Colombo REEF BASIS - MAGNESIUM PLUS

 

Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. De belangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodra het aquarium wordt bevolkt met koralen is het van groot belang deze waarden teminste wekelijks te testen.

Met de Colombo toevoegingen KH plus, Calcium Plus en Magnesium Plus kun je vervolgens de waarde's op peil brengen.

Aan Colombo Calcium Plus zijn ook de stoffen Strontium (Sr) en Barium (Ba) toegevoegd. Deze stoffen worden in gelijke verhouding met Calcium door koralen opgenomen en kunnen zo makkelijk op peil worden gehouden zonder dat je er apart voor moet testen.

Tip: Voeg de toevoegingen toe aan het RO water wat je gebruikt om verdampt water aan te vullen. Je kunt ook gebruik maken van een doseerpomp, daarmee kun je constant aanvullen wat wordt opgenomen!

Calcium Plus en Magnesium Plus bevatten ingrediënten die gewonnen zijn uit natuurlijk zeewater door middel van verdamping door de zon. Dit biedt grote voordelen ten opzichte van producten die gebruik maken van chemische of gemijnde grondstoffen.                                                                                                

De ingrediënten zijn puur en onvervuild en bovendien 100% gelijk aan de ingrediënten van het Colombo Pro Reef Salt. Een 100% match geeft de beste resultaten. 

Zowel Calcium Plus als Magnesium Plus zijn verkrijgbaar als kant en klare vloeistof die je direct kunt doseren. Er is ook een economische poedervorm waarmee je zelf een stamoplossing kunt maken om zo op een voordelige manier de waarde op peil te houden. 

 

€ 10,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Balling methode video

Magnesium is een toevoeging van de Balling methode. In onderstaande video een uitleg over de Balling methode.