jbl led solar control wifi

Met de jbl LED solar control wifi kan u uw JBL Solar LED lampen bedienen via een app op uw telefoon of tablet!

 

 

Met behulp van de JBL LED SOLAR CONTROL kunnen biotoopgegevens uit de Pantanal (Zuidwest Brazilië) of uit de streek van de Oost-Afrikaanse riftmeren (Malawi – Tanganjika) worden geladen. Uw leds zullen dan de daar aanwezige klimaatsituatie, afhankelijk van het jaargetijde (incl. droogte en regenperioden, onweer en bewolking), imiteren.

 

Voor een goudvisaquarium zal de verlichting vooral de fraaie kleuren benadrukken en bij een gezelschapsaquarium wordt de verlichting zo ingesteld dat een tropendag met 10 uur zon, het juiste licht voor planten en krachtige kleuren van vissen, weergeeft. Onweer en bewolking worden door een toevalsgenerator bepaald.

 

Voor liefhebbers van sterk beplante aquaria (aquascaping) is er een lichtprogramma dat lijkt op het programma van gezelschapsaquaria, maar met een hogere lichtintensiteit.

 

Voor elk programma kan om te beginnen een acclimatiseringsmodus worden ingesteld die de overgang van TL buizen naar het wezenlijk fellere ledlicht vereenvoudigt zonder dat het tot problemen komt. Natuurlijk kan elk programma ook zonder acclimatisering worden geselecteerd.

U kunt in de handmatige modus daarnaast ook zelf gekozen lichtsituaties instellen.

 

Voor alle genoemde programma’s staan 2 led lampentypen tot uw beschikking: 1) JBL LED SOLAR NATUR en 2) JBL LED SOLAR EFFECT. Wanneer u de JBL LED SOLAR NATUR zonder de JBL LED SOLAR EFFECT maar met de JBL LED SOLAR CONTROL wilt gebruiken dan kunt u weliswaar gebruikmaken van alle functies, zoals onweer, bewolking, zonsop- en zonsondergang, maar zonder de bijbehorende kleureffecten!

 

JBL LED SOLAR CONTROL WiFi

Voor het aansturen van JBL LED SOLAR NATUR, individueel of in combinatie met JBL LED SOLAR EFFECT. Biotoopgegevens, effecten, onweer en zonsop- & -ondergang via de mobiele telefoon regelen

Eenvoudig in gebruik: Aanwezige IR receiver vervangen door de JBL LED SOLAR CONTROL en het gewenste effect per app instellen

5 programma's af te roepen + additioneel programma voor handmatige toevoer (biotoop Zuid-Amerika & Afrika, aquascaping planten, goudvis, gezelschapsaquarium, elk programma incl. acclimatisering)

Biotoopinfo omvat droogte, regentijd, bewolking, onweer en zonsop- en -ondergang

Inhoud: Controleapparaat voor het invoegen van het JBL LED SOLAR systeem voor 2 lampen (1x NATUR & 1x EFFECT).

 

De benodigde app is altijd gratis

€ 155,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige JBL producten

JBL AQUABASIS PLUS
vanaf € 8,90 1
JBL ARTEMIOMIX
€ 8,50 € 7,65 1
JBL Atvitol
€ 7,95 1
JBL Blanki
€ 7,50 1
JBL Holiday
€ 2,90 1
JBL Manado bodemgrond
vanaf € 4,90 1
JBL Manado Dark
vanaf € 9,90 1
JBL NitratEX
€ 12,90 1
JBL ProScan
€ 17,90 1
JBL Sansibar Dark
vanaf € 11,90 1
JBL Sansibar Grey
vanaf € 11,90 1
JBL Sansibar orange
vanaf € 12,90 1
JBL Sansibar Red
vanaf € 12,90 1
JBL Sansibar Snow
vanaf € 14,90 1
JBL Shrimp Soil brown
vanaf € 16,45 1

jbl controller wifi

U beschikt over de JBL Solar LED verlichting? Dan is de JBL LED SOLAR CONTROL een hele mooie aanvulling op dit systeem. Door gebruik te maken van deze Wifi controller krijgt u via de app op uw telefoon of tablet de beschikking over verschillende vooraf ingestelde licht scenario's welke u eventueel ook nog naar eigen wens kan bijstellen.