Dennerle Nano Bodemreiniger

De Dennerle Nano bodemstofzuiger Nieuw in het assortiment bij Frits Kuiper Groningen!

Dit is een zeer handige compacte stofzuiger voor het aquarium.

Het is een Dennerle nano bodemreiniger voor aquaria van 10 tot 40 liter. U kunt het vuil eenvoudig uit de bodem opzuigen dankzij de geïntegreerde pomp. De nano-bodemreiniger bevat een dunne zuigbuis – ideaal voor aquariums met beplanting! Aan alles is gedacht en het heeft een handige slanghouder en doorstroomregelaar.


Dennerle Nano Bodemreiniger - stofzuiger

Met een paar drukken op de knop zuigt de geïntegreerde pomp het water op, zonder moeite stroomt het water vervolgens vanzelf.

Door de slanke afzuigpijp, geoptimaliseerd voor het nano aquarium, is het makkelijk in iedere hoek van het aquarium vuil af te hevelen.

 

Met de handige slanghouder is het uiteinde van de slang eenvoudig in de emmer vast te maken, lastig vasthouden van de pijp is daarmee verleden tijd. De geïntegreerde doorstroomregelaar maakt het mogelijk dat de gewenste afstelling om op te zuigen naar behoefte ook eenvoudig onderbroken kan worden.

 

 

Frits Kuiper Groningen adviseert de Dennerle Nano stofzuiger, omdat:

  • hij eenvoudig vuil opzuigt dankzij de geïntegreerde pomp.
  • hij een slanke aanzuigpijp heeft – ideaal voor beplantte aquaria.
  • hij een handige slanghouder en doorstroomregelaar bevat.

€ 17,90

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 werkdagen

Aquariumstofzuiger voor de nano tank

Een groot deel van de aangeboden aquariumstofzuigers zijn groot en log en daardoor ongeschikt voor nano aquaria. Met de komst van de Dennerle nano bodemstofzuiger is dit probleem opgelost. De Dennerle nano bodemreiniger is niet alleen handig voor de nano aquaria, maar ook is hij ideaal voor een aquarium die vrij vol beplant is. Doordat de Dennerle nano bodemstofzuiger een smalle buis heeft, komt hij eenvoudig tussen alle stenen en planten. Wij zijn vanaf dag één een groot fan van deze bodemstofzuiger.