Superfish Deco Garden Dory

De SuperFish Deco Garden Dory is een vrolijk uitziende decoratie waarmee je je zoetwateraquaria kunt opleuken. Het ornament heeft de vorm van een onderwateromgeving met Dory van Finding Nemo. Wie kent die film niet? Superfish Deco Garden met de vergeetachtige vis Dory is een leuke toevoeging aan je aquarium en je kunt hem combineren met de Superfish Deco Garden Nemo om je Disney aquarium compleet te maken!


Superfish Deco Garden Dory

De Superfish Deco Garden Dory is een vrolijke decoratie voor in je zoetwateraquarium.

 

Afmetingen: 15 x 20 x 25 cm

€ 14,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Superfish Deco Garden Dory - Decoratie zoetwateraquarium

De Superfish Deco Garden Dory is een vrolijke decoratie voor in je zoetwateraquarium. Fleur je aquarium op met deze decoratie gebaseerd op de Disney film met de vergeetachtige Dory. De Superfish Deco Garden Dory is perfect geschikt voor een kids aquarium.


Superfish Deco Garden Dory - Kopen & Bestellen

De Superfish Deco Garden Dory koop je natuurlijk bij Frits Kuiper! Kom langs bij ons in de winkel aan de Noorderhaven 13 in Groningen. Of bestel de Superfish Deco Garden Dory via onze webshop!


Superfish Deco Garden Dory - Finding Nemo

De SuperFish Deco Garden Dory is een vrolijk uitziende decoratie waarmee je je zoetwateraquaria kunt opleuken. Het ornament heeft de vorm van een onderwateromgeving met Dory van Finding Nemo. Maak je Disney aquarium compleet met de Superfish Deco Garden Nemo!

Superfish Deco Garden Nemo
De Superfish Deco Garden Nemo, dit vrolijke stukje decoratie is een aanwinst voor je zoetwateraquarium!    Afmetingen: 16 x 8 x 25 cm.
€ 14,90 1

Overige Superfish Deco Garden


Overige Superfish Decoratie