Aquascape materialen, aquarium tools, aquariumkit

Goed gereedschap is het halve werk, dat geld ook zeker bij een aquarium. Speciale aquascape tools om uw planten te verzorgen, visnetjes om uw vissen te vangen of de gesnoeide planten weg te scheppen. Of wat dacht u van speciale bone cutters om de hardste koralen te fraggen. Wij hebben ze allemaal voor u:

Tangen, pincetten, scharen

HOBBY PLANTEN-PINCET XXL, GEBOGEN 40 CM
Extra lange en zwaar uitgevoerde pincet. Ideaal voor het planten van uw grotere aquariumplanten of voor het voeren van uw voedseldieren in het terrarium. 
€ 15,90 1
HOBBY PLANTEN-PINCET XXL, RECHT 40 CM
Extra grote en zwaar uitgevoerde rechte pincet, geschikt voor aquarium en terrariun. 
€ 15,90 1
Rvs planten pincet 27cm Superfish
Rvs planten pincet 27cm Superfish
€ 7,90 1
Rvs planten schaar wave 25cm Superfish
Rvs planten schaar wave 25cm Superfish
€ 18,90 1
Superfish Gravelscoop S Superfish
Superfish Gravelscoop S Superfish
€ 2,90 1
Superfish Plantentang met knipper 60cm
Superfish Plantentang met knipper 60cm
€ 9,90 1
Superfish Rvs planten schaar 25cm krom
Rvs plantenschaar 25cm Superfish - krom
€ 11,95 1

Visnet

Bij elk aquarium is een bijpassend visnet onmisbaar. Net als de vele verschillende maten aquaria heeft Frits Kuiper Groningen ook diverse maten visnetjes.

HOBBY EASY NET L 17 CM
- drijft aan het oppervlak, waardoor wegzinken niet mogelijk is - het bijzonder zachte netje spaart de vissen, kreeften en garnalen - de zwarte kleur van het netje vergemakkelijkt het vangen van de dieren - speciaal afgerond ... (meer lezen)
€ 4,90 1
HOBBY EASY NET M 12 CM
- drijft aan het oppervlak, waardoor wegzinken niet mogelijk is - het bijzonder zachte netje spaart de vissen, kreeften en garnalen - de zwarte kleur van het netje vergemakkelijkt het vangen van de dieren - speciaal afgerond ... (meer lezen)
€ 3,25 1
Superfish schepnetje 8cm
Superfish schepnetje wit fijn 8cm Aquarium schepnetje voor het vangen van vissen en verwijderen van vuil.   8 cm net, steel 25cm.
€ 1,60 1
Superfish Schepnetje wit fijn 10 cm
Aquariumschepnetje voor het vangen van vissen en verwijderen van vuil.   Superfish schepnetje wit fijn 10cm   10 cm net, steel 25cm.  
€ 1,85 1
Superfish Triangle Shrimp net
Met de Superfish Triangle Shrimp net kunt u eenvoudig kleine garnalen vangen in uw aquarium. Door de driehoek vorm kunnen de garnalen niet snel uit het netje klimmen.
€ 2,20 1
Superfish visnetje 12 cm
Aquariumschepnetje voor het vangen van vissen en verwijderen van vuil.   12 cm doorsnee.   
€ 2,20 1
Superfish visnetje 15 cm
Aquariumschepnetje voor het vangen van vissen en verwijderen van vuil.   15cm doorsnee.   
€ 2,90 1

(Aqua medic) Coral cutters

Speciaal chirurgisch gereedschap om het stekken van koralen (fraggen) tot een succes te maken. Voor elk soort koraal is er een speciale coral cutter voor handen. 

aqua medic coral cutter midi
Aqua Medic Coral Cutter midi is a strong coral pliers are made of stainless steel incl. scissors of 3.5 cm in length for fragmenting strong stone corals. Rinse thoroughly in fresh water, after being in contact with saltwater. Grease the join ... (meer lezen)
€ 27,90 1
Aqua medic Coral cutter mini
 Rinse thoroughly in fresh water, after being in contact with saltwater. Grease the joint regularly with vegetable oil. Length: app. 10 cm    Geschikt voor het voor het stekken Montipora of Hystrix koralen. ... (meer lezen)
€ 13,90 1
aqua medic coral cutter moon type
Aqua Medic Coral Cutter moon type is a strong coral pliers are made of stainless steel for fragmenting stone corals with particularly thick and hard coral branches. Rinse thoroughly in fresh water, after being in contact with saltwater. Grea ... (meer lezen)
€ 32,90 1
Blue marine coral clipper kit
Deze set van speciale tangen om koraal mee te knippen bestaat uit 2 tangen van rvs geschikt om alle type koralen mee te knippen. Een moon cut tang voor het hardere sps werk en een scherpe rechte tang voor de zachtere koralen.    ... (meer lezen)
€ 39,95 1

Lijmen

 

 

 

 

 

Lijm die veilig is om in het aquarium te gebruiken, zelfs als de bewoners al aanwezig zijn. Ideaal voor het plakken van uw koraal stekken of voor het plakken van uw aquariumplanten op hout en/of steen. Opzoek naar ronde stekstenen? Die vind u hier...

