Seachem purigen

Seachem Purigen™ is een eersteklas synthetisch absorptie middel dat anders is dan andere filtratie producten. Het is GEEN mix van ionen uitwisselaars of andere absorptie middelen, maar een uniek macroporeus synthetisch polymeer dat oplosbare en niet oplosbare onreinheden verwijdert uit het water met een snelheid en capaciteit dat alle andere producten voorbij streeft, met meer dan 500%. Purigen™; Seachem Purigen verwijderd proteïnen, nitriet en nitraten, ammonia, en een breed spectrum van organische stoffen, maar de impact op spoorelementen is minimaal.

Seachem Purigen

 Het verhoogt zienderogen de redox. Het maakt het water helder tot ongekende helderheid Purigen™ wordt naderhand donkerder van kleur wanneer het uitput, en kan éénvoudig weer geactiveerd worden dmv huishoudelijke bleek. 100 ML zak Purigen™ zuivert en verhelderd tot 400 liter water voor een duur tot 6 maanden.

 

Toepassing

Uitspoelen voor gebruik. Gebruik een fijnmazige filterzak. Elke 250ml behandelt tot 1000 liter water tot 6 maanden. Uitputting is te herkennen aan een duidelijke kleurverandering naar donderblauw / zwart van de parels.

 

Verkrijgbaar in kant en klare zakjes van 100ml en 250ml in pot:

€ 12,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Overige aquarium filtermaterialen