Seneye 3 Slide Pack - Ammonia & Ph

De Seneye 3 Slide Pack is een navul verpakking voor de Seneye 3 slides Ammonia & PH en is voldoende voor 3 maanden meten. Elke Seneye slide is goed voor 30 dagen gebruik. Met de Seneye slides meet u de Ammonia en PH waarde van uw aquarium water. De slides dienen maandelijks vervangen te worden zodat deze de juiste metingen kunnen doen. De Seneye slides kunnen eenvoudig  worden vervangen zonder deze te kalibreren.

 

De Seneye slides bij voorkeur binnen 12 maanden gebruiken en koel, droog en donker opslaan. 


Seneye 3 slide pack Ammonia & PH (6.4-9)

Navul verpakking voor de Seneye met 3 stuks maandelijkse slides. De slides kunnen eenvoudig vervangen worden zonder te deze te kalibreren.

 

De Seneye 3 slide pack Ammonia & PH is voldoende voor 3 maanden meten. Elke Seneye slide is goed voor 30 dagen gebruik. Met de Seneye slides meet u de Ammonia en PH waarde van uw aquarium of vijver water. De Seneye slide zorgt er ook voor dat u bij problemen een melding ontvangt.

 

 

 

€ 24,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Seneye 3 Slide Pack - Seneye Home & Seneye Reef

De Seneye 3 slide pack is een navulling voor de Seneye Home & Seneye Reef. Om deze optimaal te laten meter raden wij aan om de slide elke maand te vervangen.

Seneye Home
Functies van de Seneye Home: Test automatisch verschillende kritieke waterwaardes. Werkt in ieder soort aquarium : koud water, tropisch en zelfs in zoutwater aquaria. Makkelijk te installeren door de Seneye Home gewoon ... (meer lezen)
€ 89,00 1
Seneye Reef
    De Seneye Reef meet en analyseert constant uw aquarium water om ervoor te zorgen dat uw vissen en koralen goed groeien en gezond blijven. U kunt van de Seneye Reef automatisch waarschuwingen krijgen voordat de waterwaarden ... (meer lezen)
€ 137,00 1

Seneye 3 Slide Pack - Navulverpakking

Seneye 3 Slide Pack is een navul verpakking voor de Seneye met 3 stuks maandelijkse slides. De slides kunnen eenvoudig vervangen worden zonder te deze te kalibreren. De Seneye Slides dienen elke maand vervangen te worden zodat de metingen accuraat blijven.


Seneye 3 Slide Pack - Slides vervangen

De Seneye Slides moeten elke maand vervangen worden en in onderstaande video wordt uitgelegd hoe nu deze precies vervangt.


Seneye 3 Slide Pack - Kopen en bestellen

De Seneye 3 Slide Pack koopt u natuurlijk bij Frits Kuiper Groningen. Bestel de Seneye 3 Slide Pack in onze webshop of haal het op in onze winkel aan de Noorderhaven 13 te Groningen. 


Overige Seneye producten