Redsea Reefled 90


RedSea ReefLED 90, de LED voor de beste lichtopbrengst, optimale koraalgroei en kleuring met de nieuwste RedSea ReefLED lampen.

Aquariumverlichting met Reef-safe kanaalkleurinstelling plus speciale maanverlichting instelling maakt dat de RedSea ReefLED 90 niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens heel veilig is. Voorkom het wegbranden en/of uitbleken van uw koralen door te felle (led)verlichting of een verkeerde instelling.

 

Slim-Veilig-Efficiënt

Jaren van onderzoek en testen liggen achter ReefLED ™ smart reef lighting-systeem van Red Sea. Deze lampen zijn ontworpen om een optimale koraalgroei en substantiële verkleuring te garanderen, terwijl ze een zachte glans creëren in het aquarium. En nu eenvoudig en snel in huis dankzij Frits Kuiper Groningen.

 

De ReefLED-lampen zijn gegarandeerd reef-safe en REEF-SPEC® en zijn zeer eenvoudig in te stellen.

Er is een speciale app voor een eenvoudige installatie, bediening, bewaking en meldingen over uw nieuwe RedSea ReefLED lampen.

Antireflectie verzonken lens wat zorgt voor minimale strooiverlichting.

 

Wederom een product van RedSea dat het houden van een zeeaquarium weer een stuk succesvoller en eenvoudiger maakt.

 

Zoekt u een Red Sea aquarium voor bij de Red Sea ReefLed 90? Dan is de Red Sea REEFER Serie iets voor u!

 


RedSea ReefLED 90 ledverlichting

Na jaren van onderzoek en testen is dan eindelijk de ReefLED ™ smart reef lighting-systeem van Red Sea geïntroduceerd. Deze lampen zijn ontworpen om een optimale koraalgroei en substantiële verkleuring te garanderen, terwijl ze een zachte glans creëren in het aquarium. 

De ReefLED-lampen zijn gegarandeerd reef-safe en REEF-SPEC® en zijn zeer eenvoudig in te stellen.

De ingebouwde wifi verbindt ze rechtstreeks met internet, waardoor je ze vanaf je smartphone kunt bedienen met de ReefBeat® slimme aquarium-app van Red Sea.

 

De kern van de unit is een enkele, compacte LED-beam met een multi-golflengte, 23.000 Kelvin "REEF-SPEC Blue"-kanaal (een gepatenteerde mix van blauwe, violette en ultraviolette LED's) die, samen met een 8.000K wit kanaal, een reef-veilig bereik biedt van kleurtemperaturen waardoor alle koralen kunnen groeien.

Daarnaast biedt een apart toegewezen 3Watt-maanlichtkanaal de mogelijkheid om ook 's nachts van uw aquarium te genieten. 

 

ReefLED bevat ook een holle lens van optisch glas, deze zorgt voor een homogeen lichtspectrum met ideale PAR-waarden in het hele aquarium, zonder hotspots of gebieden met onvoldoende licht voor koraalgroei. 

ReefLED wordt bestuurd door de ReefBeat-app van Red Sea, die een aantal vooraf ingestelde verlichtingsprogramma's biedt waaruit u kunt kiezen, evenals extra functies zoals zonsopgang/zonsondergangeffecten, maanlicht in de maancyclus, willekeurige wolken en zelfs een acclimatiseringsprogramma voor nieuw geïntroduceerde koralen. ReefBeat biedt ook richtlijnen voor het instellen, evenals nuttige meldingen op uw smartphone, bijvoorbeeld in geval van een stroomstoring.

 

Specificaties:

Wattage totaal: 90watt

Wattage Reefspec blue: 80watt

Wattage 8000k White: 10 watt

Wattage moonlight: 3 watt

 

Afmeting lamp: 13,5 x 15,5 x 5,7 cm hoog

 

Lichtspreiding: 60x60x60 cm  

 

Parwaardes:

500 par op het wateroppervlakte.

