HVP Coral Blauw aquarium LED

De Coral Blauw is een betrouwbare en zuinig type led verlichting voor zeeaquariums. de lamp is samengesteld met alleen de beste componenten. De Coral blauw lampen zijn uitermate geschikt om de kleuren van koralen te accentueren en de fluor kleuren te

Kleur

De Coral LED balken blauw zijn voorzien van blauwe leds met de kleur 460-463nm. Deze kleur worden het meeste gebruikt en is uitermate geschikt voor koraalgroei en om de mooie fluor kleuren te accentueren. Ook het gebruik van een enkele blauwe lamp in de avond is een genot om naar te kijke

 

VARIANTEN

De lampen zijn verkrijgbaar in twee varianten: 1W en 2W power LEDs. De LED balken met 1W power LEDs zijn met name geschikt voor aquaria met een waterhoogte tot 60 cm. De LED balken met 2W power LEDs zijn geschikt voor de hogere aquaria en aquaria met veel harde koralen.

 

Waterdicht

De Coral LED lampen van HVP Aqua zijn voorzien van een siliconen laag en zijn hierdoor IP68 waterdicht. Daarnaast zijn de lampen voorzien van een twee meter lang aansluitsnoer waardoor de lampen gemakkelijk onder het aquarium zijn aan te sluiten. De lampen zijn volledig dimbaar.

 

Let op, lampen komen zonder voeding en montage beugels. Selecteer de juiste voeding en eventuele accessoires in onze webshop bij  "HVP toebehoren"  zo kan u er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 voeding te nemen voor 2 lampen, u neemt dan 2x het aantal watt van de lamp + 20% (advies is om de voedingen niet meer dan 80% te belasten) 

 

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen