Blue LIfe Red Cyano RX - Tegen Cyano/rode flap

Met Blue life Red Cyano RX bestrijd u succesvol Cyano-bacteriën (rode flap) in het zeeaquarium.

Voor gebruik de beker eraf halen en reinigen.

Voor gebruik zoveel mogelijk algen verwijderen dit vergroot de effectiviteit van red cyano rx.

Neem een halve liter aquarium water en meng daar per 37,9 liter aquarium inhoud een afgestreken maatschep Blue Life Red Cyano RX. Los het grondig op en giet de oplossing in het aquarium. Let op uw eiwitafschuimer kan overkoken, die hoort bij het afbraakproces van de Cyano bacterie.

 

Blue Life Red Cyano RX

Blue Life Red Cyano RX zal snel en effectief cyano-bacteriën, een vorm van blauwalgen verwijderen van stenen, grind en zand in uw zeeaquarium bestrijden zonder schade toe te brengen aan de aquariumbewoners. 

 

 

Een verpakking is om 1514 liter aquarium water te behandelen.

 

Let op, het gebruik van dergelijke middelen is altijd op eigen risico.

€ 13,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Gebruiksaanwijzing Blue Life Red Cyano RX

Voor gebruik de beker eraf halen en reinigen, skimmer niet uitzetten omdat deze voor de zuurstof zorgt in het aquarium. Dit kan enige dagen aanhouden zet uw schuimer op de laagste stand en ga rustig aan weer opbouwen met de afstelling na dag 3.

 

Het is verstandig voor de behandeling zo veel mogelijk cyano-bacteriën uit het water te verwijderen Stop het gebruik van kool filters en ozon tijdens de behandelingsperiode. Nadat de gewenste resultaten zichtbaar zijn, kan u een waterverversing van 25% uitvoeren en mag het gebruik van kool hervat worden. Als Cyano-bacteriën nog steeds zichtbaar zijn na 48 uur, ververs dan weer een keer het water en voer nog een dosering uit.


Overige Blue Life producten