aquaforest protect dip

Heeft u net nieuw koraal aangeschaft? Dan raden wij aan om deze eerst in Aquaforest Protect Dip te dippen voordat u ze in uw zoutwateraquarium plaatst. Door de AquaForest Protect Dip gaan plaagdieren dood. 


AquaForest Protect Dip

AquaForest Protect Dip gebruikt u voor nieuwe koralen. Vermindert het risico op het ontwikkelen van vele ziekten, bijvoorbeeld weefselnecrose, koraal bleking, mycosis, AEFW of Brown Jelly-syndroom.

 

Voordat u deze in het zoutwateraquarium plaatst dipt u ze in de AquaForest Protect Dip, dit zorgt ervoor dat plaagdieren dood gaan.

Geschikt voor LPS en SPS koralen.

 

Inhoud 50 ml.

 

€ 14,45

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aquaforest Protect Dip - Gebruiksaanwijzing

Schud de AquaForest Protect Dip voor gebruik. Los 2,5 ml AF Protect Dip op in 5 liter zout water of water van het aquarium.

Dompel het koraal onder in de AquaForest Protect Dip oplossing en maak het oppervlak voorzichtig schoon door het af te spoelen met water of met een tandenborstel.

 

Het koraal tot maximaal 5 minuten in de AquaForest Protect dip laten staan,  spoel het koraal daarna af in een bak gevuld met schoon zout water om het goed te spoelen. Breng daarna het gereinigde koraal terug in de tank. Als de oplossing eenmaal is gebruikt dan kan de oplossing niet opnieuw worden gebruikt.

 

Belangrijk!

Giet de oplossing niet in het aquarium.

Gebruik het product niet als er vis, slakken, mosselen, krabben of garnalen in de tank zitten.

Gebruik alleen buiten uw aquarium

Niet geschikt voor menselijke consumptie.


Aquaforest Protect Dip - Brown Jelly

Wij raden aan om AquaForest Protect Dip ook te gebruiken als uw koraal last heeft van Brown Jelly. Brown Jelly is de schrik van elke zoutwater aquariaan en is bruin slijm wat zich op het koraal bevindt. Deze bruine slijm / brown jelly kunt u verwijderen door het koraal te dippen in de AquaForest Protect Dip.


Aquaforest Protect Dip - kopen

Aquaforest Protect Dip koopt u bij Frits Kuiper Groningen. Heeft u vragen over de Aquaforest Protect Dip? Heeft u last van brown jelly of heeft u andere problemen met uw koraal? Bel of Whatsapp ons op: 050 3129092. Wij zullen u voorzien van kundig advies!