Overloopkam

Een overloopkam is onmisbaar bij een aquarium met een overloopsysteem. Het voorkomt niet alleen dat de vissen in u overloop terecht komen. Maar een overloopkam voorkomt ook dat er grove vuildelen in uw bioloog of sump terecht komen een overloopkam dient dus ook als voorfilter voor de grofste delen zoals losse bladeren van uw planten.

D-D High Volume Weir comb overloopkam

D-D Ultraflow Overflow Weir kam 60 cm  is een verstelbare overloopkam voor gebruik op glas van 6,8 of zelfs 10 mm dik glas. Unieke verticale en horizontale afvoersleuven voor extra veel water doorvoer.

 

€ 27,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aquamedic Overflow comb with holder - 32 cm

Hij zorgt voor een gelijkmatige waterstroom, waardoor geluidsoverlast beperkt wordt en hij voorkomt tevens dat vissen, delen van planten en grovere vuildelen in de overloop terecht komen. Inclusief houder voor de overloopkam. De houder wordt tegen de overloopwand gelijmd. De overloopkam kan in de houder gestoken worden en ook weer eenvoudig worden verwijderd om schoon te maken. 

 

- Lengte: 32 cm.

€ 11,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aqua Medic Overflow Comb 50

Overloopkam met houder.

Deze overloopkam bevat extra lange tanden. De houder kan worden gelijmd aan het aquarium of kan gebruikt worden samen met de Combfix (niet inbegrepen). De overloopkam zorgt voor een gelijkmatige waterstroom, waardoor geluidsoverlast beperkt wordt en hij voorkomt tevens dat vissen, delen van planten en grovere vuildelen in de overloop terecht komen. De kam zit stevig in de houder, maar kan gemakkelijk eruit gehaald worden voor reiniging en onderhoud.

 

- Lengte: 50 cm.

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aqua Medic Combfix

Met deze houders kun je de overloopkam / Comb 50 vastzetten aan de overloop zonder het vast te lijmen aan het aquarium.

€ 5,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige Aquamedic producten

aqua medic antired
vanaf € 14,90 1
Aqua Medic Helix Max UV 36 watt
€ 237,25 € 180,00 1
Aqua medic Multi Reactor L
€ 149,90 € 128,50 1
Aqua medic Multi Reactor M
€ 99,90 € 89,90 1
Aqua medic Multi Reactor S
€ 89,90 € 69,90 1