Colombo co2 advance set

Wanneer de plantengroei stagneert of wanneer de planten snel bruin worden en afsterven kun je ervan uitgaan dat de planten CO2 tekort hebben. De Colombo CO2Advance set is een ideale voordelige oplossing voor de toevoeging van CO2 voor aquaria tot 150 liter inhoud.

 

Met de drukregelaar regelt u de hoeveelheid CO2 die naar de diffusor stroomt. In de diffusor kunt u door middel van de ingebouwde bellenteller zien hoeveel CO2bellen er in een bepaalde tijd worden afgegeven. De diffusor produceert zeer fijne belletjes waardoor het CO2 gas goed door het water wordt opgenomen.

Colombo co2 advance set

 

Het systeem bestaat uit een drukcilinder met 95 gram CO2, een drukregelaar, een 3-in-1 diffusor en alle overige toebehoren zoals slangen en zuignappen.

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

CO2 systeem van Colombo

Een goed co2 systeem voor de kleinere aquaria. En nu dus ook een co2 systeem voor een lage prijs. Schaf nu de Colombo Co2 advance set aan en sta versteld hoe goed en mooi uw aquariumplanten zullen gaan groeien. 

Algen bestrijden met Co2 - Gezien op ons YouTube kanaal

Algen in het aquraium? Meten is weten Deze week bespreken we hoe je de ideale waterwaardes krijgt en op een natuurlijke wijze, de algen in je aquarium kan bestrijden! Door het testen van het aquariumwater kan je de juiste balans bepalen, een juiste balans in het aquarium zorgt voor een goede plantengroei en voorkomt algengroei in het aquarium. Wil jij ook een mooi aquarium met levendige plantengroei en geen algen. Bekijk dan hier onze nieuwste vlog over algen bestrijden in het aquarium.