Koralen of planten lijmen, zie hier onze instructiefilm:


2LF CorAffix (2oz) 56,7g
    Voor "frags": plaats een plekje van CorAffix op een basissteen of koraalplug. Druk de fragmenten erop en bevochtig zeewater om de verharding te versnellen. Hardt uit binnen 20 seconden. Voor aquascaping: Plaats de fles n ... (meer lezen)
€ 13,90 1
2lf coraffix 20gram ​
CorAffix Cyanoacrylate Adhesive is perfect voor al uw aquascaping-behoeften. Honingachtige viscositeit zorgt voor een handige toepassing zonder druppels of een gummy puinhoop. CorAffix blijft flexibel om een zeer sterke maar toch veerkrachti ... (meer lezen)
€ 10,90 1
Aqua Medic Coral Construct 20 g
Veel ongewervelde dieren worden namelijk geïmporteerd op kleine stenen en het kan moeilijk zijn om deze in te voegen in de decoratie, of levende stenen. Stekken van koralen in het aquarium kunnen verloren gaan omdat ze niet kunnen worden vas ... (meer lezen)
€ 16,90 1
Aqua Medic Coral construct 5g
Aqua Medic Coral construct 5g
€ 3,50 1
AquaForest Gel Fix 20ml
Aquaforest Gel Fix 20G koraallijm AF Gel Fix is een snelle en dikke gel welke koraalstekken verlijmt. AF Gel Fix is ontworpen voor het nauwkeurig verlijmen van kleine elementen. Door de dichtheid van AF Gel Fix is het gemakkelijk en m ... (meer lezen)
vanaf € 7,90 1
Aquariumlijm per stuk Superfish 4 gram
Aquariumlijm per stuk Superfish 4 gram
€ 2,50 1
Aquascape Grey aquarium epoxy
  Aquascape Grey Aquarium Epoxy kan worden gebruikt voor het verlijmen van rotspartijen, reparatie aan vijvers en leidingen plus 1001 andere toepassingen in het aquarium en het huis. Aquascape is zo ontwikkeld dat het plakkeriger i ... (meer lezen)
€ 6,90 1
Aquascape Purple aquarium epoxy
Aquascape Construction Epoxy kan worden gebruikt voor het verlijmen van rotspartijen, reparatie aan vijvers en leidingen plus 1001 andere toepassingen in het aquarium en het huis. Aquascape is een twee-componenten epoxy klei die speciaal ... (meer lezen)
€ 7,90 1
Arka Superglue - Microbe-lift Coralscaper 50gram
Maximale hechting Gelvorm Eenvoudige in gebruik Snelle verwerkingstijd 100% Reef safe! 50 gram ... (meer lezen)
€ 13,95 1
Blue Marine Coral Plug stekstenen
De Blue Marine Coral plugs zijn gemaakt van Dolomite Carbonite mineraal. De stekstenen zijn ideaal voor het kweken van koralen. Voor het gemakkelijk lijmen van koralen op de steksteen is het aquariumlijm van SuperFish uitermate geschikt. ... (meer lezen)
€ 11,90 1
Frag Disks - Stekstenen rond 3 cm (10 stuks)
Ronde frag disks van 3 cm doorsnede.    10 stuks!
€ 4,50 1
Frag Disks - Stekstenen rond 4,5 cm (10 stuks)
Ronde frag disks van 4,5 cm doorsnede.    10 stuks!
€ 7,50 1
Frag Disks - Stekstenen rond 7,5 cm (10 stuks)
Ronde frag disks van 7,5 cm doorsnede.    10 stuks!
€ 9,50 1
Microbe-Lift / Arka Reef-Nature Reefscaper 1000 gr
REEFSCAPER is a specially developed reef & coral glider for fast and safe processing outside and inside the water. REEFSCAPER is the ideal cement mix For the gluing of reef, stone and Ceramic superstructures or for fixing Corals and branc ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Superfish Aquarium Glue 4 gram
Met de Superfish Aquariumlijm lijm je planten of mos op steen, hout of ander decoratiemateriaal. Ook geschikt voor het lijmen van koralfrags op steen   ... (meer lezen)
€ 2,50 1

aquarium siliconenkit

Een glasbreuk, een achterwand plakken of een kitnaad opnieuw kitten. Wij hebben diverse 100% veilige siliconenkit in het assortiment die voor elk aquariumklusje geschikt zijn.

JBL AquaSil siliconenkit zwart 80 ml
JBL AquaSil siliconenkit zwart 80 ml   Zwarte siliconenlijm voor aquaria en terraria. Speciale siliconenlijm, zwart met uitstekende lijmkracht. Voor het verlijmen of herstellen van Aquaria hardt snel uit. Geurloos, neutraal en niet ... (meer lezen)
€ 6,90 1
JBL AQUASIL ZWART 310ml
Grote kleefkracht  Om kaderloze aquaria van glas te herstellen of om lekkages te dichten. Deze speciale siliconen kunnen tevens gebruikt worden om stenen en andere decoratiematerialen vast te kleven zodat ze niet omvallen.    ... (meer lezen)
€ 18,95 1
JUWEL CONEXO 80 ML
Conexo van Juwel is een extreem sterk klevende hybridelijm die speciaal ontwikkeld is voor het verlijmen van kunststoffen met glas. Conexo kan ook worden aangebracht op een natte ondergrond en zelfs onder water. Wij raden Conexo vooral aan v ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Zwaluw siliconenkit aqua Transparant 310ml
Speciale gifvrije siliconen kit, naspoelen niet nodig.   • Afdichten/verlijmen van volglasconstructies (aquaria, terraria, vitrines). • Bevat geen schadelijke stoffen voor vissen en reptielen. • UV-, weer-, kleur- en ... (meer lezen)
€ 11,90 1

aquarium Thermometers

Voor tropische vissen, maar ook zeker voor koudwatervissen is een stabiele temperatuur  heel belangrijk. Een verwarming zorgt er voor dat het aquarium wordt verwarmd maar is helaas niet altijd de juiste temperatuur wat de verwarming aan geeft. Daarom adviseren wij altijd om een thermometer er bij te hangen om te monitoren of de temperatuur van het water ook echt de juiste temperatuur is. 

Superfish aquarium thermometer
Deze thermometer heeft een bereik van 0-40 graden. U kunt de Superfish thermometer met de zuignap bevestigen aan de binnenzijde van het aquarium. Lengte 11cm.
€ 2,50 1
Superfish Aquarium Thermometer 15 cm
De  Superfish Aquarium Thermometer 15 cm is geschikt voor tropisch en zeewateraquaria. Deze duidelijk afleesbare en nauwkeurige aquarium thermometer is eenvoudig met een zuignap te bevestigen aan uw aquarium wand.
€ 3,50 1
Tetra digitale thermometer
De thermometer is speciaal ontwikkeld om de watertemperatuur in aquaria nauwkeurig te meten. De blauwe behuizing heeft een goed afleesbaar digitaal display. De compacte thermometer is geschikt voor alle aquaria en klaar voor gebruik, dankzij ... (meer lezen)
€ 7,90 1

diverse aquaria tools

Aqua Medic Topview 200
Aqua Medic Topview 200 is een kijk- en fotoglas gemaakt van hoogwaardig acrylglas. De Aqua Medic Topview 200 drijft op het wateroppervlak en biedt een geweldig zicht op uw koralen door het wateroppervlak van uw aquarium.   D ... (meer lezen)
€ 12,90 1
HOBBY PLANTEN-PINCET XXL, GEBOGEN 40 CM
Extra lange en zwaar uitgevoerde pincet. Ideaal voor het planten van uw grotere aquariumplanten of voor het voeren van uw voedseldieren in het terrarium. 
€ 15,90 1
HOBBY PLANTEN-PINCET XXL, RECHT 40 CM
Extra grote en zwaar uitgevoerde rechte pincet, geschikt voor aquarium en terrariun. 
€ 15,90 1
Juwel SmartCam
  De Juwel SmartCam is een onderwatercamera waarmee u in uw aquarium kunt kijken als u bijvoorbeeld op uw werk, op vakantie of onderweg bent. Bekijk via de app "Juwel Smart" de livestream van de Juwel SmartCam.   Juwel S ... (meer lezen)
€ 137,90 1
Oranje cameralens speciaal voor het aquarium
Is het lastig om uw koralen mooi op de foto te krijgen? Met een speciale oranje cameralens speciaal ontwikkeld voor het aquarium is dit verleden tijd. De lens plaatst u gemakkelijk over de camera van uw mobile telefoon. Zelf met het meest bl ... (meer lezen)
€ 22,90 1