eSHa Medicijnen voor siervissen

De medicijnen van eSHa zijn al bijna zo lang op de markt als dat er aquariumvissen gehouden worden. Daarom staan wij ook voor de volle 100% achter de medicijnen van eSHa. Voor elke visziekte heeft eSHa wel een passend medicijn. En om de keuze voor u te vergemakkelijken is er een handige legenda waar u op kan zien met wel eSHa medicijn u de verschillende visziekten moet behandelen. Komt u er niet uit met de juiste keuze? Een whats App naar ons vaste nummer 0503129092 kan voor ons heel handig zijn om u te helpen met de juiste keuze. 

 

Naast de verschillende medicijnen tegen alle veel voorkomende visziekten heeft eSHa ook een effectief middel tegen slakken en verschillende algen.

eSHa 2000 @ 20 ML VOOR 800 L

Waterverbeteraar voor siervissen in zoetwater aquaria. Verbetert de weerstand bij meer dan 18 ziekteverschijnselen zoals primaire en secundaire schimmel infecties, bacteriële slijmhuidinfecties, parasitaire infecties, etc. Helpt bij wondheling en biedt slijmhuidbescherming. Het product is te combineren met eSHa exit of eSHa gdex.

 

Dosering: 20ml voor 800 liter

€ 5,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa EXIT @ 20 ML VOOR 1.000 L

Waterverbeteraar voor siervissen in zoetwater aquaria. Verbetert de weerstand bij alle vormen van ‘Stip’ (Ichthyophthirius multifiliis) veroorzakende parasieten. Symptomen: witte stippen op het lichaam en de vinnen van de vissen, schuren en wrijven langs harde objecten. Wordt ook door zeer gevoelige dieren (b.v. chocolade-gourami) verdragen. eSHa Exit kan met eSHa 2000, eSHa Hexamita of eSHa gdex samen gebruikt worden.

 

Dosering: 20ml voor 1000 liter

€ 5,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa HEXAMITA @ 20 ML VOOR 800

Waterverbeteraar voor siervissen in zoetwater aquaria. Verbetert de weerstand bij de ‘gatenziekte’ (flagellaten) maar ook bij darmstoornissen, schimmel, vinrot en buikwaterzucht. eSHa Hexamita kan in combinatie met eSHa Exit of eSHa gdex gebruikt worden.

 

Dosering: 20ml voor 800 liter

€ 8,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa GDEX @ 20 ML VOOR 300 L

Medicijn voor siervissen in zoetwater en zeewater aquaria. Verbetert de weerstand en is speciaal ontwikkeld tegen huidwormen en kieuwwormen (zoals Gyrodactylus sp. en Dactylogyrus sp.) en lintwormen (Cestoden). Het product is te combineren met eSHa 2000, Exit of Hexamita. eSHa gdex kleurt het water niet en geeft geen bacteriebloei.

 

Dosering: 20ml voor 300 liter

€ 10,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa NDX @ 20 ML VOOR 450 L

Medicijn voor siervissen in zoetwater en zeewater aquaria. eSHa-ndx vis speciaal ontwikkeld tegen parasitaire rondwormen (Nematoden) zoals Anisakis, Camallanus, Capillaria, Pseudocapillaria, Oxyuris, Eustrongylides e.a. Symptomen van deze besmetting zijn vermageren, verminderde eetlust of zichtbare uitsteeksels bij de anus (Camallanus cotti).

 

Dosering: 20ml voor 450 liter

€ 10,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa TRIMARIN @ 20 ML VOOR 800 L

Medicijn voor zeewater aquaria. Verwijder lagere dieren (zeeanemonen, koralen, levend steen etc.) uit het aquarium! Voor gebruik in quarantaine bakken en/ of aquaria zonder lagere dieren. Het verbetert de weerstand bij meer dan 12 ziekteverschijnselen zoals de zeepaardenziekte, Oodinium (koraalvisziekte), grove en fijne zeestip (cryptocarion) en knobbeltjesziekte.

