Oase FishGuard

Oase FishGuard is een zeer uitgebreide voerautomaat die geschikt is voor zowel zoetwateraquaria als zoutwateraquaria. De Oase FishGuard voerautomaat heeft een overzichtelijk LCD-display waardoor de programmering van je voorkeuren voor het voeren van je vissen bijzonder eenvoudig is.

 

De Oase FishGuard voerautomaat is tot 4x per dag met maximaal 3 doseringen per voerbeurt (dus 12 voerladingen maximaal per dag) perfect geschikt voor visrijke aquaria. Doordat de Oase FishGuard op batterijen en op een voeding (los te verkrijgen) werkt zal de voederautomaat gegarandeerd blijven werken tijdens een stroomuitval. Het voer in de Oase FishGuard is door een uitgekiend mechanisme met speciale afdichting optimaal beschermt tegen vocht, zo blijft het voer droog en vers.


Oase FishGuard Voerautomaat

 

Oase FishGuard is een zeer efficiënte en betrouwbare voerautomaat voor het automatisch voeren van je zoet-of zoutwatervissen.

 

Specificaties Oase FishGuard:

Afmetingen: 120 x 78 x 93 mm

Batterijen: 4 x 1,5 V AA (niet inbegrepen)

Geschikte voerinhoud: tot maximaal 125 cm³

Geschikt voor zoet-en zoutwateraquaria.

Garantie: 3 jaar

Voerbeurten: 4 x per dag maximaal 3 doseringen (maximaal 12 voerladingen per dag)

€ 38,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Oase FishGuard - Voerautomaat

Oase FishGuard is een zeer uitgebreide voerautomaat die geschikt is voor zowel zoetwateraquaria als zoutwateraquaria. De Oase FishGuard voerautomaat heeft een overzichtelijk LCD-display waardoor de programmering van je voorkeuren voor het voeren van je vissen bijzonder eenvoudig is. De Oase FishGuard voerautomaat is tot 4x per dag met maximaal 3 doseringen per voerbeurt (dus 12 voerladingen maximaal per dag) perfect geschikt voor visrijke aquaria. 


Oase FishGuard - Gebruiksaanwijzing

De Oase FishGuard voerautomaat is eenvoudig in gebruik en je voorkeuren voor de hoeveelheid voer en frequentie hiervan is in de stellen op het grote LCD-scherm aan de voorkant. De Oase FishGuard is tot 4x per dag programmeerbaar. Per voerbeurt kan er maximaal 3 doseringen worden ingesteld. Hierdoor kan de Oase FishGuard dagelijks 12 voerladingen uitvoeren. Dit is ideaal voor grote, visrijke aquaria.

 

Lees de uitgebreide gebruiksaanwijzing van de Oase FishGuard hier.


Oase FishGuard - Installeren

De Oase FishGuard Voerautomaat is eenvoudig te installeren en geschikt voor een open en dicht aquarium. Voor de bevestiging van de Oase FishGuard aan de wand van het aquarium voor open aquaria of terraria, is er een beugel apart verkrijgbaar. 


Oase FishGuard beugel

 

Ophang beugel voor de Oase FishGuard. 

Met deze beugel bevestig je de Oase FishGuard aan de wand van het aquarium.

 

€ 6,90

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Oase FishGuard - Specificaties

Specificaties Oase FishGuard voerautomaat:

 • Afmetingen: 120 x 78 x93 mm
 • Batterijen: 4 x 1,5 V AA (niet inbegrepen)
 • Geschikte voerinhoud: tot maximaal 125 cm³
 • Geschikt voor zoet-en zoutwateraquaria.
 • Garantie: 3 jaar
 • Voerbeurten: 4 x per dag maximaal 3 doseringen (maximaal 12 voerladingen per dag)
 • Het voer in de Oase FishGuard is door een uitgekiend mechanisme met speciale afdichting optimaal beschermt tegen vocht, zo blijft het voer droog en vers. Zie video hieronder.

Oase FishGuard Voeding

 

Voedingseenheid voor de Oase FishGuard. In combinatie met het gebruik van batterijen (4 x1,5V AA) ben je altijd verzekerd van een werkend voerautomaat.

 

€ 9,90

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Oase FishGuard - Kopen & Bestellen

De Oase FishGuard koop je natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen! Kom langs in onze winkel aan de Noorderhaven 13 in Groningen of bestel de Oase FishGuard in onze webshop.

 

Heb je vragen over de Oase FishGuard? Bel of whatsapp ons op: 050-312 90 92 en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vragen. Ook voor vragen ben je natuurlijk welkom in onze winkel.


Overige Voerautomaten


Overige Oase producten