DvH NP-BioPellets

DvH NP-BioPellets

 

De nieuwe NP-verwijderende biopellets van DVH zijn gemaakt van een verbeterde formule van fosfaat- en nitraatverwijderaars, die bestaan uit 100% zuivere, biologisch afbreekbare polymeren. De biopellets kunnen worden gebruikt als filtermedium in zowel een gefluïdiseerd bedfilter, of een potfilter dat een hoge waterdoorstroming heeft om de pellets in beweging te houden binnen in het filter . De biopellets worden langzaam verbruikt door bacteriën, die op hun beurt nitraat en fosfaat uit het aquariumwater verwijderen.

 

De resultaten van de verbeterde biopellets-formule zorgen voor een 10x sterkere fosfaatverwijdering en een 10x sterkere verwijdering van nitraat t.o.v. overige merken biopellets.

Dosering: aangezien uw aquariumbewoners zich moeten kunnen aanpassen aan het veranderende klimaat in hun habitat, raden wij ten sterkste aan te beginnen met een kleine dosis van 50 ml biopellets per 100 liter, en te verhogen tot een maximum van 200 ml per 100 liter over de periode van verschillende weken. Voeg elke 6-12 maanden nieuwe biopellets toe.

 

Verkrijgbaar in volumes van: 250 ml | 500 ml | 1000 ml 

€ 15,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen