EHEIM BINNENFILTER AQUA - aquarium hoekfilter

Eheim aqua is een zeer eenvoudig te gebruiken binnenfilter voor kleine tot middelgrote aquaria. Ideaal voor beginners, hij wordt eenvoudig met zuignappen aan de hoek van het aquarium bevestigd. Vanwege het compacte formaat neemt hij minimale ruimte in en laat hij voldoende ruimte voor aquascaping. De krachtige pomp en de grote inlaat zorgen voor efficiëntie en de uitstroom kan eenvoudig worden aangepast om zowel de waterdoorstroming als de oppervlaktebeweging te regelen. Bovendien verrijkt een diffuser het water met zuurstof. U koopt dit filter bij Frits Kuiper online of in onze winkel aan de Noorderhaven te Groningen. Het belangrijkste kenmerk is echter het modulaire ontwerp: de filtercontainers kunnen eenvoudig worden verwijderd voor reiniging en als u de filtercapaciteit wilt vergroten, kunt u deze uitbreiden met extra module.

 

De Eheim Aqua binnenfilters zijn verkrijgbaar in 3 maten voor aquaria van 60 tot 200 liter.

EHEIM BINNENFILTER AQUA60

Eheim Aqua 60 is een hoekfilter voor in het aquarium. De aqua 60 is geschikt voor een aquarium tot 60 liter.

€ 32,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

EHEIM BINNENFILTER AQUA160

Eheim Aqua 160 is een hoekfilter voor in het aquarium. De aqua 160 is geschikt voor een aquarium van 60 tot 160 liter.

€ 35,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

EHEIM BINNENFILTER AQUA200

Eheim Aqua 200 is een hoekfilter voor in het aquarium. De aqua 200 is geschikt voor een aquarium van 160 tot 200 liter.

€ 37,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Alle Eheim (buiten)filters

Overige Eheim producten

Eheim Algozid
vanaf € 8,90 1

Eheim binnenfilter kopen

Met de komst van de nieuwe Eheim Aqua binnenfilters heeft Eheim wederom en top product op de markt gezet. Doordat de Eheim binnenfilters in de hoek van het aquarium geplaatst worden zijn deze mooi weg te werken in het aquarium. De filterpatronen kunnen per stuk worden los geklikt, men kan er dus ook voor kiezen om niet alle filterpatronen schoon te maken, wat ten goede komt aan de filterbacteriehuishouding in het aquarium.

 

Je weet niet welk Eheim binnenfilter aqua voor uw aquarium het meest geschikt is? Neem dan met ons contact op zodat wij u kunnen adviseren voor het juiste type binnenfilter voor uw aquarium.