Jecod / Jebao WiFi doser 3.4

Er een nieuw doseersysteem van Jecod/jebao op de markt! De nieuwe Jebao WiFi doser 3.4. Dit is een doseerapparaat met een ingebouwde WiFi zodat u niet meer met uw hoofd in de aquariumkast hoeft te duiken maar makkelijk vanuit uw  luie stoel voor het aquarium de instellingen van de doseerpomp aanpassen

 

Maak het u nu helemaal gemakkelijk en schaf de Jecod/Jebao WiFi doser 3.4  nu aan als complete starters set met de DSR Ez lijn.

 

De Jecod WiFi doser 3.4 is de nieuwste doseerpomp van het merk Jecod / Jebao. Deze nieuwe doseerpomp is uitgerust met WiFi, heeft geen display en knopjes op de behuizing waardoor deze veel compacter is en te bedienen is vanaf de smartphone of tablet.. Deze  doseercomputer is  ideaal voor het dagelijks doseren van uw aquarium toevoegingen. Niet alleen ideaal voor uw zeeaquarium, maar ook erg handig in gebruik bij een zoetwateraquarium waar u het aquarium dagelijks kan voorzien van de verschillende micro en macro spoorelementen.

JECOD / JEBAO WIFI DOSER 3.4

Specificaties:

Model: Doser 3.4

Vermogen: 7.5 W

Voltage: 12 V

Hmax: 1.5 M

Qmax: 50 ml/min

Kanaal: 4 Kanalen

Max Temp: 35℃

 

Kenmerken:

-WiFi controle functie.

-Automatisch doseren in hoge precisie.

-Veiligheid laagspanning.

-Automatische/handmatige dosering.

 

Pakket Inbegrepen:

1 x WiFi Doseerpomp jecod doser WiFi 3.4

1 x Extra Pomp

1 x Voeding + Kabel

1 x Handleiding

€ 134,90

€ 119,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

DSR EZ STARTPAKKET WiFI

WiFi Dsr set is  inclusief de Jecod Wifi 3.4 doser doseerpomp en is een complete set om te beginnen met de Dsr EZ lijn. De set bevat de volgende items:

 

 • Jecod WiFi doser 3.4 doseerpomp 4 kanaals
 • 1 liter Dsr EZ Calcium 
 • 1 liter Dsr EZ Buffer
 • 1 liter Dsr EZ carbon
 • 1 liter Drs Ez Trace
 • 4 meter doseerslang
 • 4 doseerrietjes
 • DvH doseerslanghouder
€ 198,00

€ 190,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Doseerapparaat doseercontainers ed.

Bestel hier ook gemakkelijk en snel uw doseerapparaat toebehoren mee. Zoals doseerslangen, doseercontainers, doseerslanghouder en anti retour ventielen.:


DSR EZ STARTPAKKET WIFI

Altijd al willen starten met de Dsr Ez lijn, maar geen idee wat u allemaal nodig heeft? Frits Kuiper Groningen heeft voor u een Dsr Ez WiFi startpakket gemaakt. dit bevat alle onderdelen om direct te beginnen met de Dsr Ez lijn. En heeft u wat extra ondersteuning nodig hoeveel u moet toevoegen en wanneer? Geen probleem, wij staan ook voor dit soort vragen geheel tot uw beschikking, dit is een extra stukje service behorende bij het Dsr Ez WiFi starterspakket. Dit Dsr Ez WiFi startpakket komt geheel compleet incl. een doseerpomp voorzien van een handige Wifi verbinding. 

JECOD / JEBAO WIFI DOSER 3.4

Het grote voordeel van de JECOD / JEBAO WIFI DOSER 3.4 is dat deze geen lcd scherm heeft waar je op moet kijken bij het instellen van de doseerpomp. Waardoor je de JECOD / JEBAO WIFI DOSER 3.4 kan wegwerken in de kast, dus ruimtebesparend wat voor een gemiddeld zeeaquariaan geen overbodige luxe is door de vele techniek die vaak al gebruikt wordt in en onder het aquarium.

WiFi doseer apparaat kopen

u bent van plan om een doseerapparaat te gaan kopen voor uw aquarium maar u heeft geen idee wat de verschillen zijn? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat om de Jecod WiFi doser 3.4 of om een ander systeem. Neem contact op via Whats app, mail, Facebook of de telefoon op 050-3129092

Hoe werkt de Jecod / Jebao WiFi doser 3.4 doseer apparaat.

Wil jij ook graag weten hoe de nieuwe Wifi doser van jecod/jebao werkt? Bekijk hier alvast de video: