GrowCap plantenvoeding

Wat is GrowCap

GrowCap® plantenvoeding in handige capsules is een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten en geselecteerde micro organismen.

 

De ijverige micro organismen zijn essentieel; deze zorgen voor het transport en de (langzame) opname van de voeding, mineralen en spoorelementen door de plant. Bovendien zuiveren deze het water zodat het mooi helder wordt.

 

De capsules steek je circa 3 cm diep in de bodem van het aquarium, langzaam komen de bestanddelen vrij en worden verspreid door de tot leven gewekte micro organismen. Vanaf heden eten uw planten alleen nog slow food.

 

GrowCap® is ontwikkeld voor de consument die zonder al teveel gedoe gewoon wil genieten van zijn of haar aquarium.

 

Zodra je alle capsules uit de verpakking in de bodem hebt gestopt heb je er gedurende een periode van maar liefst 8 tot 12 weken geen omkijken meer naar.

 

Maar ook zeker de gevorderde aquarist die werkt met Co2, veel licht en een diversiteit aan flora heeft veel baat bij de groene capsules. (Snel)groeiende planten hebben bijvoorbeeld vaak behoefte aan meer (kalium)fosfaat en nitraat; deze zijn volop aanwezig in GrowCap. Door de unieke bodemwerking leiden deze bestanddelen niet tot algvorming.

 

GrowCap is 100% natuurlijk, bevat 100% werkzame bestanddelen en wordt duurzaam geproduceerd.

 

Een Alles-in-1 formule, speciaal ontwikkeld voor waterplanten, die de natuurlijke balans herstelt. Met helder water en prachtige, gezonde planten als resultaat.

GrowCap 10 - 100 liter

GrowCaps voor een aquarium van 10 tot 100 liter voor gemiddeld 10 weken plantenvoeding,

5 kleine capsules

€ 11,90

  • Uitverkocht

GrowCap 100 - 250 liter

GrowCaps voor een aquarium van 100 tot 250 liter voor gemiddeld 10 weken plantenvoeding,

6 medium capsules

€ 15,90

  • Uitverkocht

GrowCap 250 - 500 liter

GrowCaps voor een aquarium van 250 tot 500 liter voor gemiddeld 10 weken plantenvoeding,

8 large capsules

€ 19,90

  • Uitverkocht

Plantenvoeding voor aquarium planten

De uitgekiende combinatie van hoogwaardige voedingstoffen en werkzame goede bacteriën in één capsule maakt GrowCap uniek.

 

Druk alle capsules uit de verpakking in de bodem van uw aquarium en uw planten zijn minimaal 8 weken verzekerd van de optimale voeding.

Zodra de vegetarische capsule in de bodem oplost, komt het proces op gang.

De bacteriën gaan zich vermenigvuldigen en zorgen dat de plant precies de juiste hoeveelheid en diversiteit aan voeding kan opnemen. Bovendien zuiveren deze het water, door afvalstoffen af te breken.

GrowCap® capsules zorgen voor een natuurlijke balans in uw aquarium;

het water wordt helder en uw planten vitaal. Gezonde plantengroei en een mooi helder aquarium waren nog nooit zo eenvoudig.

GrowCap plantenvoeding kopen

Ook voor uw aquarium is er een GrowCap plantenvoeding pakket bij Frits Kuiper Groningen aanwezig. En haal het gemak in huis van 10 weken gedoseerde plantenvoeding voor uw aquarium. Noteer in uw agenda wanneer de 10 weken voorbij is zodat u altijd genoeg plantenvoeding in het aquarium aanwezig heeft.

 

Verkrijgbaarheid

Aquariuminhoud 10-100 Liter (groen icoon)

Aquariuminhoud 100-250 Liter (blauw icoon)

Aquariuminhoud 250-500 Liter (rood icoon)

Alles in 1 aquarium plantenvoeding

  • GrowCap is een: ALLES IN 1 FORMULE
  • CrowCap is: 10 WEKEN WERKZAAM
  • GrowCap is een succes formule voor:  GEZONDE PLANTEN
  • Growcap staat garant voor:  PRACHTIGE KLEUREN
  • Door een goede balans, mooie plantengroei altijdHELDER WATER
  • En niet onbelanrijk, GrowCap is heel: GEBRUIKSVRIENDELIJK
  • GrowCap vervangt een voedingsbodem zoals voorheen vaak gebruikt.

GrowCap online kopen

De GrowCap capsules hebben wij in de winkel maar u besteld het net zo gemakkelijk online bij Frits Kuiper Groningen. Bestel er direct een aantal zodat u bespaart op de verzendkosten. Bij ons in de winkel kunnen wij u er alle voordelen over vertellen en bent u niet in de gelegenheid om bij Frits Kuiper Groningen langs te komen dan kan u natuurlijk ook al uw vragen over de GrowCaps via de mail, telefoon, of whats app aan ons stellen.