Led verlichting aquarium

LED-verlichting voor boven het aquarium is al jaren niet meer weg te denken als vervanger voor de oude TL-lampen. LED verlichting heeft als voordeel dat het veel langer mee gaat dan TL lampen en de opbrengst door de jaren heen blijft veel constanter. Tevens is LED veel geschikter om te dimmen en dat voorkomt weer stress bij de aquariumvissen. Frits Kuiper Groningen biedt een breed assortiment voor zowel de zoet- als zoutwateraquaria. 

 

Omdat er voor een zoetwateraquarium andere verlichting nodig is dan voor een zoutwateraquarium hebben wij voor u alvast een selectie gemaakt.

Klik hier onder op het type aquarium waar u de LED verlichting voor zoekt.

 Goedkope led verlichting aquarium

Wilt u graag uw bestaande aquarium voorzien van led verlichting en u zoekt hiervoor de goedkoopste oplossing? Dan zijn de Led tubes van Superfish net wat voor u! De Superfish LED verlichting in de retro-serie passen 1 op 1 in uw bestaande TL-houders maar zijn voorzien van hun eigen voeding, wat ze tevens erg geschikt maakt als uw TL armatuur defect is. De lampen hebben een gemiddelde brandduur van 5 jaar en u krijgt ze voor de prijs van ongeveer 2 á 3 TL lampen welke u normaal elk jaar dient te vervangen. Dus reken uit uw winst. Ook voor goedkope LED verlichting bent u bij Frits Kuiper Groningen aan het juiste adres.

LED verlichting aquarium Superfish

De LED verlichting van het merk Superfish komt in alle soorten en maten. Zo heeft Superfish Nano Qube LED voor aquaria van 15, 30 en 40 liter, deze Qube LED lampen komen compleet met beugel en deze klikt u eenvoudig op de rand van uw aquarium. De retro-serie van Superfish zijn tubes die in verschillende soorten en maten komen, deze LED verlichting dient als vervanging van de vroegere TL lampen. De retro-serie komen in de gebruikelijke maten en in de kleuren:

  • Bright (de TL keur 6500 kelvin)
  • Color (te vergelijken met de grolux lampen van vroeger)
  • Combi (een combinatie van bright en color in 1 lamp)
  • Multi (welke naar wens in bijna alle keuren van de regenboog is in te stellen). 

LED verlichting aquarium Juwel

U heeft een Juwel aquarium en de oude T5 (of misschien wel de T8) balk is aan vervanging toe of geheel defect. Hiervoor heeft Juwel de Juwel Helialux LED serie op de markt gebracht. Deze balk vervangt 1 op 1 de oude TL balk en de bestaande deksels passen netjes weer in de balk. Na het plaatsen van deze LED verlichting kan het aquarium weer jaren mee. 

 

Wilt u dat de led verlichting een zonsopgang en zonsondergang creëert? Bestel dan direct de  Juwel Helialux LED controller erbij en u heeft zelf de controle over het blauwe en witte kanaal van de Juwel Helialux LED verlichting. De Juwel LED verlichting van het type Helialux is een aanrader voor

elk Juwel aquarium die nog van TL's is voorzien.