2LF CORAFFIX (2OZ) 56,7G (secondelijm aquarium)

CorAffix Cyanoacrylate is perfect voor al uw aquascaping-behoeften. Honingachtige viscositeit zorgt voor een handige toepassing zonder druppels of een 

gummy puinhoop. 

CorAffix blijft flexibel om een zeer sterke maar toch veerkrachtige band te creëren. CorAffix is ideaal voor het bevestigen van steenkoralen, gorgonen en andere onervaren zolen op levende rotsen in rifaquaria.

Gebruik met AquaStik Epoxy Putty om een superieure band te vormen tussen live rock en je pas verbonden koraal. Hardt uit in 20 seconden.

 

CorAffix

Arka Superglue

Arka Superglue - Microbe-lift Coralscaper 50gram

 • Maximale hechting
 • Gelvorm
 • Eenvoudige in gebruik
 • Snelle verwerkingstijd
 • 100% Reef safe!
 • 50 gram

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

AquaForest Gel Fix 20ml

Aquaforest Gel Fix 20G koraallijm

AF Gel Fix is een snelle en dikke gel welke koraalstekken verlijmt. AF Gel Fix is ontworpen voor het nauwkeurig verlijmen van kleine elementen. Door de dichtheid van AF Gel Fix is het gemakkelijk en moeiteloos om koraalfragmenten aan rotsen of pluggen te plakken.

De gel bevat geen gifstoffen die gevaarlijk zijn voor het zeeleven. Hecht binnen 10 seconden.

 

Hoe te gebruiken:

Schudden voor gebruik.

Breng een kleine hoeveelheid AF Gel Fix aan op het oppervlak waarop u de frag wilt plakken en plak deze onmiddellijk op de aangegeven plaats.

Laat het 3 minuten drogen.

Na de aangegeven tijd kun je het koraalfragment in de bak plaatsen

 

Aquaforest Gel Fix 20G

 

Verkrijgbaar in 1x. 20 gram of voordeelverpakking 2x 20gram

 

€ 7,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

2LF CorAffix (2oz) 56,7g

 

 

Voor "frags": plaats een plekje van CorAffix op een basissteen of koraalplug. Druk de fragmenten erop en bevochtig zeewater om de verharding te versnellen. Hardt uit binnen 20 seconden.

Voor aquascaping: Plaats de fles niet onder water. Plaats een plekje van CorAffix aan de onderzijde van een koraal boven water en plaats snel het koraal in zeewater om een huid te vormen. Herhaal, vormen lagen, totdat er voldoende hoeveelheid is voor het maken van de bijlage. Druk het koraal op zijn plaats onder water, waardoor CorAffix zich tussen het koraal en het aanhechtingspunt verspreidt. Houd hem 30 seconden op zijn plaats. Als er geen veilige binding ontstaat, breng dan nog een laag CorAffix aan en probeer het opnieuw.

Bevat: Ethyl Cyanoacrylate Ester

 

Algemene informatie 

CorAffix is een ethyl-cyanoacrylaat-bindmassa met een viscositeit gelijk aan die van honing. Gebruik het voor het bevestigen van steenkoralen, gorgonen en andere onervaren zolen op natuurlijke posities op de levende rotsen in aquaria. Ook voor het bevestigen van koraal "frags" in koraalculturen. . Breng eerst vers gemixte AquaStik op live-rock.

 

Draag een veiligheidsbril en handschoenen bij gebruik van CorAffix. Dit product kan huid, ogen en mond binden. Voor huidcontact, enkele minuten met zeepsop wassen.

 

 

Fles niet onder water plaatsen. Plaats een voldoende hoeveelheid CorAffix Pro Gel op de basis van een koraal boven water en druk het koraal onderwater op de rots om een gehechtheid te vormen. Houd hem 10 tot 15 seconden op zijn plaats. Als een veilige binding niet van toepassing is, breng dan nog een laag CorAffix Pro Gel aan en probeer het opnieuw. Bewaar na openen in de koelkast om de houdbaarheid te verlengen. Houdbaarheid is twee jaar.

 

€ 13,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

2lf coraffix 20gram ​

CorAffix Cyanoacrylate Adhesive is perfect voor al uw aquascaping-behoeften. Honingachtige viscositeit zorgt voor een handige toepassing zonder druppels of een gummy puinhoop. CorAffix blijft flexibel om een zeer sterke maar toch veerkrachtige band te creëren. CorAffix is ideaal voor het bevestigen van steenkoralen, gorgonen en andere onervaren zolen op levende rotsen in rifaquaria. Gebruik met AquaStik Epoxy Putty om een superieure band te vormen tussen live rock en je pas verbonden koraal. Hardt uit in 20 seconden. Fles van 2 oz.

 

CorAffix Gel is uw keuze voor het veiligstellen van koraalfragmenten op koraalpluggen . Dikke gelconsistentie maakt het super handig om fragmenten van steenachtige koralen, zoanthids en sommige zachte koralen aan pluggen of bases te bevestigen

 

€ 10,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Alle Frits Kuiper videos bekijken? Klik hier.