Frag Disks - stekstenen

Frag Disks of ook wel stekstenen genoemd. Ronde stekstenen in verschillende maten. Zonder plug zodat u uw stekken overal kwijt kan, de Frag Disks kan u op uw rif plaatsen met lijm of twee componentenklei.


Frag Disks - Stekstenen rond 3 cm (10 stuks)

Ronde frag disks van 3 cm doorsnede. 

 

10 stuks!

€ 4,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Frag Disks - Stekstenen rond 4,5 cm (10 stuks)

Ronde frag disks van 4,5 cm doorsnede. 

 

10 stuks!

€ 7,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Frag Disks - Stekstenen rond 7,5 cm (10 stuks)

Ronde frag disks van 7,5 cm doorsnede. 

 

10 stuks!

€ 9,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Frag Disks - Maken

Zelf ronde Frag Disks voor het zeeaquarium maken? Bespaar u de moeite en het gevaar om slechte stoffen in het aquarium te brengen. De Frag Disks zijn goedkoop, vrij van chemicaliën en veilig voor uw aquariumbewoners.


Frag Disks - Ronde stekstenen kopen

Ronde stekstenen voor uw zeeaquarium, zelf uw koraalstekken plaatsen op professionele stekstenen zoals u deze ook in de winkel koopt.

Frits Kuiper Groningen heeft de ronde stekstenen te koop in de maten 3, 4,5 en 7,5 cm.


Frag Disks - Gebruiken

Voordat u de Frag Disks gaat gebruiken adviseren wij om deze eerst goed af te spoelen. Droog daarna de onderkant van het koraal en de bovenkant van de Frag Disk. Breng hierna een kleine hoeveelheid koraal lijm aan op het koraal. Druk deze voorzichtig op de Frag Disk, houd dit ongeveer 15 seconden vast om er zeker van te zijn dat het koraal goed aan de Frag Disk hecht. Plaats daarna de Frag Disk met het koraal in het aquarium en let hierbij op dat u deze plaatst op een plek waar het koraal het beste past qua stroming.

 


Frag Disks - Koralen stekken

Na het stekken van uw koralen kan u de vers gestekte stekken plakken op deze Frag Disks (ronde stekstenen zonder plug) d.m.v. de speciale aquarium secondelijm. Uw stekken blijven goed plakken en zullen niet omvallen. Bent u opzoek naar aquariumlijm voor uw Frag Disks? Ook die hebben wij uiteraard. 


Frag Disks - Frag gereedschap en benodigdheden

Hieronder vind u het gereedschap voor de Frag Disks. Wij hebben verschillende soorten lijm en gereedschap voor de Frag Disks in ons assortiment.