JBL LED Solar Natur 1149mm/1200mm 59watt

 Maximale lichtopbrengst voor fraaie aquariumplanten: extreem hoge, actieve fotosynthetische straling (PAR) van meer dan 220 µM/s/m2

Plug & Play: lamp in de beugel klippen of opstellen, kabel aansluiten en via de afstandsbediening inschakelen of dimmen waarna u één van de 3 lichtkleuren kunt selecteren.

Gelijkmatig verdeelde LEDs in de kleuren warmwit en koudwit voor een ideaal biotoop lichtklimaat. 2 kanalen met 3 vooraf ingestelde lichtkleuren: 2700 K (warmwit), 4000 K (daglichtwit), 6700 K (koudwit)

Uit te breiden met WIFI besturing per smartphone met vooraf ingestelde biotoop of individuele lichtinstellingen en de JBL LED SOLAR EFFECT RGB lampen voor bijzondere kleureffecten.

Inclusief waterdichte lamp (IP67), afstandsbediening, driver (receiver), netaansluiting, verbindingskabel, beugel voor montage en eindkappen voor montage in buisfittingen (T5 & T8). Garantie: 2 jaar (+ 2 na registratie van het artikel)

JBL LED SOLAR NATUR 1149MM/1200MM 59WATT

Technische gegevens

Reikwijdte lengte bassin: 115-140 cm

Vermogen (Watt): 59 W

Hoogte: 17 mm

Lengte: 1149 mm

Breedte: 71 mm

Spanning: 24 V

€ 217,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Bestel nu ook uw JBL LED WiFi control mee

JBL LED SOLAR CONTROL WiFi
Voor het aansturen van JBL LED SOLAR NATUR, individueel of in combinatie met JBL LED SOLAR EFFECT. Biotoopgegevens, effecten, onweer en zonsop- & -ondergang via de mobiele telefoon regelen Eenvoudig in gebruik: Aanwezige IR receiver verva ... (meer lezen)
€ 155,90 1

Overige JBL Producten

JBL Manado Dark
vanaf € 9,90 1
JBL Spongi
€ 2,40 1
JBL Blanki
€ 7,50 1
JBL Shrimp Soil brown
vanaf € 16,45 1
JBL Atvitol
€ 7,95 1
JBL Sansibar Snow
vanaf € 14,90 1
JBL NitratEX
€ 12,90 1
JBL ARTEMIOMIX
€ 8,50 € 7,65 1
JBL AQUABASIS PLUS
vanaf € 8,90 1
JBL Manado bodemgrond
vanaf € 4,90 1
JBL Sansibar Dark
vanaf € 11,90 1
JBL Sansibar Grey
vanaf € 11,90 1
JBL Sansibar Red
vanaf € 12,90 1
JBL Sansibar orange
vanaf € 12,90 1
JBL Holiday
€ 2,90 1
JBL ProScan
€ 17,90 1

Kwalitatief hoogwaardige ledverlichting voor zoetwateraquaria

Nadat LED-lampen pas sinds kort werkelijk zuiniger in verbruik zijn geworden dan TL-buizen, ontbrak nog de technologie het LED-lichtspectrum voor aquariumplanten en aquaria algemeen te optimaliseren. LED's werden in het verleden eigenlijk alleen voor wonen gebruikt. Het lichtspectrum voor waterplanten onderscheidt zich toch aanzienlijk van het woonverlichtingsspectrum en van zaklamp LED's. Voor aquariumverlichting geldt dat het gaat om de fotosynthetisch actieve stralingsrange van het licht, PAR genoemd (Photosynthetically Active Radiation) en een vol-spectrum dat ALLE spectrale gebieden van het zichtbare lichtspectrum omvat. Met deze beide componenten was het mogelijk een perfect licht voor aquariumplanten te creëren! 

JBL is wereldwijd als eerste producent erin geslaagd een zon-gelijkend vol-spectrum voor aquariumplanten te ontwikkelen. Met de JBL SOLAR TL-buizen wilde de JBL ontwikkelingsafdeling bij de ontwikkeling van de LED techniek niet simpelweg de reeds beschikbare woonruimtespectra voor aquaria gebruiken, maar ook hier een SOLAR vol-spectrum speciaal voor aquaria creëren! Dat heeft de nodige tijd gekost, maar nu is het dan eindelijk zover! 

 

Het bijzondere aan de nieuwe JBL LED SOLAR range: 

• De JBL LED SOLAR lampen zijn in ALLE lengtes beschikbaar, zodat iedere lengte vervangen kan worden.  

• De basisuitrusting van JBL SOLAR NATUR bevat naast de lamp ook een afstandsbediening voor een eenvoudige en professionele besturing, 

• De JBL LED lampen bevatten het vol-spectrum en zijn door de hoge PAR-waarde geoptimaliseerd voor planten. Dit is te danken aan de JBL onderzoeksafdeling! 

• Het bevat praktische houders maken de inbouw in reeds aanwezige T5 en T8 buizenhouders mogelijk. RVS beugels zijn natuurlijk eveneens aanwezig, 

• Het systeem is uit te breiden met een lichtcomputer, die door middel van uw mobiele telefoon kan worden gecontroleerd. In dit geval zijn diverse biotopen, inclusief regentijd, wolken en onweer, mogelijk.

• Het bevat een speciaal programma om de planten te laten wennen aan de sterke LED verlichting.