asaqua no5 nano led verlichting

Een leuk Led lampje voor weinig geld! 

 

Nieuw in het assortiment van ASAqua - de ASAqua no5 NANO LED lamp! Deze 30W lamp met 'touch' instellingen.

 

ASAqua biedt verlichting voor alle maten aquaria, zo is de No.5 de oplossing voor aquaria in NANO-formaat. De No.5 is een complete verlichtingsoplossing, die wordt geleverd met zowel de LED-eenheid als met een beugel om de LED aan het aquarium te bevestigen.

 

Kleurrijk spectrum

Cree LED

Modieus ontwerp

Touch control-functie

Intelligent temperatuurregelsysteem

Verstelbare beugel

Eenvoudige installatie

Twee kanalen om de lichtintensiteit te regelen

Speciaal ontworpen voor zeeaquaria (ook geschikt voor zoet-water)

 

ASAqua no5 NANO LED verlichting

 

LED merk: CREE Afmetingen 220X110X30mm

LEDs hoeveelheid: 9 pcs Geschikt voor 30~50cm

Enkele LED wattage: 3 W Behuizing materiaal E-Plastic

Max. vermogen: 30 W Behuizing kleur Black

 

ASAqua no5 maakt gebruik van 3W / 5W krachtige Cree-LED's. De ASAqua no5 maakt gebruik van 90° lenzen met daarin drie LED's per lens. Deze high-power krachtige Cree-LED's hebben een veel sterker doordringend vermogen dan SMD leds. De echte kleur van de koralen kunnen heel goed worden weergegeven en de groei van de koralen zal vele malen beter zijn dan met andere merk LED's in de markt.

 

 

€ 79,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

ASAqua no5 is uitgerust met intelligente ventilatoren voor temperatuurregeling. Wanneer de temperatuur 38 graden bereikt, werken de ventilatoren en lopen ze sneller of langzamer volgens verschillende temperaturen. Door het ontwerp van het koelsysteem wordt wind vanaf de bovenkant van het licht geblazen en eruit via de rechter- en linkerkant van het lamp. De

slimme ventilator met temperatuurregeling regelt niet alleen de temperatuur van de lamp maar houdt de lamp ook stil en verlengt de levensduur.