Superfish bio air disk s & L

De Superfish Bio Air Disk S & L sluit u eenvoudig aan op een luchtpomp en dan plaatst u de Superfish Bio Air Disk S & L op de bodem van uw aquarium. Het luchtsteentje in de Superfish Bio Air Disk S & L zorgt voor extra zuurstof en versterkt het heveleffect. In de Superfish Bio Air Disk S & L worden uitwerpselen en zwevende deeltjes door een spons uit het water gefilterd. Het biologische keramisch filtermedia in de Superfish Bio Air Disk S & L zet met het schadelijke ammoniak in de aerobe bacteriën (NH3)  om in nitriet (NO2) en nitraat (NO3). 


Superfish Bio Air Disk S

In de Superfish Bio Air Disk S worden uitwerpselen en zwevende deeltjes door een spons uit het water gefilterd. Het biologische keramisch filtermedia in de Superfish Bio Air Disk S zet met het schadelijke ammoniak in de aerobe bacteriën (NH3)  om in nitriet (NO2) en nitraat (NO3). 

 

Het luchtsteentje in de Superfish Bio Air Disk S zorgt voor extra zuurstof en versterkt het heveleffect. 

 

De Superfish Bio Air Disk S is geschikt voor een aquarium van 0-30 liter

€ 5,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Superfish Bio Air Disk L

In de Superfish Bio Air Disk L worden uitwerpselen en zwevende deeltjes door een spons uit het water gefilterd. Het biologische keramisch filtermedia in de Superfish Bio Air Disk L zet met het schadelijke ammoniak in de aerobe bacteriën (NH3)  om in nitriet (NO2) en nitraat (NO3). 

 

Het luchtsteentje in de Superfish Bio Air Disk L zorgt voor extra zuurstof en versterkt het heveleffect. 

 

De Superfish Bio Air Disk L is geschikt voor een aquarium van 0-60 liter

€ 8,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Superfish Bio Air Disk - aansluiten


Superfish Bio Air Disk - luchtpomp

De Superfish Bio Air Disk S & L is eenvoudig aan te sluiten op een luchtpomp. Na het aansluiten plaatst u de Superfish Bio Air Disk S & L op de bodem van uw aquarium. Dit zorgt voor de beste filtratie van het water. De Superfish Bio Air Disk S & L is in principe aan te sluiten op elke luchtpomp, mocht u hierover vragen hebben neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel.


Superfish overige producten

Superfish Bonsai Twin tree M
€ 61,00 € 29,90 1
Superfish Bonsai Twin tree S
€ 51,00 € 25,90 1
Superfish HOME 110
vanaf € 224,90 1
Superfish HOME 30
vanaf € 103,90 1
Superfish HOME 45
vanaf € 128,90 1
Superfish HOME 65
vanaf € 153,90 1
Superfish HOME 85
vanaf € 193,90 1