Stekkenroosters / frag boards

Explosieve groei in je koralen en het wordt tijd om lekker te gaan stekken? Dan is een stekkenrooster om alle fragpluggen in te plaatsen onmisbaar. Bij ons in de winkel hebben wij een breed scala aan verschillende roosters tot de afmeting van 120x60 cm. Deze roosters zijn erg lastig om te versturen, daarom hebben wij voor de online kopers 2 verschillende maten stekkenroosters van Blue marine in het assortiment opgenomen welke wel te versturen zijn.


Blue marine stekken rooster 26x51,5 cm

Stekkenrooster:

Afmetingen: 26x51,5 cm

Kleur zwart

€ 5,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Frag board / stekken rek

Aquamedic frag board

Stekken rooster voor het houden van verschillende koraal stekken. Voorzien van zuignappen, zo kan de bevestigingsplaat overal op de binnenzijde van het aquarium geplaatst worden. Hierdoor komen de frags in een optimale positie voor de belichting. Wat de optimale groei van de frags aanzienlijk verbeterd.

 

Inclusief:

- Frag board, afmetingen: 15 x 15 cm.

- 2x houder incl. zuignap.

- 10x koraal pinnen.

€ 19,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 werkdagen

Fauna marine Coral Deck Set incl. 12 Breed Rocks

Ultra Coral Deck Set van Fauna Marin stekkenhouder welke is voorzien van 2 sterke magneten, makkelijk te verplaatsen en stevig op zijn plaats.

Kenmerken:

  • Gemaakt uit hoogwaardig 4mm blauw acryl.- Basis en hangstukken demonteerbaar.
  • Basis afmetingen: 200 mm x 80 mm.
  • Afstand vanaf het bovenkant van het glas: 145 mm.
  • Set is inclusief 12 stuks Fauna Marin Ultra Breed Rocks.

 

€ 37,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Koraalstekjes

Bij het stekken van de koralen uit uw aquarium is het van belang dat de vers gestekte koralen niet aan de wandel gaan door de stroming. Het meest gebruikelijke is om de koraalstekjes te plakken op de wel bekende fragplugs, welke op hun beurt weer netjes geplaatst kunnen in de Blue marine stekkenroosters. zodat de pluggen netjes soort bij soort gesorteerd kunnen worden. De koraalstekken groenen dan vast op de fragplugs waarna ze elders in het aquarium (of voor de verkoop) geplaatst kunnen worden.Leuke koraalstekjes over? Weet u dat u ze bij Frits Kuiper Groningen altijd kan inruilen op wat andere leuke koralen? Neem hier voor contact met ons op voordat u er mee langs komt.

Koraallijm

Een stekkenrooster is bedoelt om (zoals de naam al aangeeft) koraal stekken te plaatsen. Maar u wilt natuurlijk niet dat uw koraalstekken vast groeien op de stekkenroosters. Dus u maakt hier voor gebruik van stekstenen waar u vervolgens de gestekte koralen op lijmt. Hier voor hebben wij een breed scala aan verschillende koraallijmen in het assortiment. U vindt de verschillende soorten in het onderwerp aquascape materialen. Geen idee welke koraallijm voor uw koralen (of aquariumplanten) het meest geschikt is. Neem gerust contact met ons op en samen zoeken wij naar de meest geschikte koraallijm voor uw doen.

Zeeaquarium kopen

U bent van plan om een nieuw zeeaquarium te gaan kopen, of misschien wel via marktplaats een tweedehands zeeaquarium. En vooral voor dat laatste geld wanneer u een zeeaquarium gaat kopen die al vol zit met koralen maar u wil ze niet allemaal weer terug plaatsen. Dan is het een goed moment om de koralen te gaan stekken en elders aan te bieden. Zo wordt de aanschaf niet allen goedkoper door de verkoop van koraalstekken maar u creëert zelf ook nieuwe ruimte voor andere koralen. Een klein stekkenrooster is vaak al voldoende en makkelijk passend te maken in uw nieuwe zeeaquarium.


Overige interessante producten

Jecod DCP 6500
€ 109,90 1
HS Aqua Tubifex FD
vanaf € 3,90 1
Red Sea Energy AB+
vanaf € 12,90 1
JBL Slangaansluitblok
vanaf € 10,90 1
Red Sea DipX
vanaf € 7,90 1
Juwel SmartCam
€ 129,90 1
Colombo Aquatest Test Lab
€ 39,95 € 34,90 1