Aquarium Techniek

Alle aquarium techniek netjes voor u in een overzichtelijk rijtje. Als het nu gaat om een extern filter of een luchtpomp voor uw goudvissen wij hebben het voor u. Wij bieden u online aquarium techniek tegen een nette prijs en met een uitstekende service. Onlangs toegevoegde webshop producten

Superfish Bonsai Twin tree S
€ 51,00 € 25,90 1
Superfish Bonsai Twin tree M
€ 61,00 € 29,90 1
Jecod DCP 6500
€ 109,90 1
HS Aqua Tubifex FD
vanaf € 3,90 1
Red Sea Energy AB+
vanaf € 12,90 1
JBL Slangaansluitblok
vanaf € 10,90 1
Red Sea DipX
vanaf € 7,90 1
Juwel SmartCam
€ 129,90 1

Aquarium verlichting

Wat is een aquarium zonder de juiste aquarium verlichting? Een heel belangrijk onderdeel is het kopje aquarium techniek. Zonder de juiste verlichting heeft u geen mooie planten of koralen groei. Voor zoetwater betekend dit dat afvalstoffen niet goed kunnen worden opgenomen door de aquariumplanten. De juiste aquarium verlichting voor uw zeeaquarium laat de koralen fluoriseren en bevordert de groei. Zo ziet u maar dat aquarium verlichting een essentieel onderdeel is in de keuze bij de juiste aquarium techniek. 

Extern filter

Voor de grotere maar tegenwoordig ook voor de kleinere aquaria is een extern filter een uitkomst. Daarom mag dit natuurlijk niet ontbreken bij het uitzoeken van het complete plaatje. De aquarium techniek draagt bij aan uw succes in de hobby. Kies een extern filter en u bent verzekerd van helder aquariumwater en een juiste balans tussen fosfaat en nitraat. En niet geheel onbelangrijk door de keuze van een extern aquariumfilter bij de aquarium techniek scheelt het u ook nog eens schoonmaak werk. Want zeg nou zelf vindt u het leuk om wekelijks de filters te verschonen?

Aquarium techniek Frits Kuiper Groningen

Wat is de juiste aquarium techniek voor uw aquarium? Er zijn veel factoren die meespelen in deze beslissing. Bedenk eerst wat wilt u gaan houden in het aquarium. Hoe gemakkelijk wilt u het uzelf maken en niet geheel onbelangrijk wat zijn de wensen van de aquariumbewoners. Iets wat allemaal mee speelt bij de juiste keuze voor de aquarium techniek. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en adviseren welke techniek het beste past bij uw wensen. Zo kan het houden van een aquarium ook echt een succes worden!

CO2 systemen

CO2 systemen dienen voor de optimale verzorging voor uw aquariumplanten. Planten hebben CO2 nodig om te groeien. Met een CO2 systeem wordt CO2 gas toegevoegd aan het water wat zorgt voor een goede en gezonde plantengroei. Klik hier voor onze CO2 systemen.

 

Om de CO2  goed te verspreiden in het water, kan u op een CO2 systeem een CO2 Diffuser aansluiten. Een CO2 Diffuser zorgt er voor dat de toegevoegde CO2 optimaal in het water oplost en zich in uw aquarium verspreidt. Klik hier voor ons CO2 Diffuser assortiment.

Bijvulsystemen

Wij hebben handige bijvulsystemen in ons assortiment. Een bijvulsysteem zorgt ervoor dat het waterniveau op pijl blijft. Klik hier voor onze bijvulsystemen.

Algen krabbers

Verwijder uw alg op uw aquariumruiten met een algenkrabber, algen magneet of algen spons.

Zo houdt u de ruiten schoon en voorkomt u dat het alg zich verder verspreid op het glas.