Aquarium meetapparatuur

Een succesvol aquarium begint bij de juiste techniek. Goede meetapparatuur is de basis voor een succesvol aquarium. Denk hier bij aan: zoutmeters, ph meters, hanna checkers met natuurlijk de bijbehorende referentievloeistof en ijkvloeistof om uw aquarium meetapparatuur naar behoren te laten werken..


Aquamedic ph monitor

Aqua Medic pH monitor/ ph continu meter
  Inhoud: pH monitor met BNC connector, pH electrode met BNC aansluiting, Test vloeistoffen voor kalibratie, 12 volt adapter. Specificaties: Meetbereik: 0,0-14,0 pH, Resolutie: 0,01 pH, ... (meer lezen)
€ 99,00 1

Zoutmeters

Aqua Medic Refractometer LED - zoutmeter
  De Aqua Medic Refractometer LED is een handige zoutmeter met een LED-je in de klep zodat u zeer gemakkelijk kunnen aflezen wat de zoutgehalte van uw water is.   Inhoud verpakking: refractometer pipetje om ... (meer lezen)
€ 39,95 1
Aquamedic zoutmeter (dobber)
  De Aqua Medic Zoutmeter (dopper) is een nauwkeurige dichtheidsmeter voor het meten van de zoutconcentratie in het aquariumwater.   In zeewateraquaria moet de dichtheid tussen 1,022 en 1,025 liggen. De Aqua Medic Zoutmeter ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Blue Marine zoutmeter Hydrometer
  Met de Blue Marine zoutmeter hydrometer leest u eenvoudig het zoutgehalte van uw aquariumwater af.
€ 11,90 1
D-D Aquarium Solutions Refractometer
  Met de D-D Aquarium Solutions Refractometer meet u zeer verfijnd het zoutgehalte van uw zoutwater aquarium.    Specificaties D-D Aquarium Solutions Refractometer: Met een nieuwe, fijnere schaal die van 20 tot 40ppt ... (meer lezen)
€ 42,90 1
Red Sea Seawater Refractometer
De Red Sea refractormeter is hét product om uw zoutgehalte te meten voor uw zeeaquarium.   Eigenschappen Red Sea Zeewater Refractometer: Leest direct het absolute zoutgehalte van zeewater (Uitmuntende nauwkeurigheid bij 25 g ... (meer lezen)
€ 59,00 1

Thermometers

Superfish aquarium thermometer
Deze thermometer heeft een bereik van 0-40 graden. U kunt de Superfish thermometer met de zuignap bevestigen aan de binnenzijde van het aquarium. Lengte 11cm.
€ 2,50 1
Superfish Aquarium Thermometer 15 cm
De  Superfish Aquarium Thermometer 15 cm is geschikt voor tropisch en zeewateraquaria. Deze duidelijk afleesbare en nauwkeurige aquarium thermometer is eenvoudig met een zuignap te bevestigen aan uw aquarium wand.
€ 3,50 1
Tetra digitale thermometer
De thermometer is speciaal ontwikkeld om de watertemperatuur in aquaria nauwkeurig te meten. De blauwe behuizing heeft een goed afleesbaar digitaal display. De compacte thermometer is geschikt voor alle aquaria en klaar voor gebruik, dankzij ... (meer lezen)
€ 7,90 1

Seneye

Seneye 3 slide pack Ammonia & PH (6.4-9)
Navul verpakking voor de Seneye met 3 stuks maandelijkse slides. De slides kunnen eenvoudig vervangen worden zonder te deze te kalibreren.   De Seneye 3 slide pack Ammonia & PH is voldoende voor 3 maanden meten. Elke Seneye slide i ... (meer lezen)
€ 24,90 1
Seneye cleaner Dutch
Seneye Cleaner is een niet giftige schoonmaak oplossing die je apparaat weer geheel schoon en steriel maakt. De Seneye Cleaner maakt je oude en vieze apparaat weer als nieuw. Het is in staat om zelfs de meest hardnekkige alg en min ... (meer lezen)
€ 13,90 1
Seneye Float Accessory (Dutch)
Deze Seneye drijver maakt het mogelijk om elk seneye apparaat te laten drijven in het aquarium. De Seneye drijver biedt flexibiliteit voor diegenen die niet wensen om de zuignap te gebruiken om het seneye apparaat aan te sluiten, of als u di ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Seneye Home
Functies van de Seneye Home: Test automatisch verschillende kritieke waterwaardes. Werkt in ieder soort aquarium : koud water, tropisch en zelfs in zoutwater aquaria. Makkelijk te installeren door de Seneye Home gewoon ... (meer lezen)
€ 89,00 1
Seneye Parts Pack
Seneye Parts Pack is een verpakking met 2 reserve onderdelen. Als je een onderdeel kwijt raakt of ze zien er niet zo mooi meer uit dan is het fijn als je nieuwe kunt kopen.   In deze verpakking vindt je het zwarte deksel voor de ac ... (meer lezen)
€ 8,90 1
Seneye Reef
    De Seneye Reef meet en analyseert constant uw aquarium water om ervoor te zorgen dat uw vissen en koralen goed groeien en gezond blijven. U kunt van de Seneye Reef automatisch waarschuwingen krijgen voordat de waterwaarden ... (meer lezen)
€ 137,00 1
Seneye Reef Pack Wifi Seneye Reef + Web Server WiF
Seneye Reef Pack Wifi Zijn uw koralen niet zo stralend als u zou willen? Heeft u ooit mee gemaakt dat een aquarium onverwacht “instort”?Nu kunt u met de Seneye reef continue de belangrijke waterwaarden van uw zeewater aquarium meten e ... (meer lezen)
€ 349,00 1
SENEYE SLIDE SOAKER
De Seneye Slide Soaker gebruik je voor het inwateren van slides in het aquarium. Seneye slides moeten voor gebruik 24 uur (zoetwater) en 48 uur (zeewater) ingewaterd worden met het water uit je aquarium.   Dit is nodig om de lu ... (meer lezen)
€ 7,50 1
SENEYE USB MAGNETIC HOLDER PRO
The seneye magnetic holder pro is for those hobbyists who keep tanks with glass as thick as 16mm! these slim line holders fix your seneye in place allowing you to monitor your water level where ever you are in the world. The holder allows yo ... (meer lezen)
€ 35,90 1

TDS Meters

DD Inline TDS meter
    Kenmerken Displays TDS niveaus van het voedingswater en product water in en uit elektrodeprobes. Uiterst efficiënt en nauwkeurig te wijten aan de geavanceerde microprocessor technologie. Auto-Off functie sp ... (meer lezen)
€ 39,00 1

Hanna Checkers

Hanna checkers meetinstrumenten
Voor het elektronisch testen van verschillende waterwaardes.   HANNA-HI700 Checker voor Ammonia LR Freshwater H ... (meer lezen)
vanaf € 15,90 1
Hanna Marine Nitrate High Range Checker - HI782
  De Hanna Marine Nitrate High Range Checker - HI782 is speciaal ontworpen om snel en nauwkeurig hoge nitraatgehaltes te bepalen in zoutwateraquaria en maritieme toepassingen. De kleuren worden digitaal uitgelezen dus u hoeft geen moe ... (meer lezen)
€ 74,90 1

Ijkvloeistof

35 ppm Test Fluid 60 ml ijkvloeistof refractormete
Aquamedic ijkvloeistof met een zoutgehalte van 35 ppm. Om uw refractometer te ijken.    60ml
€ 6,90 1
Aquamedic Cleaning Solution 60 ml
Aquamedic Cleaning Solution 60 ml   Voor het schoonmaken van uw meetelektroden.
€ 6,90 1
DSR Reference vloeistof 250ml
  Deksel direct sluiten om verdamping te voorkomen. Sal: 33ppt  /  KH/Alk=9,6dKH  /  Ca=495  /  Mg=1350  /  K=405  /  Sr=10 /  B=4  / I=0,08  /  PO4=0,08  /  NO3= 10 / (PH7,95 Non-buffered). Altijd de eerste 10 druppels ... (meer lezen)
€ 9,95 1
pH 4 Test Fluid 60 ml ijkvloeistof
Aquamedic ijkvloeistof met de pH waarde 4   60ml
€ 6,90 1
pH 7 Test Fluid 60 ml ijkvloeistof
Aquamedic ijkvloeistof met de pH waarde 7   60ml
€ 6,90 1
pH 9 Test Fluid 60 ml ijkvloeistof
Aquamedic ijkvloeistof met de pH waarde 9   60ml
€ 6,90 1
Salifert Refractocheck
35 ppm ijkvloeistof voor het ijken van een refractometer.
€ 5,90 1