superfish bio air filter s & L

De Superfish Bio Air Filter S & L is een sponsfilter met kamers voor biologische filtermedia en is ideaal voor kleine aquaria en kweekbakken. De Superfish Bio Air Filter S & L met geïntegreerde ruimte voor biologische filtermedia zorgt voor geavanceerde filterprestaties. De biologische filtratie in de Superfish Bio Air Filter S & L zet ammoniak om in nitriet (NO2) en nitraat (NO3). Naast deze filtratie zorgt de Superfish Bio Air Filter S & L er ook voor dat zwervend vuil uit uw aquarium water wordt gefilterd. De Superfish Bio Air Filter S & L is eenvoudig aan te sluiten op een luchtpomp en is veilig voor garnalen en pasgeboren visjes. Let op! Filtermedia NIET inbegrepen!


Superfish Bio Air Filter S

 

De Superfish Bio Air Filter S is een sponsfilter met kamers voor biologische filtermedia en is ideaal voor kleine aquaria en kweekbakken. 

 

Geschikt voor een aquarium van 0-50 liter.

 

Let op! Filtermedia NIET inbegrepen.

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Superfish Bio Air Filter L

 

De Superfish Bio Air Filter L is een sponsfilter met kamers voor biologische filtermedia en is ideaal voor kleine aquaria en kweekbakken. 

 

Geschikt voor een aquarium van 0-100 liter.

 

Let op! Filtermedia NIET inbegrepen.

€ 17,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Superfish Bio Air Filter S & L - aansluiten


Superfish Bio Air Filter S & L - filtermedia

De Superfish Bio Air Filter S & L heeft een geïntegreerde ruimte voor biologisch filtermedia. Deze filtermedia zit niet inbegrepen bij de Superfish Bio Air Filter S & L. De biologische filtratie in de Superfish Bio Air Filter S & L zet ammoniak om in nitriet (NO2) en nitraat (NO3). 


Superfish Bio Air Filter S & L - luchtpomp

U sluit de Superfish Bio Air Filter S & L eenvoudig aan op een luchtpomp. Plaats de luchtpomp die u aansluit op de Superfish Bio Air Filter S & L altijd boven het waterniveau of gebruik een terugslagventiel om te voorkomen dat het water in de luchtpomp loopt. 


Overige Superfish producten

Superfish Bonsai Twin tree M
€ 61,00 € 29,90 1
Superfish Bonsai Twin tree S
€ 51,00 € 25,90 1
Superfish HOME 110
vanaf € 224,90 1
Superfish HOME 30
vanaf € 103,90 1
Superfish HOME 45
vanaf € 128,90 1
Superfish HOME 65
vanaf € 153,90 1
Superfish HOME 85
vanaf € 193,90 1