Media reactor

Een media reactor in je aquarium of sump is ideaal om diverse filtermaterialen te gebruiken. Voor elk type aquarium is er een media reactor verkrijgbaar. Gemakkelijk en snel filtermedia verversen. Welk type media reactor is het meest geschikt voor uw aquarium? Neem contact met ons op via de telefoon 050-3129092 of via de mail op info@fritskuiper.nl

Aquamedic mediareactors

Aqua medic Multi Reactor L
  Aqua medic Multi Reactor   Dit zijn de nieuwe wervelbed filters van Aqua Medic, door de geringe omvang laten deze zich makkelijk plaatsen in kleine filters, bijvoorbeeld in een Nano aquarium met een filter kamer, maar de ... (meer lezen)
€ 149,90 € 128,50 1
Aqua medic Multi Reactor M
  Aqua medic Multi Reactor M   Dit zijn de nieuwe wervelbed filters van Aqua Medic. Door de geringe omvang zijn deze makkelijk te plaatsen in kleine filters, bijvoorbeeld in een Nano aquarium met een filter kamer. Ook kunnen ... (meer lezen)
€ 99,90 € 89,90 1
Aqua medic Multi Reactor S
  Aqua medic Multi Reactor S   Dit zijn de nieuwe wervelbed filters van Aqua Medic, door de geringe omvang laten deze zich makkelijk plaatsen in kleine filters, bijvoorbeeld in een Nano aquarium met een filter kamer, maar de ... (meer lezen)
€ 89,90 € 69,90 1
Aqua medic MultiReactor M incl. biopellets
Aqua Medic Multireactor combi deal.   Door zijn geringe omvang is deze multireactor makkelijk te plaatsen in kleine filters. Het filter is universeel inzetbaar voor diverse filtermaterialen, zoals actieve filterkool, zeoliet, R ... (meer lezen)
€ 102,80 € 95,00 1
Aqua Medic Multireactor S incl. biopellets
Aqua Medic Multireactor S combi deal   Door zijn geringe omvang is deze multireactor makkelijk te plaatsen in kleine filters. Het filter is universeel inzetbaar voor diverse filtermaterialen, zoals actieve filterkool, zeoliet, ... (meer lezen)
€ 87,80 € 80,00 1

Blue Marine reactors

Blue Marine Mini 120
Blue Marine Reactor Mini 120 Deze handige reactor wordt geleverd met pomp en is geschikt voor diverse media. Deze vernieuwde versie is voorzien van de nieuwe Blue Marine Reefpower 1600 voor optimale prestaties en een laag energieverbr ... (meer lezen)
€ 109,95 1
Blue Marine Mini 80
Blue Marine Reactor Mini 80 Deze handige reactor wordt geleverd met pomp en is geschikt voor diverse media. Deze vernieuwde versie is voorzien van de nieuwe Blue Marine Reef pompen voor optimale prestaties en een laag energieverbruik. ... (meer lezen)
€ 87,95 1
Blue Marine Multi 2000
Blue Marine Multi Reactor 2000 Deze handige multi reactor verhoogt de filtercapaciteit van de bestaande filters. De afschroefbare top zorgt voor makkelijk onderhoud. Geschikt voor diverse soorten filter media. Specificaties: ... (meer lezen)
€ 131,95 1
Blue Marine Multi reactor 800
Blue Marine Multi Reactor 800 Deze handige multi reactor verhoogt de filtercapaciteit van de bestaande filters. De afschroefbare top zorgt voor makkelijk onderhoud. Geschikt voor diverse soorten filter media. Specificaties: ... (meer lezen)
€ 87,95 1

TMC Reef filters / reactors

TMC Reef Filter 1000
  TMC Reef-Filter   Multifunctioneel filter. - Een multifunctioneel filter met hoge prestaties. - CNC precisie ontworpen van de hoogste kwaliteit materialen. - Geschikt voor allerlei soorten media zoals ... (meer lezen)
€ 149,00 € 98,90 1
TMC Reef Filter 50
  TMC Reef-Filter   Multifunctioneel filter. - Een multifunctioneel filter met hoge prestaties. - CNC precisie ontworpen van de hoogste kwaliteit materialen. - Geschikt voor allerlei soorten media zoals ... (meer lezen)
€ 79,90 € 38,90 1

D-D Mediareactor

h2ocean Fluidised media reactor incl. pomp
H2Ocean Fluidised Media Reactor   De reactor is ontwikkeld door D-D met lage kosten en kwaliteit in gedachten. De unit is geschikt voor een breed schala aan verschillende soorten media, en is zowel voor zoet als zoutwater inzet ... (meer lezen)
€ 89,90 1

Wervelbedfilter

Een andere benaming voor een media reactor is wervelbedfilter. De benamingen worden vaak door elkaar gebruikt, het enige verschil is dat bij een vervelbedfilter bio pellets worden gebruikt die vervolgens wervelen in de media reactor. Vandaar de naam wervelbedfilter. Wij hebben voor de term media reactor gekozen omdat deze reactoren zijn in te zetten voor vele andere doeleinden. Zo zijn ze te gebruiken om kool als filtermedia toe te voegen aan het aquarium, er kan fosfaatverwijderpaar in om je po4 continu op een laag pijl te houden of zelfs een combinatie is mogelijk

Media reactor aquarium

Met een media reactor in uw aquarium is het kinderlijk eenvoudig om verschillende filtermaterialen desgewenst de vraag van het aquarium als filtermedia te gebruiken. Zo kan u in een zoetwateraquarium gebruik maken en turfgranulaat in de media reactor om het water van uw aquarium aan te zuren maar ook kan er gebruik worden gemaakt van actiefkool om nou juist de verkleuring van het water er uit te filteren. Het voordeel van een media reactor t.o.v. een potfilter is dat de filtermedia in een media reactor veel eenvoudiger te verwisselen is. 

Fosfaat media reactor

Een fosfaat media reactor zoals de naam al doet vermoeden wordt ingezet om het fosfaat gehalte in het aquarium te verlagen. Bij veel vissen met veel voedsel behoeften is het raadzaam om een fosfaat media reactor in te zetten zodat het po4 gehalte in het aquarium niet te hoog op loop. Wij adviseren seachem phosguard aan om te gebruiken als vulling in uw media reactor. Zorg er wel voor dat er altijd een beetje fosfaat aanwezig blijft in uw aquarium, koralen en nuttige bacteriën leven hier van. Meten is weten, laat uw fosfaat media reactor dus niet onnodig lang door draaien.