Doseerpompen en toebehoren

Een succesvol (zee)aquarium houden hangt samen met stabiele waterwaterwaardes. Doseerpompen maken het u gemakkelijk! Doseerpompen doseren zoals de naam al doet vermoeden over de gehele dag/week telkens kleine beetjes met spoorelementen. Naargelang het verbruik in het aquarium kan u de doseerpomp handmatig bijstellen. Welke doseerpomp past het beste bij u? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat uw wensen en behoeven zijn.

 


Doseerpompen

Aqua medic Reefdoser add. 4
   Afmetingen reefdoser EVO 4 add: ca. 25 x 13 x 6,4 cm (l x b x h)   Als extra aanvulling van 4 kanalen op de Aqua medic reefdoser evo4.    Let op! betreft een slave!    Opzoek naar doseercontain ... (meer lezen)
€ 49,90 1
aqua medic reefdoser evo 4
   Afmetingen reefdoser EVO 4: ca. 25 x 13 x 6,4 cm (l x b x h) Afmetingen Controller: ca. 14 x 6,5 x 3,6 cm (l x b x h)   Ideaal voor het gebruik in combinatie met bijvoorbeeld de Dsr EZ lijn, waar de carbo, kh buffe ... (meer lezen)
€ 129,00 1
ATI Dosing Pump DP-6
  Zelfs éénmaal per week of éénmaal per maand kan ook. De pompen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Met deze unit zijn vele noodzakelijke bestanddelen aan het aquariumwater toe te voegen. Zoet- of zoutwater maakt geen vers ... (meer lezen)
€ 123,90 1
Blue Marine Dosing pump - doseerpomp
Kenmerken: Automatische dosering 1 tot 24 keer per dag Dosering volume per kanaal 1 tot 9999 ml per dag Dosering interval 0-30 dagen Eenvoudige programmering met touch screen Doorstroom 70 l/h Maximale o ... (meer lezen)
€ 119,90 1
Blue Marine dosing pump Balling methode set introd
Kenmerken: Automatische dosering 1 tot 24 keer per dag Dosering volume per kanaal 1 tot 9999 ml per dag Dosering interval 0-30 dagen Eenvoudige programmering met touch screen Doorstroom 70 l/h Maximale o ... (meer lezen)
€ 160,00 € 119,95 1
coral box WF04 wifi dosing pump 4 kanaals (2.0 ver
    Kenmerken:Kleinste WiFI Doseerpomp. Nauwkeurigheid tot 0.01mL. Makkelijk programeerbaar via de App op uw smartphone. Alarm als er een vloeistof op is of een systeem fout. Geschikt voor de dosering va ... (meer lezen)
€ 179,90 1
Dsr EZ startpakket budget
Budget Dsr set inclusief jecod dp4 doseerpomp is een complete set om te beginnen met de Dsr EZ lijn. De set bevat de volgende items: Jecod DS-4 doseerpomp 4 kanaals 1 liter Dsr EZ Calcium  1 liter Dsr EZ Buffer ... (meer lezen)
€ 166,00 € 150,00 1
Dsr EZ startpakket Deluxe
 Deluxe Dsr set inclusief Aquamedic Reefdoser Evo 4 doseerpomp is een complete set om te beginnen met de Dsr EZ lijn. De set bevat de volgende items: Aquamedic Reefdoser Evo 4 doseerpomp 4 kanaals 1 liter Dsr EZ Calcium  ... (meer lezen)
€ 210,00 € 185,00 1
DSR EZ STARTPAKKET WiFI
WiFi Dsr set is  inclusief de Jecod Wifi 3.4 doser doseerpomp en is een complete set om te beginnen met de Dsr EZ lijn. De set bevat de volgende items:   Jecod WiFi doser 3.4 doseerpomp 4 kanaals 1 liter Dsr EZ Calcium  ... (meer lezen)
€ 198,00 € 190,00 1
DSR EZ2GO pakket
  Met dit DSR EZ2GO pakket bent u direct klaar om aan de slag te gaan met het automatisch doseren van toevoegingen voor uw zeeaquarium. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar:   DSR EZ2GO Basic pakket: Jecod DP2 ... (meer lezen)
vanaf € 99,00 1
JECOD / JEBAO WIFI DOSER 3.4
Specificaties: Model: Doser 3.4 Vermogen: 7.5 W Voltage: 12 V Hmax: 1.5 M Qmax: 50 ml/min Kanaal: 4 Kanalen Max Temp: 35℃   Kenmerken: -WiFi controle functie. -Automati ... (meer lezen)
€ 134,90 € 119,90 1
Jecod DP2 Dosing Pump 2 channels
  De Jecod DP2 Dosing Pump 2 channels is een automatische doseerpomp met 2 kanalen.  De hoeveelheid van de dosering en de frequentie is eenvoudig in te stellen.   Specificaties: 2-kanaals doseerpomp I ... (meer lezen)
€ 75,90 1
Jecod DS4 doseerpomp 4 kanaals (opvolger van de DP
  Eigenschappen 4 kanalen doseer pomp. Per pomp in te stellen. 1ml tot 9999ml per dag. Elke pomp kan tot 24 maal per dag doseren. Tot een maximum van eens in de 30 dagen. Batterij geheugen; klok e ... (meer lezen)
vanaf € 42,99 1
Red Sea ReefDose 2
De Red Sea ReefDose is een kleurrijke doseerpomp speciaal ontworpen voor rif-aquaria en is van een zeer hoge kwaliteit. De Red Sea ReefDose is uitermate precies is in te stellen en is uitgerust met de nieuwste techniek. Deze doseerpomp is ze ... (meer lezen)
€ 229,00 1
Red Sea ReefDose 4
De Red Sea ReefDose is een kleurrijke doseerpomp speciaal ontworpen voor rif-aquaria en is van een zeer hoge kwaliteit. De Red Sea ReefDose is uitermate precies is in te stellen en is uitgerust met de nieuwste techniek. Deze doseerpomp is ze ... (meer lezen)
€ 349,00 1

