalenflat met mos maat M
Leuke decoratie voor in uw aquarium en tevens een goede schuilplaats voor uw garnalen Keramische schuilplaatsen voor uw garnalen.
€ 5,90 1
Superfish garnalenflat met mos maat S
Leuke decoratie voor in uw aquarium en tevens een goede schuilplaats voor uw garnalen Keramische schuilplaatsen voor uw garnalen.
€ 4,90 1
Superfish Home Tunnel
Superfish Home Tunnel De Superfish Home Tunnel is uitermate geschikt voor kleine vissen of ook garnalen. 
€ 9,95 1

Superfish Deco Wood

Superfish Boom Monster L
Superfish Boom Monster L   Het Superfish Boom Monster L is een prachtig stuk met de afmetingen 25x22x29 cm
€ 31,90 1
Superfish Boom Monster S
Superfish Boom Monster S   Het Superfish Boom Monster S is een prachtig stuk met de afmetingen 12x12x16 cm
€ 14,50 1
Superfish Boomhuis L
Superfish Boomhuis L   Het Superfish Boomhuis L is de grotere broer van het S model. De afmetingen zijn 24x22x37 cm
€ 21,95 1
Superfish Boomhuis S
Superfish Boomhuis S   Het Superfish Boomhuis S is een prachtig stuk met de afmetingen 15x14x20.5 cm 
€ 17,50 1
Superfish Deco Tree L
Superfish Deco Tree L   De Superfish Deco Tree L biedt schuilplaats voor verschillende soorten aquariumbewoners. Het stuk heeft de afmetingen 29x19x26.5 cm
€ 23,95 1
Superfish Log Hout L
Superfish Log Hout L   De Superfish Log Hout L is zeer natuurgetrouw en heeft de afmetingen 33x12x13 cm
€ 10,95 1
Superfish Mangrove Wortel L
Superfish Mangrove Wortel L   De Superfish Mangrove Wortel L is een mooi uitgebreid stuk met de afmetingen 29x22x32 cm
€ 25,95 1
Superfish Staande wortel Large
  Natuurgetrouwe kopieën van drijfhout in allerlei maten en vormen, hiermee creëert u de mooiste onderwaterwereld in uw aquarium.   Het betreft een gietsel van kunststoffen.   100% veilig voor de vissen en ecos ... (meer lezen)
€ 16,95 1
Superfish Tree Wortel L
Superfish Tree Wortel L   De Superfish Tree Wortel L is een prachtig stuk met de afmetingen 49x24x21 cm
€ 24,90 1

Superfish Scapers rock

Superfish Scapers Rock 11 L
Superfish Scapers Rock 11 L   Deze Superfish Scapers Rock heeft de afmetingen 23x13x35 cm
€ 29,95 1
Superfish Scapers Rock 12 Planty
Superfish Scapers Rock 12 Planty   De Superfish Scapers Rock 12 Planty heeft drie uitsparingen erin waar drie potplanten in kunnen. De afmetingen van het geheel zijn 24x14x19 cm
€ 16,95 1
Superfish Scapers Rock 6 M
Superfish Scapers Rock 6 M   Deze Superfish Scapers Rock heeft de afmetingen 15.5x16.5x21 cm 
€ 16,95 1

Superfish ship wrecks

Superfish Scheepswrak (35x14x31cm)
De Superfish decoratie Scheepswrak is een mooie decoratie voor in het aquarium, het biedt een extra schuilmogelijkheid.   Afmetingen en gewicht: Product lengte 31 cm Product breedte 14 cm Product hoogte 35 cm ... (meer lezen)
€ 44,90 1
Superfish Ship Wreck
Superfish Ship Wreck   Het Superfish Ship Wreck kan met zijn magneet de illusie wekken dat het schip het aquarium uitvaart. De afmetingen van het schip zijn 23x8x19 cm   Het Superfish Ship Wrec k geeft een spookachtig ... (meer lezen)
€ 22,95 1
Superfish ShipWreck XXL
Aquariumdecoratie in de vorm van piraten scheepswrak.   Afmetingen: 70x26x56 cm
€ 119,90 1

Superfish Easy plants

Superfish Aqua Plastic Plants S
Superfish Aqua Plastic Plants S bestaat uit 6 planten van ongeveer 10 cm hoog  Superfish Aqua Plastic Plants M bestaat uit 6 planten van ongeveer 20 cm hoog Superfish Aqua Plastic Plants L bestaat uit 6 planten van ongeveer 30 cm h ... (meer lezen)
vanaf € 4,99 1
Superfish Easy Plants Carpet M
Superfish Easy Plants Carpet M
€ 3,49 1
Superfish Easy Plants Floating Hyacinth
Superfish Easy Plants Floating Hyacinth
€ 6,50 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 2
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 2
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 4
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 4
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 5
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 5
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 6
Superfish Easy Plants Hoog 30 cm 6
€ 6,95 1
Superfish Easy Plants middel 20 cm 4
Superfish Easy Plants middel 20 cm 4
€ 5,75 1
Superfish Easy Plants middel 20 cm 5
Superfish Easy Plants middel 20 cm 5
€ 5,75 1
Superfish Easy Plants Zijde 13 cm 1
Superfish Easy Plants Zijde 13 cm 1
€ 7,25 1
Superfish Easy Plants Zijde Hoog 30 cm 18
Superfish Easy Plants Zijde Hoog 30 cm 18
€ 11,95 1
Superfish Easy Plants Zijde Middel 20 cm 11
Superfish Easy Plants Zijde Middel 20 cm 11
€ 8,95 1
Superfish Nano Scape Bamboo
Superfish Nano Scape Bamboo   Het Superfish Nano Scape Bamboo setje bestaat uit 5 items. Scape je eigen nano aquarium makkelijk en snel.  
€ 9,95 1
Superfish Nano Scape Bonsai
Superfish Nano Scape Bonsai   Het Superfish Nano Scape Bonsai setje bestaat uit 5 items. Scape je eigen nano aquarium makkelijk en snel. 
€ 9,95 1
Superfish Nano Scape Plant
Superfish Nano Scape Plant   Het Superfish Nano Scape Plant setje bestaat uit 5 items. Scape je eigen nano aquarium makkelijk en snel. 
€ 9,95 1

aquarium Achterwand/ foto achterwand

Juwel aquarium poster 1
Poster 1 biedt met zijn onderwaterlandschap op de voorkant en zijn rotsmotief op de achterkant twee aantrekkelijke motieven voor de variabele vormgeving van uw aquarium. De waterbestendige folie wordt net achter uw aquarium geplaatst. Om ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Juwel poster 2
Poster 2 biedt met zijn twee lichtblauwe waterimpressies op de voor- en achterkant twee aantrekkelijke motieven voor de variabele vormgeving van uw aquarium. De waterbestendige folie wordt net achter uw aquarium geplaatst. Om een bijzonde ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Juwel poster 3
De poster 3 Black & White brengt op indrukwekkende wijze de individuele inrichting van uw aquarium tot uitdrukking. De twee motieven Zwart en Wit genereren een bijzonder driedimensionaal effect en zorgen voor een interessant contrast ten opz ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Juwel poster 4
De poster 4 Rock & AquaScape benadrukt de fascinerende, individuele inrichting van uw aquarium.  De moderne AquaScape-inrichting aan de ene kant en de imposante gesteentes aan de andere kant voldoen aan alle inrichtingswensen voor een ind ... (meer lezen)
vanaf € 3,90 1
Juwel poster fix
Juwel Poster Fix zorgt ervoor dat uw achtergrondfolies licht en plastisch werken. Met Poster Fix worden uw achtergronden optimaal vastgehecht en kunnen ze probleemloos weer verwijderd worden.   JUWEL Poster Fix verzekert dat uw ach ... (meer lezen)
€ 4,45 1

Kweekkegels aquarium

Jbl DisCon kweekkegel
Viswijfjes leggen hun eieren het liefst op een ruw en wat schuin aflopend oppervlak. Op deze oppervlaktes blijven de eieren goed liggen. De kuitschietkegel is van stabiel kunststof en dus onbreekbaar.    Voordelen van de kuitsc ... (meer lezen)
€ 8,95 1
JBL Keramische kuitschietgrot
Voor vissen die van holen houden: Keramische broedholen uit neutraal, gebrande klei voor zoetwateraquaria.   Het hol is geschikt voor zoetwateraquaria en wordt voornamelijk gebruikt door holenbroeders zoals antennemeervallen en ker ... (meer lezen)
€ 8,90 1

Kustplanten aquarium

Kunstplanten in het aquarium is een goed alternatief voor echte aquariumplanten als aquarium decoratie. Vissen zoals cichliden, goudvissen of waterschildpadden laten niks over van echte aquariumplanten . Hier zijn de easyplants van Superfish een echte uitkomst. Kunstplanten zijn aquarium decoraties die meer dan alleen een decoratieve functie hebben. Het zorgt ervoor dat de vissen niet constant in elkaars zichtveld zitten. Hierin zorgt het dus het decoratiematerialen ook voor een betere habitat voor uw aquariumvissen.

Aquarium decoratie hout

Hout als aquarium decoratie bied niet alleen een onderkomen voor veel vissen, maar verlaagd ook vaak de pH in het aquarium. Iets wat erg nuttig kan zijn maar soms niet altijd gewenst, bijvoorbeeld bij Malawi cichliden. Daarom hebben wij aquarium decoratie die er uit zien als echt hout maar die zoals bij echt hout niet voor een pH verlaging en verkleuring van het water zorgen. Aquarium decoratie van kunststof heeft Frits Kuiper Groningen in alle soorten en maten, voor elk aquariumgeschikt, voor ieder wat wils.

Aquarium decoratie luchtbellen

Superfish deco-led air zijn aquarium decoratie materialen die men kan voorzien van licht en een luchtpomp. Het ziet er niet alleen heel leuk uit maar zorgt er ook voor dat uw aquarium decoratie ook voor extra zuurstof in het aquarium zorgt. Maak van uw aquarium een echt eye catcher met een Superfish aquarium ornament voorzien van lucht en lichteffect. Een groot of klein aquarium, het maakt niet uit Frits Kuiper Groningen heeft aquarium decoratie in alle soorten en maten.