Overloopkam

Een overloopkam is onmisbaar bij een aquarium met een overloopsysteem. Het voorkomt niet alleen dat de vissen in u overloop terecht komen. Maar een overloopkam voorkomt ook dat er grove vuildelen in uw bioloog of sump terecht komen een overloopkam dient dus ook als voorfilter voor de grofste delen zoals losse bladeren van uw planten.

D-D High Volume Weir comb overloopkam

D-D Ultraflow Overflow Weir kam 60 cm  is een verstelbare overloopkam voor gebruik op glas van 6,8 of zelfs 10 mm dik glas. Unieke verticale en horizontale afvoersleuven voor extra veel water doorvoer.

 

€ 27,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aquamedic Overflow comb with holder - 32 cm overloopkam

Hij zorgt voor een gelijkmatige waterstroom, waardoor geluidsoverlast beperkt wordt en hij voorkomt tevens dat vissen, delen van planten en grovere vuildelen in de overloop terecht komen. Inclusief houder voor de overloopkam. De houder wordt tegen de overloopwand gelijmd. De overloopkam kan in de houder gestoken worden en ook weer eenvoudig worden verwijderd om schoon te maken. 

 

- Lengte: 32 cm.

€ 11,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aqua Medic Overflow Comb 50 overloopkam

Overloopkam met houder.

Deze overloopkam bevat extra lange tanden. De houder kan worden gelijmd aan het aquarium of kan gebruikt worden samen met de Combfix (niet inbegrepen). De overloopkam zorgt voor een gelijkmatige waterstroom, waardoor geluidsoverlast beperkt wordt en hij voorkomt tevens dat vissen, delen van planten en grovere vuildelen in de overloop terecht komen. De kam zit stevig in de houder, maar kan gemakkelijk eruit gehaald worden voor reiniging en onderhoud.

 

- Lengte: 50 cm.

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aqua Medic Combfix

Met deze houders kun je de overloopkam / Comb 50 vastzetten aan de overloop zonder het vast te lijmen aan het aquarium.

€ 5,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overflow box - Skimz Overflow Box 2.500

Ben u naast een overloopkam op zoek naar een Overflow Box? Dan raden wij u de Skimz Overflow Box 2.500 aan.

De Skimz Overflow Box 2.500 wordt gebruikt voor het transport van water van het hoofdaquarium naar onderkasten, refugia of natte / droge filters.

De overloopkasten van Skimz zijn ideaal voor een aquaria die behoefte hebben aan extra filtersysteem, zonder daarvoor ingewikkelde boor- of aquariumaanpassingen te verrichten. 


Overige Aquamedic producten

Aquamedic EcoDrift 15.2
€ 129,90 € 110,00 1
Aquamedic EcoDrift 8.2
€ 119,90 € 99,90 1
aqua medic antired
vanaf € 14,90 1
Aqua medic Multi Reactor L
€ 149,90 € 128,50 1
Aqua medic Multi Reactor S
€ 89,90 € 69,90 1