aquarium siliconenkit

Een glasbreuk, een achterwand plakken of een kitnaad opnieuw kitten. Wij hebben diverse 100% veilige siliconenkit in het assortiment die voor elk aquariumklusje geschikt zijn.


Zwaluw siliconenkit aqua Transparant 310ml

Speciale gifvrije siliconen kit, naspoelen niet nodig.

 

• Afdichten/verlijmen van volglasconstructies (aquaria, terraria, vitrines).

• Bevat geen schadelijke stoffen voor vissen en reptielen.

• UV-, weer-, kleur- en waterbestendig.

€ 9,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

JUWEL CONEXO 80 ML

Conexo van Juwel is een extreem sterk klevende hybridelijm die speciaal ontwikkeld is voor het verlijmen van kunststoffen met glas. Conexo kan ook worden aangebracht op een natte ondergrond en zelfs onder water. Wij raden Conexo vooral aan voor het aanbrengen van achterwanden en het bevestigen van skimmers en filters.

 

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

JBL AQUASIL ZWART 310ml

Grote kleefkracht 

Om kaderloze aquaria van glas te herstellen of om lekkages te dichten. Deze speciale siliconen kunnen tevens gebruikt worden om stenen en andere decoratiematerialen vast te kleven zodat ze niet omvallen. 

 

Veilig voor de aquariumbewoners 

De speciale siliconen van JBL zijn goedgekeurd door het TÜV en bevat na uitharding geen giftige substanties, is geurloos en fysiologisch onschadelijk. 

 

Technische informatie 

Viscositeit: pasteus, stabiel 

Shore-A hardheid (DIN 53 505): ca. 25 

Temperatuurbestendigheid: -40 °C tot +180 °C 

Huidvormingstijd: ca. 10 minuten 

Uithardingstijd: ca. 2-3 mm / 24 uur 

Dichtheid: 1,02 g / cm3 

Scheurbestendigheid (DIN 53504): ca.1,40 N / mm2 

Breukrek (DIN 53504): ca. 575% 

Treksterkte bij 100% (DIN 53504): ca. 0,5 N / mm2 

€ 18,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

JBL AquaSil siliconenkit zwart 80 ml

JBL AquaSil siliconenkit zwart 80 ml

 

Zwarte siliconenlijm voor aquaria en terraria. Speciale siliconenlijm, zwart met uitstekende lijmkracht. Voor het verlijmen of herstellen van Aquaria hardt snel uit. Geurloos, neutraal en niet giftig wanneer uitgehard. TUV goedgekeurd.

€ 6,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aquarium onderwaterlijm

2LF CorAffix (2oz) 56,7g
    Voor "frags": plaats een plekje van CorAffix op een basissteen of koraalplug. Druk de fragmenten erop en bevochtig zeewater om de verharding te versnellen. Hardt uit binnen 20 seconden. Voor aquascaping: Plaats de fles n ... (meer lezen)
€ 13,90 1
2lf coraffix 20gram ​
CorAffix Cyanoacrylate Adhesive is perfect voor al uw aquascaping-behoeften. Honingachtige viscositeit zorgt voor een handige toepassing zonder druppels of een gummy puinhoop. CorAffix blijft flexibel om een zeer sterke maar toch veerkrachti ... (meer lezen)
€ 10,90 1
Aqua Medic Coral Construct 20 g
Veel ongewervelde dieren worden namelijk geïmporteerd op kleine stenen en het kan moeilijk zijn om deze in te voegen in de decoratie, of levende stenen. Stekken van koralen in het aquarium kunnen verloren gaan omdat ze niet kunnen worden vas ... (meer lezen)
€ 16,90 1
Aqua Medic Coral construct 5g
Aqua Medic Coral construct 5g
€ 3,50 1
AquaForest Gel Fix 20ml
Aquaforest Gel Fix 20G koraallijm AF Gel Fix is een snelle en dikke gel welke koraalstekken verlijmt. AF Gel Fix is ontworpen voor het nauwkeurig verlijmen van kleine elementen. Door de dichtheid van AF Gel Fix is het gemakkelijk en m ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
Aquariumlijm per stuk Superfish 4 gram
Aquariumlijm per stuk Superfish 4 gram
€ 2,50 1
Aquascape Grey aquarium epoxy
  Aquascape Grey Aquarium Epoxy kan worden gebruikt voor het verlijmen van rotspartijen, reparatie aan vijvers en leidingen plus 1001 andere toepassingen in het aquarium en het huis. Aquascape is zo ontwikkeld dat het plakkeriger i ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Aquascape Purple aquarium epoxy
Aquascape Construction Epoxy kan worden gebruikt voor het verlijmen van rotspartijen, reparatie aan vijvers en leidingen plus 1001 andere toepassingen in het aquarium en het huis. Aquascape is een twee-componenten epoxy klei die speciaal ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Arka Superglue - Microbe-lift Coralscaper 50gram
Maximale hechting Gelvorm Eenvoudige in gebruik Snelle verwerkingstijd 100% Reef safe! 50 gram ... (meer lezen)
€ 13,95 1
Blue Marine Coral Plug
  - Perfect voor het kweken van koralen. - Gemaakt van dolomite carbonite mineraal. ... (meer lezen)
€ 6,50 1
Frag Disks - Stekstenen rond 3 cm (10 stuks)
Ronde frag disks van 3 cm doorsnede.    10 stuks!
€ 4,50 1
Frag Disks - Stekstenen rond 4,5 cm (10 stuks)
Ronde frag disks van 4,5 cm doorsnede.    10 stuks!
€ 7,50 1
Frag Disks - Stekstenen rond 7,5 cm (10 stuks)
Ronde frag disks van 7,5 cm doorsnede.    10 stuks!
€ 9,50 1
Microbe-Lift / Arka Reef-Nature Reefscaper 1000 gr
REEFSCAPER is a specially developed reef & coral glider for fast and safe processing outside and inside the water. REEFSCAPER is the ideal cement mix For the gluing of reef, stone and Ceramic superstructures or for fixing Corals and branc ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Superfish Aquarium Glue 4 gram
Met de Superfish Aquariumlijm lijm je planten of mos op steen, hout of ander decoratiemateriaal. Ook geschikt voor het lijmen van koralfrags op steen   ... (meer lezen)
€ 2,50 1

Aquariumachterwand lijmen

Het lijmen van een aquariumwachtwand gebeurt met Siliconen kit. Frits Kuiper Groningen heeft verschillende soorten siliconenkit in het assortiment speciaal voor het aquarium. Zodat u 100% veilige siliconen aquarium kit gebruikt. het is belangrijk om de aquariumachterwand op meerdere plekken vast te zetten, wat tevens ook mogelijk is dat de randen van de aquariumachterwand rondom wordt afgekit zodat kleine vissen en/of garnalen niet achter de aquariumachterwand kunnen kruipen.

Onze aquariumachterwanden

Sterke aquariumkit

Wanneer u een aquarium gaat kitten is het belangrijk dat deze kit vrij is van chemische oplosmiddelen. De aquariumkit die wij verkopen is 100% veilig en hoeft niet met zoutwater nagespoeld te worden. Kiest u voor een zwarte aquariumkit dan is hier altijd iets aan toegevoegd (meestal koolstof) om de kit zwart van kleur te maken. Waar koolstof (de zwarte kleur zit) kan geen kit zitten. Zoekt u dus gewoon een hele sterke aquariumkit, kies dan voor de Zwaluw siliconenkit aqua Transparant