Aqua Medic Cool Control

Aqua Medic Cool Control is een digitale temperatuur meet-en regelapparatuur voor het aansturen van ventilatoren.

Onmisbaar voor in de zomer! Dan kunt u volop van de zon buiten genieten en dan regelt deze Aqua Medic Cool Control dat uw aquarium water op een bepaalde temperatuur blijft. 

 

De Aqua Medic Cool Control temperatuurregelaar met Touch panel wordt gebruikt voor het regelen van 12 V of 24 V ventilatoren met coaxiale aansluitingen (5.5 mm x 2.1 mm). De schakel nauwkeurigheid is  0.5 °C. Het stuurbereik is 0 - 36 °C met een instelnauwkeurigheid van 0,1 °C. De Aqua Medic Cool Control is voorzien van een waterproof temperatuurvoeler. Het LCD display van de Aqua Medic Cool Control geeft continue informatie over de werkelijke temperatuur.


Aqua Medic Cool Control

 

Aqua Medic Cool Control is een digitale temperatuur meet-en regelapparatuur voor het aansturen van ventilatoren.

 

De Aqua Medic Cool Control temperatuurregelaar met Touch panel wordt gebruikt voor het regelen van 12 V of 24 V ventilatoren met coaxiale aansluitingen (5.5 mm x 2.1 mm). De schakel nauwkeurigheid is  0.5 °C. Het stuurbereik is 0 - 36 °C met een instelnauwkeurigheid van 0,1 °C. De Aqua Medic Cool Control is voorzien van een waterproof temperatuurvoeler. Het LCD display van de Aqua Medic Cool Control geeft continue informatie over de werkelijke temperatuur.

 

Specificaties

  • Maximale schakelspanning: 65 W
  • Afmetingen: l x b x h app. 120 x 62 x 28 mm
  • Snoerlengte voor de voeding van de ventilator: 150 cm
  • Snoerlengte voor de temperatuur sensor: 100 cm

 

De Aquamedic Cool Control is ook te gebruiken op de JBL Protemp Cooler x200, JBL Protemp Cooler x300, en alle Grotech Cool Breeze ventilatoren die wij aanbieden. Let hier bij op dat wanneer u de Grotech Cool Breeze ventilatoren gebruikt u deze op vol vermogen in stelt, u kan de snelheid van de ventilatoren regelen via de Aqua Medic Cool Control, u gebruikt de Grotech dus niet meer voor het regelen van de snelheid, deze functie neemt de Aqua Cool Control over.

 

€ 29,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aqua Medic Cool Control - Gebruiksaanwijzing

De Aqua Medic Cool Control is eenvoudig te installeren en in te stellen. U kunt instellen bij elke temperatuur de aangesloten ventilatoren in werking gesteld moeten worden. Met de Aqua Medic Cool Control blijft uw aquarium op de juiste temperatuur tijden de warme zomer dagen!

 

De uitgebreide gebruiksaanwijzing kunt u hier vinden.


Aqua Medic Cool Control - Specificaties

De Aqua Medic Cool Control is aan te sluiten op een Aqua Medic ventilator met een schroefdraadaansluiting van 5.5 mm x 2.1 mm met een voeding van 12 of 24 V DC.


Aqua Medic Cool Control - Automatisch aquarium koelen

Met de Aqua Medic Cool Control kunt u automatisch uw aquarium koelen. Door de Aqua Medic Cool Control wordt continu de temperatuur van uw aquarium water meten en geregeld tijdens de warme zomerdagen. Want wat vaak nog veel schadelijker is voor uw (zee)aquarium is naast een te lage temperatuur een te hoge temperatuur. Het zuurstofgehalte daalt, de koralen sterven af bij langdurige hoge temperaturen, garnalen sterven net als de bacteriën die zorgen voor het evenwicht in het aquarium.

 

Vergeet dus daarom zeker in de zomer niet om uw aquarium te koelen i.p.v. te verwarmen!


Aqua Medic Cool Control - Kopen & Bestellen

De Aqua Medic Cool Control koopt en bestelt u bij Frits Kuiper Groningen. Kom langs bij ons in de winkel aan de Noorderhaven 13 in Groningen. Of bestel de Aqua Medic Cool Control via onze webshop!

 

Wilt u passend advies over de Aqua Medic Cool Control? Bel of Whatsapp ons op: 050-3129092.


Aqua Medic Cool Control - Koel ventilatoren


Overige Aqua Medic producten

Aqua medic Multi Reactor L
€ 149,90 € 128,50 1
Aquamedic EcoDrift 15.2
€ 129,90 € 110,00 1
Aquamedic EcoDrift 8.2
€ 119,90 € 99,90 1
Aqua medic Multi Reactor S
€ 89,90 € 69,90 1
aqua medic antired
vanaf € 14,90 1