Zoeken:

Drijfbakjes / Breedingboxes

Alles voor uw baby visjes. Zoals kweekkegels om ze te kweken of drijfbakjes om uw baby visjes in op te laten groeien. 

Aqua Medic Fish Trap
  Het is vaak erg moeilijk om een speciale vis te vangen in een aquarium, vooral in aquaria met veel stenendecoratie zoals rif of aquaria voor Afrikaanse cichliden is het bijna onmogelijk zonder de decoratie weg te halen. In de val wo ... (meer lezen)
€ 39,90 1
Blue Marine Fish isolation box 15 x 15 x 15 cm
Blue Marine Fish isolation box 15 x 15 x 15 cm   De Blue Marine Isolation Box is geschikt voor het apart zetten, kweken en op laten groeien van vissen en garnalen. Door het plaatsen van de dieren in een rustige omgeving zullen ze e ... (meer lezen)
€ 23,95 1
Blue Marine Fish Isolation Box 30 x 10 x 10 cm
- Een handig hulpmiddel voor oa apart zetten, kweken, op laten groeien etc. van vissen en garnalen. - Groot voordeel is dat de dieren in een rustige omgeving geplaatst kunnen worden.     De Blue Marine Isolation Box i ... (meer lezen)
€ 26,95 1
Blue Marine Pest Catcher
De Blue Marine Pest Catcher is een automatische val voor krabben, slakken en borstelwormen in zoet- of zeewateraquaria
€ 15,90 1
Hobby Genius Fish Trap
Hobby Genius Fish Trap - 21X13X15 CM   Voor het eenvoudig kunnen vangen van zieke, schuwe of agressieve vissen.  verbeterde valdeur voor ideale vangresultaten. Vergemakkelijkt het vangen van schuwe, vechtlustige en zieke vis ... (meer lezen)
€ 24,90 1
Superfish easy breeding box kweekbak
Easy Breeding Box kweekbak voor het kweken van vele soorten vis of garnalen. Ideaal voor zoet- en zeewater aquaria. Het water stroomt vanuit het aquarium de kweekbak in en uit. Hierdoor blijft de waterkwaliteit en temperatuur in de kweekbak ... (meer lezen)
€ 9,90 1
Superfish Easy Breeding Box XL.
Easy Breeding Box kweekbak XL   U hangt de easy breeding box aan uw aquarium en volg de meegeleverde handleiding. Het kweekbakje sluit u aan op uw luchtpomp, deze wordt niet meegeleverd. ... (meer lezen)
€ 17,90 1
superfish floating breeder box
  Dit drijvende kweekbakje houdt de eitjes of pasgeboren visjes veilig gescheiden van de andere aquariumbewoners.  Ook is het bakje geschikt ter isolatie van zieke, verzwakte of agressieve visjes.  Afmeting is ongeveer: 20 x ... (meer lezen)
€ 6,90 1
SuperFish Internal Breeding Box
  U dient de kweekbak in elkaar te zetten zoals is omschreven in de handleiding. Deze plaatst u vervolgens in uw aquarium. U kunt uw kweekbakje middels de circulatiepijp koppelen aan uw luchtpomp (deze wordt niet meegeleverd ... (meer lezen)
€ 12,90 1
Superfish Kweeknetje
  Beschermt  uw pasgeboren vis in uw aquarium. Het fijnmazige net zorgt voor voldoende bescherming.  Geschikt voor zoet- en zeewateraquarium. Afmeting: 163x130x125mm ... (meer lezen)
€ 5,50 1
SUPERFISH KWEEKNETJE (160X140X150MM)
Dit kweeknet van Superfish is een ideaal kweeknetje om uw jonge guppen te laten opgroeien of om de moedergup te laten bevallen zonder dat de overige aquariumbewoners direct de jonge vissen opeten. 
€ 6,90 1

Kweekkegels

Jbl DisCon kweekkegel
Viswijfjes leggen hun eieren het liefst op een ruw en wat schuin aflopend oppervlak. Op deze oppervlaktes blijven de eieren goed liggen. De kuitschietkegel is van stabiel kunststof en dus onbreekbaar.    Voordelen van de kuitsc ... (meer lezen)
€ 8,95 1
JBL Keramische kuitschietgrot
Voor vissen die van holen houden: Keramische broedholen uit neutraal, gebrande klei voor zoetwateraquaria.   Het hol is geschikt voor zoetwateraquaria en wordt voornamelijk gebruikt door holenbroeders zoals antennemeervallen en ker ... (meer lezen)
€ 8,90 1

Jongbroed voer