Doseerpompen en toebehoren

Een succesvol (zee)aquarium houden hangt samen met stabiele waterwaterwaardes. Doseerpompen maken het u gemakkelijk! Doseerpompen doseren zoals de naam al doet vermoeden over de gehele dag/week telkens kleine beetjes met spoorelementen. Naargelang het verbruik in het aquarium kan u de doseerpomp handmatig bijstellen. Welke doseerpomp past het beste bij u? Neem contact met ons op zodat wij kunnen kijken wat uw wensen en behoeven zijn.

 

Doseerpompen

Aqua medic Reefdoser add. 4
   Afmetingen reefdoser EVO 4 add: ca. 25 x 13 x 6,4 cm (l x b x h)   Als extra aanvulling van 4 kanalen op de Aqua medic reefdoser evo4.    Let op! betreft een slave!    Opzoek naar doseercontain ... (meer lezen)
€ 49,90 1
aqua medic reefdoser evo 4
   Afmetingen reefdoser EVO 4: ca. 25 x 13 x 6,4 cm (l x b x h) Afmetingen Controller: ca. 14 x 6,5 x 3,6 cm (l x b x h)   Ideaal voor het gebruik in combinatie met bijvoorbeeld de Dsr EZ lijn, waar de carbo, kh buffe ... (meer lezen)
€ 129,00 1
ATI Dosing Pump DP-6
  Jebao Auto Dosing Pump Dp-6 Set . Met de Jebao doseerpomp de DP-6 kunt u 6 bestandsdelen tegelijkertijd in het aquarium doseren. Dit kan eenvoudig daar de doseerunit een ingebouwde timer heeft. De timer kan zo ingesteld worde ... (meer lezen)
€ 123,90 1
Blue Marine Dosing pump - doseerpomp
Kenmerken: Automatische dosering 1 tot 24 keer per dag Dosering volume per kanaal 1 tot 9999 ml per dag Dosering interval 0-30 dagen Eenvoudige programmering met touch screen Doorstroom 70 l/h Maximale o ... (meer lezen)
€ 119,90 1
Blue Marine dosing pump Balling methode set introd
Kenmerken: Automatische dosering 1 tot 24 keer per dag Dosering volume per kanaal 1 tot 9999 ml per dag Dosering interval 0-30 dagen Eenvoudige programmering met touch screen Doorstroom 70 l/h Maximale o ... (meer lezen)
€ 160,00 € 119,95 1
coral box WF04 wifi dosing pump 4 kanaals (2.0 ver
 Versie 2.0!!!!   Coral Box Wifi WF04-kanaals doseerpomp heeft een stevige alumunium behuizing. Met het ontbrekend van een bedieningspaneel is de unit uiterst compact. In plaats van het bedieningspanel is de Coral Box uitgerust ... (meer lezen)
€ 179,90 1
Dsr EZ startpakket budget
Budget Dsr set inclusief jecod dp4 doseerpomp is een complete set om te beginnen met de Dsr EZ lijn. De set bevat de volgende items: Jecod DP-4 doseerpomp 4 kanaals 1 liter Dsr EZ Calcium  1 liter Dsr EZ Buffer ... (meer lezen)
€ 166,00 € 150,00 1
Dsr EZ startpakket Deluxe
 Deluxe Dsr set inclusief Aquamedic Reefdoser Evo 4 doseerpomp is een complete set om te beginnen met de Dsr EZ lijn. De set bevat de volgende items: Aquamedic Reefdoser Evo 4 doseerpomp 4 kanaals 1 liter Dsr EZ Calcium  ... (meer lezen)
€ 210,00 € 185,00 1
Jecod DS4 doseerpomp 4 kanaals (opvolger van de DP
Met de Jecod Doseerpomp DS-4 kunt u 4 bestandsdelen tegelijkertijd in het aquarium doseren. Dit kan eenvoudig daar de doseerunit een ingebouwde timer heeft. Deze unit is eventueel uitbrei baar met de DP4 Slave zodat men 8 verschillende besta ... (meer lezen)
vanaf € 42,99 1

Toebehoren doseerpompen

4/6 mm slang tbv. luchtpomp / doseercomputer
Slang met de diamater 4/6 te gebruiken voor een luchtpomp of doseerunits.   prijs is per meter, geef het aantal op hoeveel meter je wilt ontvangen. je ontvangt de lang in 1 deel. 
vanaf € 0,50 1
Coral Box Liquid Fluid Box 3x1,5 liter
    Doseercontainers voor het bewaren van stockoplossingen/vloeistoffen te combineren met een doseercomputer. 3x 1,5 liter container. ... (meer lezen)
€ 49,90 1
Doseerslanghouder DVH Aquatics Dosing Pump Hose Co
1. Plaats de houder op het glas en bevestig het met de meegeleverde schroef. 2. Verbind uw slang (6x4mm) aan de meegeleverde buisjes met de punt aan het uiteinde. Tip: maak de buizen vochtig voordat u ze aansluit 3. Plaats d ... (meer lezen)
€ 12,50 1
SKIMZ DOSING CONTAINERS DLC4
SKIMZ DOSING CONTAINERS DLC4   Skimz DLC4 is een ruimtebesparende doseervloeistof container die op uw doseerpomp kan worden aangesloten.   Ruimtebesparend ontwerp Op kleur afgestemde labels en slangen Bu ... (meer lezen)
€ 79,95 1
Superfish anti terugslagventiel (2 stuks)
Anti-terugslagventiel blister 2 st.   Door het gebruik van een terugslagventiel kan de pomp niet vollopen met water als de stroom uit staat en kunt u de pomp veilig onder het waterniveau plaatsen.   Doordat deze antir ... (meer lezen)
€ 2,50 1

Goedkope doseerpomp aquarium

Opzoek naar een goedkope oplossing om automatisch spoorelementen toe te voegen aan het aquarium? Dan ga je voor een doseerpomp van Jecod deze doseerpomp is onder de honderd euro en doet prima zijn werk. Hang de doseerpomp aan een set Dsr Ez flessen en je bent gegarandeerd van een stabiele en gezond draaiend aquarium. Let wel op, de Jecod dp4 doseerpomp komt zonder doseerslangen deze dienen los mee besteld te worden.

Coralbox Wifi doseerpomp

Het gemak van een doseerpomp in combinatie met de techniek van tegenwoordig. De coralbox wifi doseerpomp, stel je gemakkelijk in via een app op je telefoon. Het grote voordeel is dat je de doseerpomp kan wegwerken in je aquariummeubel en vanaf de bank stel je alle te doseren hoeveelheden in op de doseerpomp. De Coralbox wifi doseerpomp heeft niet alleen als voordeel dat hij via een app te bedienen is. Daar komt nog bij dat het één van de weinige doseerpompen die vanaf 0.1 ml kan doseren waar andere doseerpompen dit vanaf 1 ml doet. Dit maakt de Coralbox wifi doser ook geschikt voor bijvoorbeeld de Red Sea colors toevoegingen. 

Doseerpomp kopen

U wilt een doseerpomp kopen maar u heeft geen idee welke systeem voor u het meeste geschikt is? Dit hangt vaak samen met wat voor manier u van plan bent om het zeeaquarium te gaan draaien, baling, triton, dsr, Red Sea, Colombo? Wij kunnen u op een professionele manier helpen en bijstaan om de juiste manier voor uw zeeaquarium te selecteren.  En aan de hand daarvan zoeken we ook de doseerpomp die het beste bij u past voor u uit. De getoonde doseerpompen zijn tevens op voorraad bij ons in de winkel dus loop gerust eens bij ons binnen en laat u informeren.