Doseerpompen en toebehoren

Een succesvol (zee)aquarium houden hangt samen met stabiele waterwaterwaardes. Doseerpompen maken het u gemakkelijk! Doseerpompen doseren zoals de naam al doet vermoeden over de gehele dag/week telkens kleine beetjes met spoorelementen. Naargelang het verbruik in het aquarium kan u de doseerpomp handmatig bijstellen. Welke doseerpomp past het beste bij u? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat uw wensen en behoeven zijn.

Toebehoren

Goedkope doseerpomp aquarium

Opzoek naar een goedkope oplossing om automatisch spoorelementen toe te voegen aan het aquarium? Dan ga je voor een doseerpomp van Jecod deze doseerpomp is onder de honderd euro en doet prima zijn werk. Hang de doseerpomp aan een set Dsr Ez flessen en je bent gegarandeerd van een stabiele en gezond draaiend aquarium. Let wel op, de Jecod dp4 doseerpomp komt zonder doseerslangen deze dienen los mee besteld te worden.

Coralbox Wifi doseerpomp

Het gemak van een doseerpomp in combinatie met de techniek van tegenwoordig. De coralbox wifi doseerpomp, stel je gemakkelijk in via een app op je telefoon. Het grote voordeel is dat je de doseerpomp kan wegwerken in je aquariummeubel en vanaf de bank stel je alle te doseren hoeveelheden in op de doseerpomp. De Coralbox wifi doseerpomp heeft niet alleen als voordeel dat hij via een app te bedienen is. Daar komt nog bij dat het één van de weinige doseerpompen die vanaf 0.1 ml kan doseren waar andere doseerpompen dit vanaf 1 ml doet. Dit maakt de Coralbox wifi doser ook geschikt voor bijvoorbeeld de Red Sea colors toevoegingen. 

Doseerpomp kopen

U wilt een doseerpomp kopen maar u heeft geen idee welke systeem voor u het meeste geschikt is? Dit hangt vaak samen met wat voor manier u van plan bent om het zeeaquarium te gaan draaien, baling, triton, dsr, Red Sea, Colombo? Wij kunnen u op een professionele manier helpen en bijstaan om de juiste manier voor uw zeeaquarium te selecteren.  En aan de hand daarvan zoeken we ook de doseerpomp die het beste bij u past voor u uit. De getoonde doseerpompen zijn tevens op voorraad bij ons in de winkel dus loop gerust eens bij ons binnen en laat u informeren.