Led verlichting aquarium

Led verlichting voor boven het aquarium is al jaren niet meer weg te denken als vervanger voor de oude tl lampen. Led verlichting heeft als voordeel dat het veel langer mee gaat als tl lampen en de opbrengst door de jaren heen blijft ook nog veel constanter. Tevens is Led veel beter geschikt om te dimmen wat weer stres voorkomt bij de aquariumvissen. Frits Kuiper Groningen bied een breed assortiment voor zowel de zoet als zoutwateraquaria. 

JBL LED SOLAR

Het neusje onder ze zalm, het beste wat er op dit moment voor uw aquarium te krijgen is!

 

Kwalitatief hoogwaardige ledverlichting voor zoetwateraquaria. Maximale lichtopbrengst voor fraaie aquariumplanten: extreem hoge, actieve fotosynthetische straling (PAR) van meer dan 220 µM/s/m2

Plug & Play: lamp in beugel klippen of opstellen, kabel aansluiten en via de afstandsbediening inschakelen of dimmen waarna u één van de 3 lichtkleuren kunt selecteren

Superfish retro LED en toebehoren

Vervang nu uw oude tl lampen voordelig en snel met de Superfish Retro led. Voordelig in gebruik en met een lange levensduur bent u verzekerd jarenlang aquarium plezier. 

Juwel Helialux, Novolux LED en toebehoren

RedSea Reefled 90

Blue Marine LED

Aquatlantis LED

Maxspect Razor LED

Hvp Led zoutwater

Hvp Led zoetwater

Hvp Led Toebehoren. Power adapter, connector en controllers

Overige led verlichting

Bubble Magnus nachtlicht

Kessil H80 wierenlamp / Kessil H80 Tuna Flora Refugium LED

Goedkope led verlichting aquarium

Je wilt graag je bestaande aquarium voorzien van led verlichting en je zoekt de goedkoopste oplossing? Dan zijn de Led tubes van Superfish net wat voor jou. De superfish led verlichting in de retro serie passen 1 op 1 in uw bestaande tl houders maar zijn voorzien van hun eigen voeding, wat ze tevens erg geschikt maakt als uw tl armatuur defect is. De lampen hebben een gemiddelde brandduur van 5 jaar en je krijgt ze voor de prijs van ongeveer 2 á 3 tl lampen welke u normaal elk jaar dient te vervangen. Dus reken uit uw winst. Ook voor goedkope led verlichting bent u bij Frits Kuiper Groningen aan het juiste adres.

Led verlichting aquarium Superfish

De led verlichting van het merk Superfish komt in alle soorten en maten. Zo heeft Superfish nano qube led voor aquaria van 15, 30 en 40 liter, deze qube led lampen komen compleet met beugel en klikt u gemakkelijk op de rand van uw aquarium. De retro serie van Superfish zijn tubes die in verschillende soorten en maten komen deze led verlichting dient als vervanging van de vroegere tl lampen. De retro serie komen in de gebruikelijke maten en in de kleuren bright (de tl keur 6500 kelvin), color (te vergelijken met de grolux lampen van vroeger), combi (een combinatie van bright en color in 1 lamp) en multi (welke naar wens in bijna alle keuren van de regenboog is in te stellen). 

Led verlichting aquarium Juwel

U heeft een Juwel aquarium en de oude t5 (of misschien wel de t8) balk is aan vervanging toe of geheel defect. Juwel heeft op de markt gebracht de Juwel Helialux led serie. Deze balk vervangt 1 op 1 de oude tl balk en de bestaande deksels passen netjes weer in de balk. Na het plaatsen van deze led verlichting kan het aquarium weer jaren met zijn tijd mee. En wilt u dat de led verlichting een zonsopgang en zonsondergang creëert? Bestel dan direct de  Juwel Helialux led controller er bij en u heeft zelf de controle over het blauwe en witte kanaal van de Juwel Helialux led verlichting. De Juwel led verlichting van het type Helialux is een aanrader voor elk Juwel aquarium welke nog van tl's zijn voorzien.