Eheim Voorfilter

De Eheim voorfilter voor het aquarium zorgt voor een uitstekende prestatie van het filter, goede waterkwaliteit en langere reinigingsintervallen.

- Het grove vuil wordt in het aanzuigbereik opgevangen en verhindert daardoor dat de filtermassa te snel verstopt.

- De filtermand van het Eheim voorfilter kan snel verwijderd kan worden (easy click), makkelijk schoon gemaakt worden en wordt gebruikt om water van de bodem van het aquarium aan te zuigen. Het grove vuil wordt opgevangen in de voorfilter en niet in de buitenfilter. 

-Ideaal als het aquarium kleine bodembewoners heeft zoals garnalen, deze worden door het Eheim voorfilter namelijk niet opgezogen. 

EHEIM VOORFILTER TBV POTFILTERS EN POWERHEAD AQUABALL

- Het biologische afbraakproces in de buitenfilter wordt verlengd en daarmee ook de leversduur.

- De voorfilter kan worden verlengd.

- Voor alle Eheim buitenfilters, met uitzondering van de 2074/76/78 en 2260.

-Te gebruiken bij een slangaansluiting 9/12 en 16/22

€ 11,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Alle Eheim filters

Overige Eheim producten

Eheim Algozid
vanaf € 8,90 1

Buitenfilter voor een garnalen aquarium.

U heeft een aquarium met garnalen en u wilt graag een buitenfilter aansluiten? Dan is de toevoeging van een Eheim voorfilter ideaal. Doordat de garnalen niet worden opgezogen is in principe elke buitenfilter geschikt voor uw garnalen aquarium. Door het gebruik van een Eheim voorfilter wordt de waterkwaliteit ook nog eens stabieler (u hoeft minder vaak het buitenfilter) schoon te maken waardoor u een betere bacteriehuishouding heeft in het aquarium, wat voor garnalen heel belangrijk is.