AquaAtlantis Easy LED Tube

De AquaAtlantis Easy LED tube wordt zeer aanbevolen voor zoetwateraquaria. Door de de vele kleurencombinaties die mogelijk zijn, bevordert de AquaAtlantis Easy LED Tube de gezondheid en welzijn van de vissen enorm. Door een brede stralingshoek en het hoge vermogen zorgt het voor een gelijkmatige lichtverdeling.

AQUATLANTIS EASY LED Tube zoetwater

De Easy Led Tube is een lichtunit aanbevolen voor zoetwater aquaria. Deze Led-lampen vervangen de traditionele T5 en T8 buizen. Het licht is van hoge kwaliteit, het verstrekt het comfort en het welzijn van de vissen en planten. Zijn aluminium constructie zorgt voor een uitstekende warmteafvoer en vermindert het risico van breuk. De Easy Led Tube werkt met twee onafhankelijke lichte kanalen, die in combinatie met de Easy Led Control 2 plus de verschillende fasen van de dag simuleren.

 

Controller en adapter 12 V zijn niet inbegrepen selecteer het juiste type voor uw led lamp bij "easy led accessoires.

 

€ 44,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

AquaAtlantis easy LED controller

Met de Aquaatlantis easy LED Luminus Smart controller, passend bij de Aquaatlantis easy led tube zoetwater, kun je precieze tijden programmeren. Je kunt met de Aqauatlantis zonsonder- en opgangen of maanlicht te creëren. Het licht verandert zeer geleidelijk van kleur. Ideaal om een echt natuurlijk leefomgeving te bereiken in je aquarium.

AQUATLANTIS EASY LED LUMINUS SMART LED CONTROLLER
AQUATLANTIS EASY LED LUMINUS SMART LED CONTROLLER - Twee onafhankelijke kanalen (max. 5A per kanaal) - 4 intervallen voor elk kanaal, voor het creëren van effect van zonsondergang, zonsopgang, daglicht en maanlichtfasen - Pa ... (meer lezen)
€ 99,90 1