Reef Crystals - zeezout


Reef Crystals zeezout bevat een extra toevoeging van belangrijke componenten voor lagere dieren aquaria: calcium, vitaminen en spoorelementen. Het heeft ook een speciale kristalstructuur die het tot het snelst oplosbare zout maakt. Het opnemen van belangrijke componenten van Reef Crystals zeezout bij concentraties is groter dan in natuurlijk zeewater. Dit verzekert uitgebreide beschikbaarheid van substanties die in bloeiende lagere dieren aquaria vooral snel uitgeput zijn. Een speciaal additief helpt om bovenmatige zware metalen, zoals koper te ontgiften, die vaak in leidingwater worden gevonden. Elke partij wordt zorgvuldig geanalyseerd op samenstelling, consistentie en uniformiteit om de kwaliteit te waarborgen.

 

Oftewel, het beste zout voor een zeeaquarium. Geformuleerd speciaal voor gebruik in rif aquaria, Reef Crystals bevat essentiële elementen in concentraties hoger dan die gevonden in natuurlijk zeewater.


Reef Crystals

 

Extra Calcium voor de groei van de (SPS & LPS) grote en kleine poliep steenachtige koralen

Extra spoorelementen is een extra maatregel voor de vitale voedingsstoffen

Extra vitaminen voor krachtige groei en overleving van koralen, anemonen en andere ongewervelde dieren

Metal Detoxifier - om sporen van zware metalen welke vaak aanwezig in huishoudwater te neutraliseren.

 

Reef Crystals zout is verkrijgbaar in een doos van 4kg, 10 en 25kg emmer:

€ 15,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Reef Crystals Zout voor 10 liter (380 gram)

Reef Crystals zout voor 10 liter.

 

Reef Crystals zout bevat extra toevoegingen van belangrijke componenten zoals: calcium, vitaminen en sporenelementen. Het heeft ook een speciale kristalstructuur die het tot het snelst oplosbare zout maakt. Dit zout is zeer geschikt voor gemengde rif aquariums. Een speciaal additief helpt om zware metalen, zoals koper, te ontgiften. 

 

Ideale hoeveelheid wanneer u bijvoorbeeld zelf Artemia gaat kweken.

 

Inhoud: 380 gram.

€ 2,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Reef Crystal zout - Kopen

Reef Crystal Zout koopt u bij Frits Kuiper aan de Noorderhaven 13 te Groningen. Heeft u vragen over de Reef Crystal Zout? Neem dan contact met ons op en bel of Whatsapp ons op het volgende nummer: 050 3129092. Wij voorzien u graag van passend advies!


Reef Crystal Zout - 380 gram

De Reef Crystal Zout 380 gram is een kleine zak welke geschikt is voor 10 liter. Doordat het een kleine hoeveelheid is kunt u dit ook perfect gebruiken voor uw artemia kweek! Zo heeft u geen grote hoeveelheid zout over en kunt u eenvoudig doseren met de kleine zak Reef Crystal Zout van 380 gram.