Colombo Aquatest Test Lab

Met de Colombo Aquatest Test Lab test u uw zoetwateraquarium door middel van druppeltesten de 7 belangrijke waterwaardes: pH, GH, KH, NO2, NO3, NH3 & PO4.

 

Een gezond aquarium begint namelijk met een juiste waterkwaliteit, dus daarom is het belangrijk om regelmatig te testen met de druppeltesten van de Colombo Aquatest Test Lab. De waterkwaliteit van uw aquarium is het allerbelangrijkste voor gezonde vissen en een helder aquariumwater omdat een slechte waterkwaliteit is meestal de oorzaak van zieke vissen en aquarium problemen.

 

Alle benodigdheden van de Colombo Aquatest Test Lab zitten in een handige kunststof koffer. Door de meegeleverde testtubes, de instructiekaart en een notitietabel wordt watertesten heel eenvoudig en in de koffer bewaart u alle testen bij elkaar.

 

De Colombo druppeltesten in de Colombo Aquatest Test Lab geven u de meest nauwkeurige waterwaardes.

 


Colombo Aquatest Test Lab professional

Met de Colombo Aquatest Test Lab test u door middel van druppeltesten de 7 belangrijke waterwaardes in een zoetwateraquarium:

pH, GH, KH, NO2, NO3, NH3 & PO4 

 

Alle benodigdheden zitten in een handige kunststof koffer. Door de meegeleverde testtubes, de instructiekaart en een notitietabel wordt watertesten heel eenvoudig en in de koffer bewaart u alle testen bij elkaar.

 

De Colombo druppeltesten in de Colombo Aquatest Test Lab geven u de meest nauwkeurige waterwaardes.

€ 39,95

€ 35,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Colombo Aquatest Test Lab - Fe ijzer testen

Als u de Colombo Aquatest Test Lab helemaal compleet wilt hebben kunt u nog een druppeltest van Colombo toevoegen waarmee u ijzer (Fe) test. Want IJzer (Fe) vormt een belangrijk bestanddeel van de voeding voor uw aquariumplanten. Wij van Frits Kuiper adviseren om de Colombo Marine Iron Test hiervoor te gebruiken. 

COLOMBO MARINE IRON TEST (COLOUR 3)
Met de Colombo Marine Iron Test meet je zeer eenvoudig en nauwkeurig de ijzer-waarde (FE) in je zeewater. Tevens is deze test heel goed te gebruiken voor uw zoetwater aquarium voor het bepalen van uw FE (ijzer) plantenvoeding toevoeging. ... (meer lezen)
€ 11,50 1

Colombo Aquatest Test Lab - Waterwaardes zoetwater testen

Met de Colombo Aquatest Test Lab test u uw zoetwateraquarium door middel van druppeltesten de 7 belangrijke waterwaardes: pH, gH, KH, NO2, NO3, NH3 & PO4.

Deze afkortingen staan voor:

pH - De zuurtegraad

gH - De totale hardheid 

KH - De carbonaat hardheid

NO2 - Nitriet

NO3 - Nitraat

NH3 - Ammoniak

PO4 - Fosfaat


Colombo Aquatest Test Lab - Testkoffer

Alle benodigdheden van de Colombo Aquatest Test Lab zitten in een handige kunststof test koffer. Door de meegeleverde testtubes, de instructiekaart en een notitietabel wordt watertesten heel eenvoudig en in de koffer bewaart u alle testen overzichtelijk bij elkaar.


Colombo Aquatest Test Lab - Druppeltest waterwaardes

De Colombo druppeltesten in de Colombo Aquatest Test Lab geven u de meest nauwkeurige waterwaardes. De druppeltesten van de Colombo Aquatest Test Lab zijn een betrouwbare manier om waterwaarden te meten. De druppeltesten zijn erg simpel en de uitkomsten direct zichtbaar.


Colombo Aquatest Test Lab - Waterkwaliteit zoetwater aquarium

Een gezond aquarium begint namelijk met een juiste waterkwaliteit dus daarom is het belangrijk om regelmatig te testen met de druppeltesten van de Colombo Aquatest Test Lab testkoffer. De waterkwaliteit van uw aquarium is het allerbelangrijkste voor gezonde vissen en een helder aquariumwater omdat een slechte waterkwaliteit is meestal de oorzaak van zieke vissen en aquarium problemen. Met de Colombo Aquatest Test Lab test u de belangrijkste waterwaardes: pH, gH, KH, NO2, NO3, NH3 & PO4.


Overige Colombo zoetwater testen