Aqua Medic Topview 200

Aqua Medic Topview 200 is een kijk- en fotoglas gemaakt van hoogwaardig acrylglas.

 

De Aqua Medic Topview 200 drijft op het wateroppervlak en biedt een geweldig zicht op uw koralen door het wateroppervlak van uw aquarium. Vaak ontstaat er door stromingspompen in het aquarium een gerimpeld beeld als u van boven in uw aquarium kijkt. Met de Aqua Medic 200 heeft u een kraakhelder zicht en deze tool is ideaal om de koralen vanuit een ander perspectief te fotograferen zonder dat u vervormde afbeeldingen krijgt. U kunt zelfs een smartphone rechtstreeks in het glas plaatsen, de Aqua Medic Topview 200 zal gewoon blijven drijven en zo heeft u geen last van lichtreflecties.


Aqua Medic Topview 200

Aqua Medic Topview 200 is een kijk- en fotoglas gemaakt van hoogwaardig acrylglas.

De Aqua Medic Topview 200 drijft op het wateroppervlak en biedt een geweldig zicht op uw koralen door het wateroppervlak van uw aquarium.

 

Doorsnede: 200 mm

Hoogte: 50 mm

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aqua Medic View 200 - Drijft op wateroppervlakte

De Aqua Medic Topview 200 drijft op het wateroppervlak en biedt een geweldig zicht op uw koralen door het wateroppervlak van uw aquarium. Vaak ontstaat er door stromingspompen in het aquarium een gerimpeld beeld als u van boven in uw aquarium kijkt. Met de Aqua Medic 200 heeft een een kraakhelder zicht en is deze tool ideaal om de koralen vanuit een ander perspectief te fotograferen zonder dat u vervormde afbeeldingen krijgt. U kunt zelfs een smartphone rechtstreeks in in het glas plaatsen, de Aqua Medic Topview 200 zal gewoon blijven drijven en zo heeft u geen last van lichtreflecties.


Aqua Medic View 200 - Fotograferen koraal

Met de Aqua Medic View 200 fotografeert u uw koraal vanaf de bovenkant. U legt de Aqua Medic Topviewer 200 op het wateroppervlakte van uw aquarium. Deze blijft drijven en u heeft op deze manier geen last van de rimpeling die de stromingspompen veroorzaken. U kunt zelfs uw telefoon in de Aqua Medic View 200 leggen om zo vervelende lichtreflecties te voorkomen bij het fotograferen van uw koraal.


Aqua Medic Topview 200 - Oranje cameralens

Met de Aqua Medic Topview 200 maakt u kraakheldere foto's van uw koraal zodat dat u last heeft van de stroming in het water. Maar alsnog zal het blauwe licht van uw aquarium verlichting overheersen en komen de kleuren van de koralen niet mooi op de foto. Daarvoor hebben wij de een oranje cameralens die u op uw telefoon kunt bevestigen. Deze filtert het blauwe licht uit uw foto's.

Oranje cameralens speciaal voor het aquarium
Is het lastig om uw koralen mooi op de foto te krijgen? Met een speciale oranje cameralens speciaal ontwikkeld voor het aquarium is dit verleden tijd. De lens plaatst u gemakkelijk over de camera van uw mobile telefoon. Zelf met het meest bl ... (meer lezen)
€ 22,90 1

Aqua Medic Topview 200 - Kopen & Bestellen

De Aqua Medic Topview 200 koopt u bij Frits Kuiper Groningen. Bestel de Aqua Medic Topview 200 in onze webshop of koop deze in onze winkel aan de Noorderhaven 13 in Groningen. 


Overige Aquatools