150 par op 50cm diepte.

resea

€ 399,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige Redsea producten

Red Sea Max S-LED 650
vanaf € 5.369,00 1
Red Sea Max S-LED 500
vanaf € 4.569,00 1
Red Sea Max E-Led 260
vanaf € 2.199,00 1
Redsea ReefLED 160S
vanaf € 85,00 1
Red Sea zout
vanaf € 25,95 1
Red sea coral pro salt
vanaf € 29,90 1
RED SEA NO3:PO4-X
vanaf € 8,90 1
Red Sea MCP testen
vanaf € 18,90 1
Red Sea Max S-LED 400
vanaf € 4.069,00 1
Red Sea Max E-Led 170
vanaf € 1.549,00 1

ReefBeat app

 • Eén interface voor alle slimme apparaten van RedSea
 • Eenvoudige installatie en bediening.
 • Online monitoring en meldingen.

RedSea Reefled 90 46-54cm arms

Red Sea bevestigingsarm voor het bevestigen van de RedSea ReefLED lampen op de achterwand van uw aquarium. Geschikt voor aquaria van 46 tot 54cm (van voor naar achter).

 

Speciaal voor de RedSea Reefers

€ 65,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen


RedSea Reefled 90 62 - 70cm arms

Red Sea bevestigingsarm voor het bevestigen van de RedSea ReefLED lampen op de achterwand van uw aquarium. Geschikt voor aquaria van  62 tot 70cm (van voor naar achter).

 

Speciaal voor de RedSea Reefers XXL 

€ 65,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Reefled 90 - Universele Mounting Arm (46-54 cm)

De Reefled 90 - Universele Mounting Arm is een ophangbeugel voor het bevestigen van de RedSea Reef LED 90 lampen op de achterwand van uw aquarium.

Specificaties:

 • Bevestigingsbeugel voor de Red Sea ReefLED 90
 • Voor aquariums van 46-54 cm breed
 • Geschikt voor 8-19 mm glasdikte 
 • Gemakkelijk te monteren
 • Geschikt voor de Reefer serie

€ 85,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Reefled Hanging kit 90

Reefled Hanging kit is geschikt voor de Reefled 90w lamp. Met de Reefled Hanging kit kan u de lampen boven uw aquarium aan het plafond hangen. De Reefled kit is in hoogte verstelbaar.

€ 24,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Red Sea ReefLed 90 - voeding / power supply

De Red Sea ReefLed 90 voeding/ Power Supply is geschikt voor de Red Sea ReefLed 90. (origineel Red Sea product)

€ 69,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Led verlichting zeeaquarium te koop

Er is enorm veel te koop op het gebied van Led verlichting voor het zeeaquarium. Hierdoor kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Met de komst van de RedSea Reefled 90 led verlichting voor uw zeeaquarium hoeft u niet meer langer te zoeken. ReaSea heeft al het goede van voorgaande led verlichting geplaatst in deze Reefled 90 led lampen. Maar dan zonder het ingewikkeld te moeten instellen. Zoekt u de perfecte Led lamp voor een nette prijs en die eenvoudig is in te stellen via een app. op uw telefoon? Zoek dan niet langer en koop vandaag nog de RedSea Reefled 90. 

Beste Led verlichting zeeaquarium

Wat is de beste led verlichting voor uw zeeaquarium? Naast een persoonlijke keuze dient de beste led verlichting uiteraard te beschikken over een zonsopgang en zonsondergang, zodat de vissen niet schrikken van het aan- en uitschakelen van de verlichting. De beste Led verlichting voor het zeeaquarium dient veel instelmogelijkheden te hebben, maar ook weer niet zoveel dat u een fout kunt maken met het instellen waardoor de koralen niet optimaal groeien. Met de komst van de RedSea ReefLed 90 lampen kunnen wij wel stellen dat dit de beste led lampen momenteel op de markt zijn die u kunt kopen. Zo bent u verzekerd van een topproduct wat het houden van het zeeaquarium weer een stukje eenvoudiger maakt.

Led nano zeeaquarium

Op zoek naar een Led voor het nano zeeaquarium? Ook dan is de RedSea Reefled 90 een prima keuze. Door een breed scala aan instelmogelijkheden is deze krachtpatser onder de Led lampen niet alleen geschikt voor de grotere (hoge) aquaria, maar kunt u met een nano zeeaquarium ook genieten van de eenvoud en kwaliteit van de RedSea ReefLed 90. Bent u in de toekomst van plan om uw nano in te ruilen voor een groter zeeaquarium (en die komt er, spreken wij uit ervaring)? Dan heeft u de RedSea ReefLED al in huis en wordt het houden van een groot zeeaquarium net zo'n succes als uw nano zeeaquarium.

Overige RedSea producten