Toebehoren doseerpompen

4/6 mm slang tbv. luchtpomp / doseercomputer
  prijs is per meter, geef het aantal op hoeveel meter je wilt ontvangen. je ontvangt de lang in 1 deel. 
vanaf € 0,50 1
Coral Box Liquid Fluid Box 3x1,5 liter
  3x 1,5 liter container.
€ 49,90 1
Doseerslanghouder DVH Aquatics Dosing Pump Hose Co
1. Plaats de houder op het glas en bevestig het met de meegeleverde schroef. 2. Verbind uw slang (6x4mm) aan de meegeleverde buisjes met de punt aan het uiteinde. Tip: maak de buizen vochtig voordat u ze aansluit 3. Plaats d ... (meer lezen)
€ 12,50 1
Dupla Marin Dosing Box C4
  De Dupla Marin Dosing Boc C4 is een handig reservoir voor het onderbrengen van 4 doseeroplossingen.    De set is inclusief: 1 x doseerreservoir met 4 kamer à 1,5 liter. 1 x doseerpomphouder 4 x schuifd ... (meer lezen)
€ 99,90 1
Red Sea ReefDoser - Blue/Green Accessory kit
  Inhoud: 4 kleuren tubes (Paars, Blauw, Donkergroen & Lichtgroen) 3 tube holders 1 tube organizer    
€ 30,00 1
Red Sea ReefDoser - Red/Yellow Accessory kit
  Inhoud: 4 kleuren tubes (Roze, Rood, Oranje & Geel) 3 tube holders 1 tube organizer
€ 30,00 1
Superfish anti terugslagventiel (2 stuks)
Anti-terugslagventiel blister 2 st.     Doordat deze antiretour ventielen zijn voorzien van een rubber darm zijn ze geschikt voor zowel lucht, als vloeistof. 
€ 2,50 1

Goedkope doseerpomp aquarium

Opzoek naar een goedkope oplossing om automatisch spoorelementen toe te voegen aan het aquarium? Dan ga je voor een doseerpomp van Jecod deze doseerpomp is onder de honderd euro en doet prima zijn werk. Hang de doseerpomp aan een set Dsr Ez flessen en je bent gegarandeerd van een stabiele en gezond draaiend aquarium. Let wel op, de Jecod dp4 doseerpomp komt zonder doseerslangen deze dienen los mee besteld te worden.

Jecod doseerpompen zijn in verschillende modellen te verkrijgen, met diverse hoeveelheden ingangen. Als u bijvoorbeeld maar 2 toevoegingen hoeft te doseren dan kiest u voor de Jecod DP2 Dosing Pump 2 channels.


Coralbox Wifi doseerpomp

Het gemak van een doseerpomp in combinatie met de techniek van tegenwoordig. De coralbox wifi doseerpomp, stel je gemakkelijk in via een app op je telefoon. Het grote voordeel is dat je de doseerpomp kan wegwerken in je aquariummeubel en vanaf de bank stel je alle te doseren hoeveelheden in op de doseerpomp. De Coralbox wifi doseerpomp heeft niet alleen als voordeel dat hij via een app te bedienen is. Daar komt nog bij dat het één van de weinige doseerpompen die vanaf 0.1 ml kan doseren waar andere doseerpompen dit vanaf 1 ml doet. Dit maakt de Coralbox wifi doser ook geschikt voor bijvoorbeeld de Red Sea colors toevoegingen. 


Doseerpomp kopen

U wilt een doseerpomp kopen maar u heeft geen idee welk systeem voor u het meeste geschikt is? Dit hangt vaak samen met welke toevoegingen u van plan bent om het zeeaquarium te gaan draaien, baling, triton, dsr, Red Sea, Colombo? Wij kunnen u op een professionele manier helpen en bijstaan om het juiste voor uw zeeaquarium te selecteren.  En aan de hand daarvan zoeken we ook de doseerpomp die het beste bij u past. De getoonde doseerpompen zijn tevens op voorraad bij ons in de winkel dus loop gerust eens bij ons binnen en laat u informeren. 


DSR pakketten inclusief doseerpomp

Wilt u een compleet pakket hebben waar de toevoegingen en doseerpomp in zitten? Deze hebben wij in ons assortiment. Van 2 tot 4 toevoegingen van DSR met bijbehorende doseerpomp en uit te breiden accessoires: