Aquarium meetapparatuur

Aquamedic ph monitor

Aqua Medic pH monitor/ ph continu meter
  Inhoud: pH monitor met BNC connector, pH electrode met BNC aansluiting, Test vloeistoffen voor kalibratie, 12 volt adapter. Specificaties: Meetbereik: 0,0-14,0 pH, Resolutie: 0,01 pH, ... (meer lezen)
€ 99,00 1

Zoutmeters

AquaMedic Refractometer LED - zoutmeter
Inhoud: refractometer pipetje voor water uit aquarium te kunnen gebruiken schroevendraaien voor het kalibreren referentie water van 0 promille stevige opbergdoos
€ 39,95 1

Seneye

Seneye 3 slide pack Ammonia & PH (6.4-9)
Dit Seneye+ pakket is inclusief 3 slides, email waarschuwingen, geautomatiseerde online grafieken en persoonlijk advies.   Het activeren van Seneye+ is erg eenvoudig en de slide zorgt er voor dat u nooit meer hoeft de ijken of kali ... (meer lezen)
€ 24,90 1
Seneye cleaner Dutch
Seneye Cleaner is een niet giftige schoonmaak oplossing die je apparaat weer geheel schoon en steriel maakt. De Seneye Cleaner maakt je oude en vieze apparaat weer als nieuw. Het is in staat om zelfs de meest hardnekkige alg en min ... (meer lezen)
€ 13,90 1
Seneye Float Accessory (Dutch)
Deze Seneye drijver maakt het mogelijk om elk seneye apparaat te laten drijven in het aquarium. De Seneye drijver biedt flexibiliteit voor diegenen die niet wensen om de zuignap te gebruiken om het seneye apparaat aan te sluiten, of als u di ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Seneye Home
Is er bij u ooit een vis overleden zonder dat u weet waarom? Heeft u ooit last gehad van het “new tank syndrome” en had u graag een manier gehad om erachter te komen of uw water al veilig is voor uw vissen? Met de Seneye home is het nu mogel ... (meer lezen)
€ 89,00 1
Seneye Parts Pack
Seneye Parts Pack is een verpakking met 2 reserve onderdelen. Als je een onderdeel kwijt raakt of ze zien er niet zo mooi meer uit dan is het fijn als je nieuwe kunt kopen.   In deze verpakking vindt je het zwarte deksel voor de ac ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Seneye Reef
Zijn uw koralen niet zo stralend als u zou willen? Heeft u ooit mee gemaakt dat een aquarium onverwacht “instort”? Nu kunt u met de Seneye reef continue de belangrijke waterwaarden van uw zeewater aquarium meten en analyseren om ervoor te zo ... (meer lezen)
€ 137,00 1
Seneye Reef Pack Wifi Seneye Reef + Web Server WiF
Seneye Reef Pack Wifi Zijn uw koralen niet zo stralend als u zou willen? Heeft u ooit mee gemaakt dat een aquarium onverwacht “instort”?Nu kunt u met de Seneye reef continue de belangrijke waterwaarden van uw zeewater aquarium meten e ... (meer lezen)
€ 349,00 1
SENEYE SLIDE SOAKER
De Seneye Slide Soaker gebruik je voor het inwateren van slides in het aquarium. Seneye slides moeten voor gebruik 24 uur (zoetwater) en 48 uur (zeewater) ingewaterd worden met het water uit je aquarium.   Dit is nodig om de lu ... (meer lezen)
€ 7,50 1
SENEYE USB MAGNETIC HOLDER PRO
The seneye magnetic holder pro is for those hobbyists who keep tanks with glass as thick as 16mm! these slim line holders fix your seneye in place allowing you to monitor your water level where ever you are in the world. The holder allows yo ... (meer lezen)
€ 35,90 1

TDS Meters

DD Inline TDS meter
    Kenmerken Displays TDS niveaus van het voedingswater en product water in en uit elektrodeprobes. Uiterst efficiënt en nauwkeurig te wijten aan de geavanceerde microprocessor technologie. Auto-Off functie sp ... (meer lezen)
€ 39,00 1

Hanna Checkers

Hanna checkers meetinstrumenten
Voor het elektronisch testen van verschillende waterwaardes.   HANNA-HI700 Checker voor Ammonia LR Freshwater H ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1