Colombo Marine All Four - all in one

Voor een succesvol zeeaquarium is het zaak de waterwaarden stabiel en op niveau te houden. Met Colombo All Four kunt u de waterwaarden op een eenvoudige manier onderhouden.  Gebruik een 4 kanaals doseerpomp van bijvoorbeeld Bleu Marine.

 

KH en Calcium: Bepaal door middel van een regelmatige test het verbruik (deze kunnen wij bij Frits Kuiper Groningen natuurlijk ook voor u doen) en stel de dosseerpomp zo in zodat er naar behoefte KH en Ca plus wordt toegevoegd.

Nitraat en fosfaat: Voeg op kanaal 3 Nitrate EX toe volgens het reduceren, mocht het fosfaat gehalte te hoog zijn reduceer dit dan met de handmatige dosering van phosphate ex.

All Four: Colombo All Four bevat magnesium en tal van elementen die voor de optimale kleuring belangrijk zijn zoals o.a. Kalium, IJzer, Jodium enz. De dosering van All Four is gebaseerd op het Calcium verbruik. Bereken de dosering en stel deze in op kanaal 4.

 

Test de KH, Calcium, Nitraat en fosfaat waarden regelmatig en pas de dosering aan naar behoefte. Het handmatig doseren van Coral Vits is aan te raden bij zeer lage No3 en Po4.

Colombo Marine All Four

Het product Colombo All Four bevat naast Magnesium ook tal van andere esseentiele spoorelementen o.a. Kalium, IJzer en Jodine. Maak het u zelf gemakkelijk en voordeling door gebruik te maken van een All in one product als Colombo All Four. 

 

Dosering is afhankelijk van het Calcium verbruik.

 

Verkrijgbaar in 500, 1000 en 2500 ml:

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen