Triton CORE7 Base Elements 4x 1ltr Liquid


Triton CORE7 Base Elements 4x 1ltr Liquid

 

De Triton methode is een innovatieve en accurate manier om uw aquarium en zijn bewoners op een eenvoudige en efficiënte wijze te houden en onderhouden.

 

Deze versie van de triton methode is geschikt voor aquaria met wierenfilter

 

Door de toepassing van moderne laboratorium technologie is het nu mogelijk om de individuele noden van uw aquarium te gaan bepalen en dit element per element.

 

De voordelen van deze methode:

- Enorme groei en kleuring van de koralen

- Onderhoud vereenvoudigd door minder of geen waterwissels

- Volledig natuurlijke producten

- Individueel toegespitste dosering voor uw aquarium, en dit per element

- Kost efficiënte manier van doseren, enkel het element en de hoeveelheid wat verbruikt wordt, dient gedoseerd te worden

- Eigen metingen worden gereduceerd tot Kh en Nitraat

- De labotest geeft u het resultaat van 32 andere parameters, zelfs tot een miljoenste van een gram.

- Opvolging van de metingen aan de hand van gepersonaliseerd online advies.

- Historiek van de meetwaarden is steeds online beschikbaar (later ook lokaal).

- Vanaf nu geen giswerk meer zoals met aquarium testsets.


Triton Core7 Base elements 4 x 1000ml

 

Core7 Base Elements en Reef Supplementen zijn twee nieuwe lijnen van de rif aquarium additieven lijn, die het potentiel hebben om het aquariumhouden op een heel nieuw niveau te brengen. Hoewel de Triton Elements voor een paar jaar alleen op de markt zijn geweest, zijn ze ongeveer op gelijke voet met de concentratie van de meeste belangrijke additief lijn, de Core7 elementen zijn en aanvullingen die de concentratie 7x omhoog brengen!

 

Core7 is zeven keer meer geconcentreerd dan de vorige Base Elementz,  en het is ook niet meer nodig om met zuiver water te worden verdund in een 10 liter oplossing.

 

Interessant is dat de nieuwe Core7 additieven in twee verschillende lijnen van supplementen komen, dit om alle soorten van rif houden methoden te dekken.

De Core7 Basiselementen zijn bedoeld voor abonnees van de zuivere Triton methode, met geen toevoeging van andere supplementen.

The Base Elementen van de Core7 additief lijn hebben de volledige suite van macro-en sporenelementen voor het volledige beheer van een evenwichtige rif aquarium chemie.

 

Nu kan u de Core7 Reef Supplementen gebruiken in combinatie met andere merken van aditieven, zoals Zeovit, 2 delen, 3 delen, Balling en andere supplementen.

De Core7 Reef supplementen zijn rijk aan essentiële onderdelen maar iets minder aan sporenelementen, om de ongewenste ophoping daarvan te voorkomen.

 

Voor het toevoegen adviseren wij om gebruik te maken van een doseercomputer

 

€ 29,90

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen