aquarium toebehoren

Om het aquarium heen zijn er diverse aquarium benodigdheden en toebehoren . Zo zorgt u ervoor  dat het aquarium naar wens functioneert. Meten is weten. Dat is ook direct de kracht achter onze professionaliteit. Diverse test sets is dan ook een groot onderdeel van het onderwerp aquarium toebehoren. Maar hier vindt u bijvoorbeeld ook speciale lijm voor het aquascapen. 

 
Onlangs toegevoegd aan onze webshop

Juwel poster 2
vanaf € 3,90 1
Juwel poster 3
vanaf € 3,90 1
Juwel poster 4
vanaf € 3,90 1
Fruitvliegen
vanaf € 2,50 1
Huiskrekels doos
vanaf € 1,90 1
Jecod SOW 15
€ 94,90 1
Jecod SOW 8
€ 79,90 1
Jecod SOW 4
€ 64,90 1

Test set aquarium

Of het nu gaat om een los aquarium testje, een complete water testkoffer of om een setje teststrips voor het aquarium. Al deze items zijn aquarium toebehoren die inmiddels niet meer weg te denken zijn. Bij het streven naar de ideale waterwaardes voor het aquariumwater zijn ze noodzakelijk. Gaat het om een zoetwateraquarium dan zijn er aquarium toebehoren die bijdragen aan een goede plantengroei,  aan de hand van de redfield ratio methode. Voor een zeeaquarium is weer alles aanwezig om bijvoorbeeld een low nutrions systeem te draaien voor een full SPS aquarium. 

Aquarium toevoegingen

Spoorelementen in het water worden verbruikt door planten, koralen en bacteriën. Er zijn diverse aquariumtoevoegingen noodzakelijk om de waterkwaliteit op orde te houden. Voor een beplant aquarium is tegenwoordig vloeibare co2 bijna niet meer weg te denken als aquarium toebehoren.  Ook Fe (ijzer) en andere soorten voeding maken het houden van aquariumplanten steeds gemakkelijker. Voor de zoutwateraquaria zijn er totaal pakketten spoorelementen zoals de DSR EZ lijn van Glenn Fong maar ook losse trace elementen zijn beschikbaar.  

Aquascape materiaal

Aquarium toebehoren voor een prachtige aquascape is er tegenwoordig bijna een gereedschapskoffer vol met chirurgische instrumenten. Pincetten, scharen, aquarium harkjes en ga zo maar door. Speciale lijm om koralen of mossen te plakken valt onder aquarium toebehoren maar ook speciaal aquarium cement om een rif te bouwen hebben wij in huis. Bouw met deze aquarium toebehoren een aquarium die behoort tot de mooiste aquaria.