Aquascape materialen, aquarium tools, aquariumkit

Tangen, pincetten, scharen

Visnet

Bij elk aquarium is een bijpassend visnet onmisbaar. Net als de vele verschillende maten aquaria heeft Frits Kuiper Groningen ook diverse maten visnetjes.

(Aqua medic) Coral cutters

Speciaal chirurgisch gereedschap om het stekken van koralen (fraggen) tot een succes te maken. Voor elk soort koraal is er een speciale coral cutter voor handen. 

Lijmen

Lijm die veilig is om in het aquarium te gebruiken, zelfs als de bewoners al aanwezig zijn. Ideaal voor het plakken van uw koraal stekken of voor het plakken van uw aquariumplanten op hout en/of steen.

aquarium siliconenkit

Een glasbreuk, een achterwand plakken of een kitnaad opnieuw kitten. Wij hebben diverse 100% veilige siliconenkit in het assortiment die voor elk aquariumklusje geschikt zijn.

aquarium Thermometers

Voor tropische vissen, maar ook zeker voor koudwatervissen is een stabiele temperatuur  heel belangrijk. Een verwarming zorgt er voor dat het aquarium wordt verwarmd maar is helaas niet altijd de juiste temperatuur wat de verwarming aan geeft. Daarom adviseren wij altijd om een thermometer er bij te hangen om te monitoren of de temperatuur van het water ook echt de juiste temperatuur is. 

diverse aquaria tools