 

Dosering: 20ml voor 800 liter

€ 8,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa OODINEX @ 20 ML VOOR 800 L

Medicijn voor zeewater aquaria. Lagere dieren (zeeanemonen, koralen, levend steen etc.) hoeven niet uit het aquarium verwijderd te worden! eSHa Oodinex kan succesvol worden ingezet om de weerstand de verbeteren en is tegen meer dan 8 ziekteverwekkers zoals Oodinium (koraalvisziekte), grove en fijne zeestip (cryptocarion) en weefselversterf.

 

Dosering: 20ml voor 800 liter

€ 7,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa MINAROLL @ 20 ML VOOR 2000 L

Waterverbeteraar voor siervissen in zoetwater (tropisch en koud) en zeewater aquaria.

eSHa Minaroll is een unieke combinatie van vitaminen, sporenelementen en mineralen. Het verhoogt de natuurlijke weerstand van de vissen tegen infecties en ziekten, vult vitamine tekorten aan en simuleert het herstel na ziekte.

 

Dosering: 20ml voor 800 liter.

€ 5,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa OPTIMA @ 20 ML VOOR 2.000 L

Waterverbeteraar voor siervissen in zoetwater aquaria. Verbetert de weerstand, conditie en kleurenpracht van tropische vissen. eSHa Optima bevat een combinatie van stoffen zoals ze ook in tropische wateren voorhanden zijn. Deze sporenelementen, mineralen, vitaminen en natuurlijke extracten stimuleren de groei en bevorderen gezond water.

 

Dosering: 20ml voor 2000 liter

€ 4,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa GASTROPEX @ 10 ML VOOR 500 L

Bestrijdt slakken in het aquarium. ESHA Gastropex is een eenvoudig middel om slakken tegen te gaan. Werkt tegen slakken. zonder extra waterverversing. Bestrijdt buiten slakken ook infusoriën. watertroebling (bacteriën). poliepen en hydra`s. Gastropex is ook goed te gebruiken voor preventieve behandeling van nieuwe planten om slakken vermeerdering te voorkomen.

 

€ 5,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

eSHa PROTALON-707 @ 20 + 10 ML VOOR 300 L

Waterverbeteraar voor siervissen in zoetwater aquaria. Protalon-707 activeert de zelfreinigende werking van de blad poriën. Het bladbeslag van o.a. Kalk, mineralen en algen vormt een bedreiging voor aquariumplanten. Dit combinatiepreparaat herstelt rechtstreeks de biologische oorzaak van bladbeslag.

 

Dit combinatiepreparaat bestrijdt succesvol draadalg, blauwalg, groene alg, baardalg, slijmalg en zweefalg, bruine alg en waterbloei. 20 ml + 10 ml voor maximaal 300 liter aquariumwater.

 

Dosering: 20 (+10) ml voor 300 liter

€ 9,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 werkdagen

Alle aquarium medicijnen


eSHa 2000

Het middel eSHa 2ooo is één van ons favorieten (al is het gebruik van geen medicijnen uiteraard nog mooier, soms ontkom je er helaas niet aan) dit medicijn van eSHa werkt tegen de meest voorkomende visziekten zoals schimmels en bacteriële infecties. eSHa2000 kan ook nog eens in combinatie met andere eSHa producten worden gebruikt zodat bijna alle visziekten snel de kop in kunnen worden gedrukt. 

eSHa Exit

Het middel eSHa Exit is een zeer doeltreffend medicijn tegen uitwendige parasieten. Het middel eSHa Exit kan in combinatie met eSHa 2000 worden gebruikt zodat na het verdwijnen van parasieten de wond snel hersteld zonder over te gaan in een bacteriële infectie. Parasieten kunnen ook resistent worden tegen medicijnen daarom adviseren wij nooit om dit preventief te gaan gebruiken.