HS Aqua FishGuard

HS Aqua Fishguard is hét middel voor de gezondere vis. HS Aqua Fishguard verhoogt het immuunsysteem en helpt hiermee een goede gezondheid te handhaven. HS Aqua Fishguard kan preventief worden ingezet, om de weerstand van siervissen een boost te geven. De HS Aqua Fishguard voorkomt dus ziektes. Het is o.a. samengesteld uit: Bladeren van de Catappa-boom en banaan en diverse kruiden. Te gebruiken bij nieuwe vissen, stress situaties, als de vissen niet eten of bij de ontdekking van bacteriële en parasitaire infecties. Je koopt HS Aqua Fishguard online of bij ons in de winkel aan de Noorderhaven Groningen


HS Aqua Fishguard

HS aqua FishGuard activeert het afweersysteem en helpt hiermee een goede gezondheid te handhaven. Fish Guard  kan preventief worden ingezet, om de weerstand van siervissen een boost te geven. Het werkt preventief tegen ziektes. Het is o.a. samengesteld uit bladeren van de Catappa-boom, banaan en diverse kruiden. Te gebruiken bij nieuwe vissen, stress situaties, als de vissen niet eten en ondersteunend bij bacteriële en parasitaire infecties.

 

  • Verhoogt immuunsysteem
  • Preventief gebruik tegen  ziektes
  • Natuurlijke ingrediënten 

 

Verkrijgbaar in 150, 350 en 2500ml:

€ 7,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

HS Aqua Fishguard - Gezonde vissen

HS Aqua Fishguard helpt gezonde vissen bij de het ondersteunen van de weerstand Hierdoor kan HS Aqua Fishguard ook preventief worden ingezet. Het activeert het afweersysteem om zo een goede gezondheid te handhaven. Gezonde vissen zijn belangrijk voor goed aquarium.


HS Aqua Fishguard - Zieke vissen

HS Aqua Fishguard is ook te gebruiken wanneer u een ziekte opmerkt bij een van uw vissen. Bij te weinig eetlust of helemaal niet eten. Maar ook als uw aquariumvissen worden blootgesteld aan stress of wanneer er een nieuwe vis wordt toegevoegd aan het aquarium kunnen er ook ziektes ontstaan. Voor meer informatie over zieke vissen. 

 

 

Wilt u een passend advies over uw zieke vis?  Neem dan contact met ons op en bel of Whatsapp ons op: 050-3129092 of kom langs in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen.


HS Aqua Fishguard - Dosering

Dosering HS Fishguard:

  • Bij opvang van nieuwe vissen: 10 ml per 100 liter per dag (5 dagen herhalen)
  • Huid problemen en slechte waterkwaliteit: 5 ml per 100 liter per dag (5 dagen herhalen)
  • Preventief gebruik: 10 ml op 200 liter.

Wilt u een passend advies over het gebruik en dosering van HS Aqua Fishguard? Neem dan contact met ons op en bel of Whatsapp ons op: 050-129092 of kom langs in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen.


HS Aqua Fishguard - Samenstelling

HS Aqua Fishguard is. samengesteld uit: Bladeren van de Catappa-boom en banaan en diverse kruiden. Deze ingrediënten in HS Aqua Fishguard zorgen voor het verminderen van stress bij vissen, bevorderen de eetlust bij niet eten en ondersteund bij bacteriële en parasitaire infecties. De HS Aqua Fishguard is ook goed te gebruiken bij de ontdekking van een ziekte.


HS Aqua aquarium producten


HS Aqua plantenvoeding


HS Aqua bacteriën


Overige HS Aqua producten

HS AQUA ALGAE CONTROL
vanaf € 9,95 1
HS AQUA BACTO
vanaf € 8,90 1
HS aqua Bacto Rings
vanaf € 7,95 1
HS AQUA BACTO STONES
vanaf € 5,95 1
HS Aqua Bacto Turbo
vanaf € 9,90 1
HS AQUA CARBON ACTIVE
vanaf € 6,95 1
HS Aqua Clear
vanaf € 4,90 1
HS AQUA DENIBAC
vanaf € 10,50 1
HS Aqua EasyCell
vanaf € 5,50 1
HS AQUA FERROCELL
vanaf € 5,90 1
HS Aqua Fishguard
vanaf € 7,90 1
HS AQUA FLORA CARBO
vanaf € 7,90 1
HS Aqua GH Plus
vanaf € 6,90 1
HS AQUA pH PLUS
vanaf € 4,95 1
HS AQUA pH/KH MINUS
vanaf € 4,90 1
HS AQUA RIO NEGRO
vanaf € 5,90 1
HS AQUA TURTLE STICKS
vanaf € 6,90 1
HS AQUA ZEOLITE
vanaf € 5,90 1