Aquarium thermometer

Voor tropische vissen, maar ook zeker voor koudwatervissen is een stabiele temperatuur  heel belangrijk. Een verwarming zorgt er voor dat het aquarium wordt verwarmd maar is helaas niet altijd de juiste temperatuur wat de verwarming aan geeft. Daarom adviseren wij altijd om een thermometer er bij te hangen om te monitoren of de temperatuur van het water ook echt de juiste temperatuur is. 

 

Heeft u een zoutwateraquarium, dan is het belangrijk dat de temperatuur juist niet boven de 26 graden komt, een extra thermometer om die te controleren is dus ook heel belangrijk.

 


Superfish aquarium thermometer

Deze thermometer heeft een bereik van 0-40 graden.

U kunt de Superfish thermometer met de zuignap bevestigen aan de binnenzijde van het aquarium.

Lengte 11cm.

€ 2,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Superfish Aquarium Thermometer 15 cm - temperatuur aquarium

De Superfish Aquarium Thermometer 15 cm is geschikt voor tropisch en zeewateraquaria. Met deze duidelijk afleesbare thermometer leest u nauwkeurig de temperatuur van uw water af. De  Superfish Aquarium Thermometer 15 cm is eenvoudig op te hangen aan uw aquarium wand met een zuignap. 

Superfish Aquarium Thermometer 15 cm

De  Superfish Aquarium Thermometer 15 cm is geschikt voor tropisch en zeewateraquaria. Deze duidelijk afleesbare en nauwkeurige aquarium thermometer is eenvoudig met een zuignap te bevestigen aan uw aquarium wand.

€ 3,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Tetra digitale thermometer

De thermometer is speciaal ontwikkeld om de watertemperatuur in aquaria nauwkeurig te meten. De blauwe behuizing heeft een goed afleesbaar digitaal display. De compacte thermometer is geschikt voor alle aquaria en klaar voor gebruik, dankzij de meegeleverde batterij.

€ 7,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aquarium thermometer en de ideale aquarium temperatuur

De meeste tropische vissen hebben voldoende aan een temperatuur van 25 graden. Maar voor sommige vissoorten kan dit wat afwijken. Kijk goed welke vissen u bij elkaar in het aquarium kan plaatsen aan de hand van de temperatuur die ze nodig hebben.

 

Voor advies hierover kunt u ons bellen op  050-3129092 (tevens is dit nummer ook te gebruiken via Whatsapp) of kom langs in onze winkel!