JUWEL SMARTFEED 2.0 visVOErAUTOMAAT

Juwel SmartFeed 2.0 – premium voederautomaat

 

De Juwel SmartFeed 2.0 is de voerautomaat van topklasse voor korrel- en vlokkenvoer met meer uitgebreide functies. Dankzij een bijpassende montageplaat is de automaat bij gebruik met JUWEL-aquaria bijzonder simpel en comfortabel.

 

De nieuwe Juwel Smartfeed 2.0 heeft de volgende voordelen ten opzichten van de oudere Juwel Smartfeed:

Wat is er nieuw in de Juwel Smartfeed 2.0 uitvoering?

-Het individueel in te stellen intervallen van 24/48/72 uur, In de oudere uitvoering is de interval 24 uur.

-De mogelijkheid om de voerautomaat ook op het lichtnet te gebruiken.

JUWEL SMARTFEED 2.0 VISVOEDAUTOMAAT

JUWEL VOEDERAUTOMAAT SMARTFEED 2.0

De SmartFeed is een voederautomaat die dankzij verwisselbare voertransportschroeven geschikt is voor zowel korrel- en vlokkenvoer. Hij is voor maximaal drie keer voeren per dag programmeerbaar. Daarbij kan de hoeveelheid voer middels 8 standen gedoseerd worden.

€ 69,90

€ 59,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Juwel Smartfeeder 2.0 kopen

Waarom de Juwel SmartFeed 2.0 voederautomaat kopen?

De SmartFeed 2.0 voerautomaat van Juwel is de voerautomaat van topklasse voor ieder Juwel aquarium. Dankzij verwisselbare voertransportschroeven is hij geschikt voor zowel korrel- als vlokkenvoer met meer uitgebreide functies. Met een bijpassende montageplaat is de automaat bij gebruik met Juwel aquaria bijzonder simpel en comfortabel. De SmartFeed 2.0 voerautomaat is voor maximaal drie keer voeren per dag programmeerbaar. Daarbij is de hoeveelheid voer in 8 standen naar keuze te doseren. Het voeren is individueel in te stellen in intervallen van 24/48/72 uur. De voerautomaat werkt behalve op de meegeleverde batterijen, ook op het lichtnet met een micro-USB-adapter (niet meegeleverd). Met het grote display is het programmeren van het voeren comfortabel en goed leesbaar. Het voervolume van 110 ml is dankzij het bijgevoegde opzetstuk voor de voerkamer met nogmaals 110 ml uit te breiden. Ideaal voor nog langere afwezigheid.


Juwel Smartfeeder 2.0 en overige visvoerautomaten