Blue marine floating rock


De nieuwe Blue marine Floating Rock maakt het voor iedereen mogelijk om in een handomdraai een indrukwekkend floating reef neer te zetten!

Met de komst van de Blue marine Floating Rock hoeft u niet meer zelf te knutselen om een rif te creëren die de bodem van uw aquarium vrij laat.

 

De Blue Marine Floating Rocks komt in 2 verschillende versies  zodat u ook in een groter aquarium een verschillende opbouw kan maken:

  • Blue Marine Floating rock - rechts
  • Blue Marine Floating rock - links

Waarom een Floating reef en wat is een floating reef eigenlijk? Nou zoals de naam al zegt, een floating reef is een overhangend rif waarbij de bodem van uw aquarium vrij is. Er kan zich dus geen vuil ophopen tussen de stenen op de bodem. Omdat er met de Blue Marine Floating Rock geen stenen op de bodem staan en de bodem vrij is krijgt u een veel betere stroming in het aquarium. Een tekort aan stroming is in een zeeaquarium vaak de oorzaak van veel ellende zoals Cyano bacteriën (rode flap).


Blue Marine Floating Rock - Rechts

 

Blue Marine Floating Rock - Rechts: 

Een kant en klaar zwevend gesteente voor koraal in uw aquarium, met een slim ophangsysteem die in hoogte verstelbaar is. De Blue Marine Floating Rock is eenvoudig te installeren.

 

Gemaakt van keramiek en dus een natuurlijke uitstraling!

Max. glasdikte: 12 mm 

Minimale aquarium afmeting 50 x 50 x 50 cm

€ 109,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Blue Marine Floating Rock - Links

 

Blue Marine Floating Rock - Links: 

Een kant en klaar zwevend gesteente voor koraal in uw aquarium, met een slim ophangsysteem die in hoogte verstelbaar is. De Blue Marine Floating Rock is eenvoudig te installeren.

 

Gemaakt van keramiek en dus een natuurlijke uitstraling!

Max. glasdikte: 12 mm 

Minimale aquarium afmeting 50 x 50 x 50 cm

€ 109,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Blue Marine Floating Rock - Floating Reef maken

Zet met de Blue Marine Floating Rock een prachtig zwevend rif op. U hoeft maar op google in te vullen "floating reef" en u wordt overspoelt met de prachtigste zwevende riffen, waar letterlijk uw mond van open zal vallen. Dit was vroeger altijd een hoop gepuzzel om zoiets na te maken. De één ging een floating reef maken van plexiglas, waar een ander hele kustwerken van glas in elkaar zat te plakken. Een Floating Reef maken is nu met de komst van een kant en klaar floating reef verleden tijd. Schaf de Blue Marine Floating Rock aan en u heeft meer tijd om te genieten van uw aquarium in plaats van een hoop knutselwerk. 


Blue Marine Floating Rock - Aquascape

Een aquascape met de Blue Marine Floating Rock is een moderne inrichting van uw zeeaquarium. Waar vroeger tientallen kilo's levend steen nodig waren voor een stabiel evenwicht, is er met de komst van verschillende nano tech biologische filtermaterialen, dat niet meer nodig. En maakt het mogelijk een een minimalistische scape neer te zetten met de Blue Marine Floating Rock's. Zet nu zelf ook een geweldige floating reef aquascape neer die niet van echt is te onderscheiden.


Blue Marine Floating rock -  "kant en klare" reefscape kopen

Bent u benieuwd wat u allemaal krijgt bij de aanschaf van een Blue Marine Floating Rock? Dat kan u allemaal zien in de onderstaande video.

 

Mocht u verder nog vragen hebben over een kant en klare floating reefscape van  Blue Marine, aarzel dan niet en neem contact met ons op via mail of telefoon 050 3129092 (ook Whats app mogelijk op dit nummer).


Overige koraal stekkenhouders