Seneye Reef

Zijn uw koralen niet zo stralend als u zou willen? Heeft u ooit mee gemaakt dat een aquarium onverwacht “instort”? Nu kunt u met de Seneye reef continue de belangrijke waterwaarden van uw zeewater aquarium meten en analyseren om ervoor te zorgen dat uw vissen en koralen goed gedijen. U kunt automatisch waarschuwingen krijgen voordat de waterwaarden gevaarlijk worden, zodat u tijd heeft actie te ondernemen voor dat u vissen verliest. De geïntegreerde PAR, LUX en Kelvin meter zorgen ervoor dat u er voor kunt zorgen dat uw lichtaanbod optimaal is zodat uw koralen er gezond en stralend uitzien. Omdat de Seneye met USB werkt zijn er verschillende aansluit mogelijkheden. Als de Seneye met een power adapter verbonden is worden de metingen intern opgeslagen en de waarschuwingslampen vertellen u als er een probleem is. De metingen worden 35 dagen opgeslagen en automatisch geupload als u de Seneye weer aan de pc aansluit.

 

De temperatuur wordt continue gemeten dus u krijgt een waarschuwing als uw heater of koeler stuk gaat. De erg giftige vrije ammonia (NH3) wordt gemeten tot op erg lage niveaus , dus u kunt sterfte door ammoniak vergiftiging voorkomen. De seneye meet de pH in uw aquarium water tussen 6.4 and 9. Dit bereik is ideaal voor het meeste onderwaterleven en door op dit bereik te focussen is een grote precisie bereikt. Water niveau metingen worden alleen gedaan als de Seneye in het water is, geen valse metingen. LUXMeet omgeving LUX en kan gebruikt worden om directe LUX metingen te doen, u kunt zo zien hoe uw lampen na verloop van tijd steeds slechter worden. Geeft u inzicht waar op de Kelvin schaal uw verlichting zich bevindt. PARMeet de fotosynthetische actieve straling (PAR), fotosynthetische actieve straling (PAR), geeft u direct inzicht of u de juiste kwaliteit en kwantiteit verlichting heeft voor uw planten en koralen.

 

Systeem vereisten:

Windows PC met een regulier of draadloos netwerk en TCP/IP protocol, Vista 32-/64-bit, Windows 7 32-/64bit.

Full speed USB 1.0 poort.

Minimum 1Ghz processor en 128mb RAM.

Internet Browser: Internet Explorer 9.0+, Firefox 4.0+, Safari 4.0+Downloaden van de Seneye connect applicatie via seneye.com is nodig temperatuur.

 

 

€ 137,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen