Dupla bacteriën (glazen bacterie ampullen) zeewater

Op veler verzoek van jullie weer opgenomen in ons assortiment. De Dupla bacteriën, welke zijn verpakt in de glazen breek ampullen. Deze ampullen zijn onder stikstof verpakt en daarom onbeperkt houdbaar. Wanneer beide producten gecombineerd worden versterken ze elkaar en blijken ze zeer effectief te zijn tegen slechte bacteriën zoals cyano (rode flap) en dino flagalaten kunnen er succesvol mee bestreden worden.

 

Dupla bacterie ampullen  1 ampul per 200 liter.

 

DUPLA BACTER M

Bacter M is een uiterst geconcentreerd biotechnologisch product voor de verbetering van de waterkwaliteit. Geselecteerde nitrificerende en denitrificerende bacteriestammen zetten ammoniak in nitriet, nitriet in nitraat en nitraat in stikstof om. Bacter M versnelt de inloopfase van het aquarium, belemmert door de reductie van nitraat en fosfaat de groei van roodalgen, reinigt het water biologisch door de opname van organische afvalstoffen, vernieuwt en houdt het evenwicht van de bacteriestammen in stand en vermindert het risico op infecties.

 

10 ampullen voor 2000L, iedere 2 weken 1 ampul per 200 liter.

 

Verkrijgbaar in 10 en 20 ampullen:

€ 19,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

DUPLA BACTER BOOSTER

Voorziet bacteriën van micro-organismen die in het aquarium ontbreken of die snel verbruikt worden.

Bij de afbraak van organische afvalstoffen worden er diverse microvoedingsstoffen verbruikt of in het water gebonden. Het gebrek wordt merkbaar bij de vertering van de bacteriën. Bacter Booster compenseert dit gebrek aan voedingsstoffen en draagt bij tot een toename en efficiëntere prestaties van de bacteriën. Nitraten, fosfaten, koolhydraten alsook het volume van organische afvalstoffen wordt gereduceerd, een hoog redoxpotentieel wordt in stand gehouden. Het resultaat is een schoon aquarium en gezonde vissen en wervellozen.

 

10 ampullen voor 2000L, iedere 2 weken 1 ampul per 200 liter.

 

Verkrijgbaar in een verpakking van 10, of 20 stuks:

€ 19,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Dupla bacter - glazen ampullen

De Dupla Bacter Booster is een product dat bacteriën voorziet van de micro-organismen die snel ontbreken of verbruikt worden. Organische afvalstoffen worden afgebroken, hierbij worden microvoedingsstoffen verbruikt of opgelost in het water. Dupla Bacter Booster zorgt voor een aanvulling van deze voedingsstoffen. Met het toevoegen van deze voedingsstoffen draagt de Dupla Bacter booster bij tot een toename en prestaties van bacteriën.

Het reduceert de hoeveel nitraat, fosfaten, koolhydraten en afvalstoffen. 

Uiteindelijk krijg je een schoner en gezonder aquarium.