Red Sea Reef Energy AB+

De Reef Energy AB+ van Red Sea is het complete voedingssupplement voor je koralen. Het is een alles-in-1 voeding en watertoevoeging. Je koralen gaan er beter van groeien en brengt meer poliepexpansie en de Red Sea reef Energy AB+ geeft ze de juiste voeding en meer kleur. De Red Sea Energy AB+ is echt een aanrader als je koralen hebt in je zeewateraquarium. 

 

Soft-, LPS-, SPS-, en niet-fotosynthetische koralen hebben bepaalde voedingscomponenten nodig en dat is wat de Red Sea Reef Energy AB+ kan bieden. Laat eenvoudig de hoeveelheid die nodig is, los in het water en laat het stromingspompje het werk doen. Vergeet niet om de filter vooraf uit te zetten.


Red Sea Energy AB+

De Red Sea Reef Energy AB+ zorgt voor de voedingsstoffen bij koralen. Van deze drie-in-1 voedings- en watertoevoeginggaan ze sneller groeien(15%) en krijgen beter kleuren. 

 

Specificaties:

  • 3-1 combinatie
  • Koralenvoeding
  • Geen rest afval

 

Let op! Kan maximaal 1 week ongekoeld bewaard worden als je de Red Sea Reef Energy via een doseerpomp toevoegt. Zet het overige altijd na openen in de koelkast.

 

Verkrijgbaar in: 250, 500 en 1000ml:

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Red Sea Reef Energy AB+ - Voedingssupplement koralen

De Reef Energy AB+ van Red Sea is het complete voedingssupplement voor je koralen. Het is een alles-in-1 voeding en watertoevoeging. Je koralen gaan er beter van groeien en brengt meer poliepexpansie en de Red Sea reef Energy AB+ geeft ze de juiste voeding en meer kleur. De Red Sea Energy AB+ is echt een aanrader als je koralen hebt in je zeewateraquarium. 


Red Sea Reef Energy AB+ - Gebruiksaanwijzing

Wil je weten hoe je de Red Sea Reef Energy AB+ moet gebruiken? Je koralen voeren is eenvoudiger dan ooit. Je kunt een doseer apparaat gebruiken om je koralen te voeden met Red Sea Reef Energy AB+, aangezien de nieuwe alles-in-één formule tot een week ongekoeld en geroerd kan blijven zonder de doeltreffendheid van de gecombineerde componenten in gevaar te brengen.

 

Let op! Laat Red Sea Reef Energy Plus niet langer dan een week ongekoeld staan om bederf te voorkomen en was de doseercontainer tussen het navullen met een sopje.

 

Bekijk dan onderstaande video over de Red Sea Reef Energy AB+.

Red Sea Reef Energy AB+ - Kopen & Bestellen

Red Sea Reef Energy AB+ koop je natuurlijk bij Frits Kuiper! Kom langs in onze winkel aan de Noorderhaven in Groningen. Of bestel Red Sea Energy AB+ in onze webshop!


Overige Red Sea toevoegingen