Drijfbakjes / Breedingboxes

Alles voor uw babyvisjes, zoals kweekkegels om ze te kweken of drijfbakjes om uw babyvisjes in op te laten groeien. 


Aqua Medic Fish Trap - vissenval
De val is zo geconstrueerd dat hij eenvoudig uit het aquarium kan worden gehaald, met de vis erin. Dit kan zonder dat de val compleet leegloopt, de val blijft nog half gevuld met water. Deze methode reduceert de stress bij de vis aanzienlijk ... (meer lezen)
€ 39,90 1
Blue Marine Fish isolation box 15 x 15 x 15 cm
Blue Marine Fish isolation box 15 x 15 x 15 cm   De Blue Marine Isolation Box is geschikt voor het apart zetten, kweken en op laten groeien van vissen en garnalen. Door het plaatsen van de dieren in een rustige omgeving zullen ze e ... (meer lezen)
€ 23,95 1
Blue Marine Fish Isolation Box 30 x 10 x 10 cm
- Een handig hulpmiddel voor oa apart zetten, kweken, op laten groeien etc. van vissen en garnalen. - Groot voordeel is dat de dieren in een rustige omgeving geplaatst kunnen worden.     De Blue Marine Isolation Box i ... (meer lezen)
€ 26,95 1
Blue Marine Pest Catcher
De Blue Marine Pest Catcher is een automatische val voor krabben, slakken en borstelwormen in zoet- of zeewateraquaria
€ 15,90 1
Hobby Genius Fish Trap - vissenval
Hobby Genius Fish Trap - 21X13X15 CM    
€ 24,90 1
HOBBY NIDO 1 AFZETBAKJE
Drijvende kweekhouder die zichzelf aan het waterniveau aanpast. Ook geschikt als opkweekbak. Met scheidingswand voor de plaatsing van twee levendbarende vissen.   Afmeting:  19.5X11X19 CM    Bent u opzoek naar een kle ... (meer lezen)
€ 6,90 1
HOBBY NIDO 2 AFZETBAKJE
Drijvende kweekhouder die zichzelf aan het waterniveau aanpast. Ook geschikt als opkweekbak. Met scheidingswand voor de plaatsing van twee levendbarende vissen.   Afmeting: 21X16X14 CM
€ 16,90 1
HOBBY NIDO 3.1 AFZETBAKJE
De Nido 3.1 is een kweekbakje van netmateriaal. Het voordeel van de net-kweekreservoirs is dat de jonge dieren en ook aankomende moeders steeds heel goed van vers, schoon en zuurstofrijk water worden voorzien. De Nido 3.1 is uitgerust met ee ... (meer lezen)
€ 6,90 1
HOBBY NIDO 3.1 XL AFZETBAKJE
De Nido 3.1 XL is een extra grote kweekbak van netmateriaal. Jonge visjes en zwangere vissen hebben hier veel ruimte om te groeien en te bevallen. Door de bijzondere grootte van de kweekbak groeien de jonge visjes snel. Een ideale verzorging ... (meer lezen)
€ 9,90 1
HOBBY NIDO 4 AFZETBAKJE
• drijvende kuit-/kweekbak • permanente voorziening van vers water en zuurstof • verdeling in twee aparte delen is mogelijk • twee voederopeningen om uw jonge vissen gericht te voeren • inclusief zuignap voor de bevestiging aan d ... (meer lezen)
€ 18,90 1
HOBBY NIDO 5 AFZETBAKJE
• externe kuit-/kweekbak om aan de buitenkant van het aquarium te hangen • zorgt voor meer plaats in het aquarium • permanente voorziening van vers water en zuurstof • verdeling in drie aparte delen is mogelijk • drie ... (meer lezen)
€ 19,90 1
HS AQUA BREEDER TANK - AFZETBAKJE GROOT 13,5X9X10
Een slag groter dan de HS Aqua breedingbox S zodat uw grotere levendbarende vissen wat meer ruimte hebben. De HS Aqua afzetbakje groot heeft een afmeting van 13,5X9X10 CM
€ 5,90 1
HS AQUA BREEDER TANK - AFZETBAKJE KLEIN 12,5X7,5X8
Een handig klein drijfbakje met de afmeting 12.5x7.5x8 cm om uw kleine levenbarende vissen in te laten bevallen of voor de eerste dagen afgezonderd te houden van de overige aquariumbewoners.
€ 4,90 1
Nyos Floating Fish Trap
  Met de Nyos Floating Fish Trap wordt het vangen van je vis heel eenvoudig. De Nyos Floating Fish Trap werkt met een magnetische verbinding. Als de vis in de val zit dan verwijder je het magneet en door een luchtlichaam bij de openin ... (meer lezen)
€ 59,90 1
Superfish Aquarium Divider
Met de Superfish Aquarium Divider verdeel je eenvoudig het aquarium in meerdere zones.    De Superfish Aquarium Divider is per 2 verpakt. Voor een 60x30x30 aquarium volstaan 2 setjes van 2 stuks. ... (meer lezen)
€ 3,90 1
Superfish Artemia Breeding Kit
  Met de Superfish Artemia Breeding Kit kweekt u zelf verse artemia in 1 dag! Let op, de artemia eitjes zijn niet inbegrepen bij deze kit.   De Superfish Artemia Breeding Kit bestaat uit: Flessenhouder Flesa ... (meer lezen)
€ 18,90 1
Superfish Breeding Net - Kweeknetje
  Beschermt  uw pasgeboren vis in uw aquarium. Het fijnmazige net zorgt voor voldoende bescherming.  Geschikt voor zoet- en zeewateraquarium. Afmeting: 163x142x152mm ... (meer lezen)
€ 5,50 1
SUPERFISH BREEDING NET - KWEEKNETJE (160X140X150MM
Dit kweeknet van Superfish is een ideaal kweeknetje om uw jonge guppen te laten opgroeien of om de moedergup te laten bevallen zonder dat de overige aquariumbewoners direct de jonge vissen opeten. 
€ 6,90 1
superfish floating breeder box
    Geschikt voor zowel zoet- als zoutwateraquaria. geschikt voor het kweken van vele soorten vis of garnalen. voor zoet- en zeewater­aquaria. water stroomt vanuit het aquarium de kweekbak in en uit.  in ... (meer lezen)
€ 6,90 1

Kweekkegels

Jbl DisCon kweekkegel
Viswijfjes leggen hun eieren het liefst op een ruw en wat schuin aflopend oppervlak. Op deze oppervlaktes blijven de eieren goed liggen. De kuitschietkegel is van stabiel kunststof en dus onbreekbaar.    Voordelen van de kuitsc ... (meer lezen)
€ 8,95 1
JBL Keramische kuitschietgrot
Voor vissen die van holen houden: Keramische broedholen uit neutraal, gebrande klei voor zoetwateraquaria.   Het hol is geschikt voor zoetwateraquaria en wordt voornamelijk gebruikt door holenbroeders zoals antennemeervallen en ker ... (meer lezen)
€ 8,90 1

Jongbroed voer